Şimdi Ara

Ücretsiz Xbox Oyunları (Cyberpunk, Valhalla, RDR2...)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
1.070
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • İnternette ücretsiz çoklu hesaplar ararken redditte bir gönderi gördüm, birisi elinde olan tüm çoklu hesaplarını paylaşmış fakat normal bir kişi bu posta giremiyordu bende siteyi önbellek moduna alıp çalıştırdım post yamuk yumukta olsa anlaşılabiliyordu. Bu linki gördüm https://xboxfreegames.github.io/ ve girip baktığımda ücretsiz xbox oyunlarını gördüm. Hesapların hepsi çoklu hesap(denemedim ama biliyorum öyleler) bende burda paylaşıp insanlara ulaşmasını istiyorum.

Instagramda orda burda gidip 40-50 liraya Cyberpunk alıp oynayamayan birsürü kişi gördüm. Arkadaşlar bu tür hesaplara para vermek yerine gidin mtcden orjinal oyun alın veya bu siteden alın oynayın bu sitedeki Hitman 2yi denemek için 2 saat kadar oynadım ve sorunsuz çalıştı fakat dikkat etmeniz gereken nokta şu ki çoklu hesaplar kusursuz değildir sorun yaratabilir yani kısacası instagramdan almayın girin bu siteden alın ücretsiz oyunu. Konuyu redditte aramayın bulamazsınız bende 3 4 saat sonunda buldum.

Site bu:https://xboxfreegames.github.io/

İçinde olan başlıca oyunlar
    Ac valhalla
    Cyberpunk
    Rdr 2
    Hitman 2
    Cod mw
    Ve dahası

Siteden kaynaklı oluşabilecek sorundan sorumluluk kabul etmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• Hocam bu çoklu hesap ne demek hacklenmiş hesaplar mı bunlar? Ban yer mi cihaz. Yeni xbox aldım onun için soruyorum.
  • mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Mesela birisi alıyor oyunu 500 lira diyelim onu satıyor 50 kişiye 20tlden ediyor 1000 lira. Bende birkaç haftadır kullanıyorum bu tür çoklu hesap ban yiyip yemeyeceği konusunda bişey diyemem yeme ihtimalide var tabk fakat cihaz banlamak öyle basit bişey olmamalı bence ama dediğim gibi çoklu hesap kullanıyorsan bu riskide almalısın. Daha önceden hesap banı görmüştüm cihaz banını kolay kolay atmazlar.

• Arkadaşlar inanın ugrastiginiza degmez ben de cok cekmis biri olarak söylüyorum. Kanser olursunuz oynayamadiginiz oyunu acamadiginiz için. Bu strese inanin degmez :)
  • Sağolun hocam çok yardımcı oldunuz. Bu hesapla giriş yapıp kendi hesabımıza mı geçiş yapacağız P2 gibi yoksa aynı hesaptan oynamaya devam mi edeceğiz?

• mehmet 1905 M kullanıcısına yanıt
    Oyunda kaldığın yerlerin karışmaması için kendi hesabına geç

• Hocam para olsa kim uğraşır zaten ama elde olmayınca mecbur

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Forum dünyasına hayırlı bir başlık açılmış
  • Valla hocam kendinize göre siz de haklisiniz ama bunlara 50 100 kaptirana kadar p2 normal satin alin bitince takas edersiniz ya da biraz asagisina satarsiniz afaki paralar gerekmiyor ki haksiz mıyım :)
  • Hocam daha eski oyunlar da gelir mi özellikle Ac serisinden

Şuan sadece 2k20 olan hesaba girebildim. Diğerlerinin şifreler değiştirilmiş herhalde

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.