Şimdi Ara

Skoda 2001-2005 Fabia sedan? hb?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
211
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhabalar, 2001-2005 arası fabia düşünüyorum.Benim kullanımım açısından bir fark yok fakat hangi kasa tipi daha çok tutulmaktadır hb sedan?Gönlümde yatan sedan fakat alıp da zor elden çıkaacak ise hb tercih edeceğim. Motor tercihim ise 1.2 harici hangisi temiz denk gelirse.(dizel ve 101 hp önceliğim tabiki).

Ayrıca 200 binden az değişensiz 2001 ne civarlarda para vermem mantıklı olur?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0mer Faruk -- 19 Mayıs 2018; 19:29:27 >

• Fikir olması için;
    2001 101lik hb elegance fabiamı Ocak ayında 21e verdim. tavan hariç boyalıydı ön ik çamurluk değişmiş kaputta işlem vardı ve yine kaputta güneş yanığı mevcuttu.
  • Fabia kronik sorun olarak direksiyon servo motoru mu merkezi mi ne bozuluyormuş. Tamir olsa bile ayar tutmuyor gene bozuluyormuş 1500 tl ye yakınmış çıkması. Almadan önce iyi düşün piyasada satılanların çoğunluğu tamir görmüş oluyor sende patlamasın.
  • Geçen yıl 2007 model 1.4 dizel fabia mi 27 bin e sattim. Hb olanları satmak daha kolay.

Beni biraz uğraştırdı. Bir arkadasım aldı arabayı. Başkasını bekleyecek olsaydiniz biraz daha vakit alırdı.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Herkese teşekkürler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2008 HONDA CIVIC ELEGANCE
    17 yıl önce açıldı
    Megane Coupe 2001 sunroof
    11 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.