< Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
:)) tam başlığını açmak üzereydim sen açmışsın. gerçekten süper gözüküyor. bende direk videosunu koyayım. xbox strateji oyunlarındada pcyi aratmıyor
Etkileyici bir oyun olacak, şu ban olayı olmasaydı da multi oynayabilseydik şunu (:
ya Haloya dandik falan diyorum (halada arkasındayım) Ama Bu oyun oynanır be kardeşim.... Stratejiye bayılırım yani şu gördüğüm oyunu en son çıkan tiberium wars la fln kıyaslarsak, ŞOV niteliğinde diyebiliriz... çok güzel çok.. XboX ta listeye eklediğim bir oyun daha demek ki halonun alanı FPS değil Stratejiymiş
Ana! RTS'miymiş bu? Ben BF gibi meydan savaşı gibi bişey biliyodum :/ Demek ki Halo bana göre değil
quote:
Orjinalden alıntı: DarKSpideR99
Ana! RTS'miymiş bu? Ben BF gibi meydan savaşı gibi bişey biliyodum :/ Demek ki Halo bana göre değil
öyle zatenhalo 1-2-3 fps o dediğin BF gibi. bu özel
Valla Halo 3 'ün FPS li versiyonunu üstüne para verseniz almam. Ama bu tam benlikmiş zaten Ensemble Studios yapıyo valla listeme ekledim bunu.
Gereksiz Mesajlar Atmayınız.
Trailer harika gerçekten..Halo'nun iki türüde mükemmel olmuş bence
HALO3 ü oyle bir oynayacaksınızki aklınız şaşacak...Puanınıda yazayım şimdiden 9.5....Full oyunlar çıkınca çok fikir değişecek.Bende halen arkasındayım mükemmel olduguna dair. Bu ayrı bir cevher zaten...Hem Halo evreni hem Ensemble Studios...Daha ne istenir
oyun PC/XBOX 360 olarak çıkacak
Halo'ya yakışan güzel bir strateji olacak.Oyunun tam olarak oynanışı nasıl olacak acaba?Star wars gibi olabilir mi,gezegen gezegen veya halolar gibi orayı burayı alma şeklinde mi olacak?
buda çok bomba olacak yahu ikiside çıkınca zürafa gibi oynanır üstüne para verseler oynamam gibi yorumlar ise komik duruyor sadece.
halo wars 'da hos birseyde . Gelicek olan " World in Conflict " 'in uzerine RTS tanimam ben. cok coskun birsey yahu.
World in conflict,C&C3,Universe at war,Halo wars...Microsoft en iyi stratejileri konsola taşıdı ya helal olsun.Pclerin en önemli kozunu kapmış oldu three sixty.Oyun için diyecek söz bulamıyorum.Myth serisini yapan bungie ve kral rtsci ensemble güçlerini birleştirmiş.Halo evrenide cabası.Başarız olma ihtimali % 0.
quote:
Orjinalden alıntı: azurik
World in conflict,C&C3,Universe at war,Halo wars...Microsoft en iyi stratejileri konsola taşıdı ya helal olsun.Pclerin en önemli kozunu kapmış oldu three sixty.Oyun için diyecek söz bulamıyorum.Myth serisini yapan bungie ve kral rtsci ensemble güçlerini birleştirmiş.Halo evrenide cabası.Başarız olma ihtimali % 0.
yalniz tasimasi iyi hos olduda. world in conflict'in x360 screenshotlari cok kotu yahu . pc'dekinin yanindan bile gecmiyor :/
Sırf bu Koray yuzunden XboX alacağım abi.Resimlerinide koyacağım...
Demo cıkıyormus.Yakında Full oyunda gelir.Lütfen yorumları paylasın arkadaslar