Şimdi Ara

** Kalça kemiği ağrısı! Buna benzer birşey yaşayan var mı? **

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
23.179
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar az önce sağ kalçamda batmamsı gibi bir ağrı oldu.Daha öncede bu olmuştu fakat önemsiz diyerek salladım şimdi tekrar oldu.Sadece bu son 1 ay içinde sanırım bu 3. defa oluyor.10 dakika içinde geçiyor.Bu bahsettiğim 1 ay dışında, daha önceden hiç böyle birşey olmamıştı.

Şimdi durumu tam olarak anlatmak gerekirse.Batmamsı ağrı girdiği an, ayaklarımı felan hareket ettirmediğimde, sabit şekilde kaldığımda hiçbir şekilde ağrı durumu söz konusu değil.Fakat sol ayağıma kuvvet uyguladığımda, sağ kalçamda bu ağrı oluyor.Açıkçası biraz kuvvetli bir ağrı diyebilirim.En azından suratımdaki ifadeyi değiştirebilecek derecede..Hatta insan kitleniyor.Sağ adımı atarken hiçbir sorun yok fakat sol adımı atmaya kalkıştığım anda sağ kalçamda ağrı beliriyor.Sağ ayağımla basma kuvvetini ne kadar fazla uygularsam ağrı derecesi ona göre artıyor..

10 dakika içinde yavaş yavaş geçiyor.Buna benzer birşeyler yaşayan oldu mu acaba?

• Bendede oluyor bu olay. Ne olduğunu bende merak ettim.
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

Arkadaşlar az önce sağ kalçamda batmamsı gibi bir ağrı oldu.Daha öncede bu olmuştu fakat önemsiz diyerek salladım şimdi tekrar oldu.Sadece bu son 1 ay içinde sanırım bu 3. defa oluyor.10 dakika içinde geçiyor.Bu bahsettiğim 1 ay dışında, daha önceden hiç böyle birşey olmamıştı.

Şimdi durumu tam olarak anlatmak gerekirse.Batmamsı ağrı girdiği an, ayaklarımı felan hareket ettirmediğimde, sabit şekilde kaldığımda hiçbir şekilde ağrı durumu söz konusu değil.Fakat sol ayağıma kuvvet uyguladığımda, sağ kalçamda bu ağrı oluyor.Açıkçası biraz kuvvetli bir ağrı diyebilirim.En azından suratımdaki ifadeyi değiştirebilecek derecede..Hatta insan kitleniyor.Sağ adımı atarken hiçbir sorun yok fakat sol adımı atmaya kalkıştığım anda sağ kalçamda ağrı beliriyor.Sağ ayağımla basma kuvvetini ne kadar fazla uygularsam ağrı derecesi ona göre artıyor..

10 dakika içinde yavaş yavaş geçiyor.Buna benzer birşeyler yaşayan oldu mu acaba?

20 yasımdayım. dedigin agrı bende 5 sene önce basladi. Birebir aynısı.
    bi ton MR cekindim. İlacli MR cekindim kana bi sıvı enjekte ediyolar daha net cıkmasi için. ama yinede doktorlar hiçbisey bulamadilar.
    ama bilinen birsey var bu agri eklem sıvısı ile ilgili. sinoviyal sıvı diyolar. o sıvıda iltihap oluyo. ve sen hareket ettirince bacagını iltihaplar yüzünden agri-aci oluyo. bana en kapsamli yapılan doktor aciklamasi buydu. bi çeşit romatizmada denilebilir.
    melox diye bi ilac var. onu araliksiz kullanmami önerdiler. ama kullanmiyorum. senin gibi arada bir oluyor sonra geciyor.
    ama benimki ilerledi baya. bazen gün geliyo. yürüyemiyorum. koridorda duvara yaslanip kaldim 3-4 kere. sonra dayanamadim yere attim kendimi. en ufak bi kıpırdamamda o nefret acıyı-agrıyı hissettim. sanki kemige bıcak sokuyolardi. yerde kaldigim zamanlar 3 agri kesici içiyorum. ilaclar etkisini gösterince ayaga kalkiyorum. lanet bişey bu.
    sen yinede bi doktora git dostum belki bişeyler cıkar.

