Şimdi Ara

Skolyoz Ve Göğüs Kafesimin biri içerde sorularım var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
0
Favori
320
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Skolyozum var doktora gittim ama düşük derece 10 derece falanmış bişey olmaz dedi egzersiz verdi yolladı ve göğüs kafesimin birisi birazcık içerde diğerine göre bunların doğuştan olduğunu sanmıyorum bilgisayar başında eskiden çok kalırdım ve yamuk oturma şeklim yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü oturma şeklimi incelediğimde omurgamın ve göğüs kafesimde oturduğum yönde olduğu için bunlar hep yamuk oturmamın zararları.... böyle anlaşılmıyor fotoğraf at dersenizde atabilirim ama belli olur mu bilmiyorum biraz az olduğundan belli olduğunca cekerim

neyse benim için asıl önemli olansa bunları bir şekilde düzeltebilir miyim sonuçta yamuk oturmaktan dolayı göğüs kafesim diğerinin altına girmiş bence yani teknik bi bilgim yok ama düşüncem bu yönde büyüzden sporla göğüs kafesemi eski haline getirebilir miyim yada vucut yaptıkca o farklılık ortadan kaybolur mu sizden ricam bunlara cevap vermeniz vucut yapmayı kafaya koydum ama önümdeki en büyük engel bunlar bunların cevabını alırsam bi an önce başlamak istiyorum şuan evde dumbell seti ve uzun bar kendi çapımda çalışmalar yapıyorum

boyum : 183
    kilom : 77

• quote:

Orijinalden alıntı: vallexN

Evet yardımcı olacaklara şimdiden teşekkür ederim.

Skolyozum var doktora gittim ama düşük derece 10 derece falanmış bişey olmaz dedi egzersiz verdi yolladı ve göğüs kafesimin birisi birazcık içerde diğerine göre bunların doğuştan olduğunu sanmıyorum bilgisayar başında eskiden çok kalırdım ve yamuk oturma şeklim yüzünden olduğunu düşünüyorum çünkü oturma şeklimi incelediğimde omurgamın ve göğüs kafesimde oturduğum yönde olduğu için bunlar hep yamuk oturmamın zararları.... böyle anlaşılmıyor fotoğraf at dersenizde atabilirim ama belli olur mu bilmiyorum biraz az olduğundan belli olduğunca cekerim

neyse benim için asıl önemli olansa bunları bir şekilde düzeltebilir miyim sonuçta yamuk oturmaktan dolayı göğüs kafesim diğerinin altına girmiş bence yani teknik bi bilgim yok ama düşüncem bu yönde büyüzden sporla göğüs kafesemi eski haline getirebilir miyim yada vucut yaptıkca o farklılık ortadan kaybolur mu sizden ricam bunlara cevap vermeniz vucut yapmayı kafaya koydum ama önümdeki en büyük engel bunlar bunların cevabını alırsam bi an önce başlamak istiyorum şuan evde dumbell seti ve uzun bar kendi çapımda çalışmalar yapıyorum

boyum : 183
    kilom : 77

bendede sorun var benim skolyozum 36 derece ve omuzlardan çok belli oluyordu düzenli egzersiz,yürüyüş,yüzme ile bu sorundan kurtuldum egzersiz yaparak en azından gözle görülür şekilde kurtulabilirsin

• Duzelmekten ziyade ilerlemisini durdurabilirsin belki duzeledebilir. Siz omurgaya, bele fazla yuk vermeyin. Barda asili kalin bol bol. Daha bazi egzersizler de var tam bilmiyorum. Sirtustu yatin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar aslında benim asıl sorum göğüsüm onlar düzelir mi pek fark yok ama yinede tam eşit olurlar mı sıkı bi çalışmayla ?
  • sana burada yardımcı olamayız doktor sitesinde ortopedistlere fotoğrafla beraber yazarsan daha iyi sonuç alabilirsin
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.