EDIT: sendeki baslangici daha. sende suan kıpırdamayınca agri olmuyomus. bendede basta öyleydi ama artık o agrı olunca kıpırdamasamda az bişey agri oluyo..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Şubat 2009; 14:42:19 >

• taken21, hocam ne diyorsun.. Öncelikle çok geçmiş olsun.Açıkçası tırsmaya başladım.Bunun bir tedavisi veya başka bir çözümü yok mudur?Gerçi bendeki durum sendekiyle aynı mı tam olarak bunu da bilmiyoruz fakat sana bunun çözümlerinden felan bahsetmediler mi?Benimki ilerledi, bazen gün geliyor yürüyemiyorum diyorsun.Bu çok ciddi birşey.Başka doktorlara felan gittin mi acaba?Elbet vardır bir çözüm yolu..Kafam karıştı şimdi..

• tesekkür ederim dostum. umarım aynı deildir sendekiyle. seni korkutmak istemem ama anlattiklarinin aynısı. bıcak batmasi sanki..
    ege üniversitesine gittim. izmirde biçok özel doktorlara muayenelere gittim ama çözüm sıfır..
    sadece o melox dedigim ilac işe yariyo.
    onu içtigim sürece sıkıntı yok..
  • quote:

Orjinalden alıntı: taken21

tesekkür ederim dostum. umarım aynı deildir sendekiyle. seni korkutmak istemem ama anlattiklarinin aynısı. bıcak batmasi sanki..
    ege üniversitesine gittim. izmirde biçok özel doktorlara muayenelere gittim ama çözüm sıfır..

Dünyada kaç milyar insan var..Bir forumda birkaç saat içinde aynı dertten yakınan 2-3 kişi çıkıyorsa dünyada kim bilir kaç kişide bu olay vardır.Tıp buna nasıl bir çözüm bulamaz gerçekten şaşırtıcı.Eminim forumda bu tür ağrısı olan daha çok insan var..Bana farklı kombinasyonlarda düzenli egzersizlerle geçecek gibi görünen birşey hissi verdi..Gerçekten kafama takıldı şimdi bu olay.Acaba tekrar ne zaman girecek merak ediyorum.Kitlenecek gibi oluyor insan.

Ha birde şöyle bir durum var.Mesela ağrı varken ağrıya ağrıya yürümeye çalışınca hafifliyor.Biraz yürüyünce gidiyor.Sonra hareketsiz 10-20 saniye durunca aynı ağrı tekrar vuruyor.Yürümek iyi geliyor yani ağrı esnasında..Zaten ondan sonra 10 dakikada felan geçiyor, bir daha ne zaman geleceği belli değil.Bu olay bana yaklaşık ilk 1 ay önce felan oldu önemsemedim.Yine 2 hafta önce felan tekrar oldu yine önemsemedim.Artık dünde aynı şey 3. kez olunca kafamı kurcalamaya başladı.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    BİLEK AĞRISI YAŞAYAN VAR MI?
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: uguRnB

quote:

Orjinalden alıntı: taken21

tesekkür ederim dostum. umarım aynı deildir sendekiyle. seni korkutmak istemem ama anlattiklarinin aynısı. bıcak batmasi sanki..

Dünyada kaç milyar insan var..Bir forumda birkaç saat içinde aynı dertten yakınan 2-3 kişi çıkıyorsa dünyada kim bilir kaç kişide bu olay vardır.Tıp buna nasıl bir çözüm bulamaz gerçekten şaşırtıcı.Eminim forumda bu tür ağrısı olan daha çok insan var..Bana farklı kombinasyonlarda düzenli egzersizlerle geçecek gibi görünen birşey hissi verdi..Gerçekten kafama takıldı şimdi bu olay.Acaba tekrar ne zaman girecek merak ediyorum.Kitlenecek gibi oluyor insan.

Ha birde şöyle bir durum var.Mesela ağrı varken ağrıya ağrıya yürümeye çalışınca hafifliyor.Biraz yürüyünce gidiyor.Sonra hareketsiz 10-20 saniye durunca aynı ağrı tekrar vuruyor.Yürümek iyi geliyor yani ağrı esnasında..Zaten ondan sonra 10 dakikada felan geçiyor, bir daha ne zaman geleceği belli değil.Bu olay bana yaklaşık ilk 1 ay önce felan oldu önemsemedim.Yine 2 hafta önce felan tekrar oldu yine önemsemedim.Artık dünde aynı şey 3. kez olunca kafamı kurcalamaya başladı.

Kusura bakma dostum ama bendede durum öyle..
    Ama yinede kesinlikle aynı hastalik diyemeyiz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Angelica -- 14 Şubat 2009; 15:21:20 >

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.