Şimdi Ara

2008 HONDA CIVIC ELEGANCE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
32
Cevap
0
Favori
22.832
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar babam sıfır honda cıvıc elegance 1.6 (en full modeli) almak istiyor.fiyatı düz vites 40.900 bende babama diyorum 40000 ytl verene kadar 2. el temiz 2006-2007 avensis yada 407 alalım diyorum. onlarında fiyatları aşağı yukarı 35000-37000 ytl arasında değişiyor kilometresi az olanları ve full olanları. ama babamın 2. el almama konusunda çok takıntısı var.sizce sıfır honda cıvıc elegance nasıldır.benim bellirttiğim 2. el arabalar bir üst sınıfta olan arabalar. o yüzden bende belirttiğim 2007 avensis 1.6 benzinli ve 2006-2007 407 1.6 HDI yi çok beğeniyorum.babamda en son senin onayına göre alacam ama 42000 ytli geçmeyen sıfır araba olacak diyor.avensis ve 407 nin sıfırlarıda babamın bütçesini oldukça aşıyor.sizce 42000 civarında alınabilecek en güzel 1.6 benzinli düz vites full+full 2008 model olan araba hangisidir arkadaşlar. yorumlarınızı bekliyorum.

• c segmentinin fulune 41 vereceğinize d segmenti giriş bir modele 42 vermek yani laguna 3 almak daha mantıklı bence.

neticede araarında donanım farkı çok fazla değil ama diğer bir çok yönden laguna üstün olsa gerek.
  • 2006 avensisleri , 35 bin e değil 30 a falan çok rahat alırsın. Avensisin piyasası dülük iyi araştır bedavaya avensisler var.

Ben bi yerden mal karşılıgı alıcagım mesela haftaya bellı olucak . 24 e satmayı dusunuyorum 2005 model 2.0 Avensis
  • quote:

Orjinalden alıntı: Gkhn_

2006 avensisleri , 35 bin e değil 30 a falan çok rahat alırsın. Avensisin piyasası dülük iyi araştır bedavaya avensisler var.

Ben bi yerden mal karşılıgı alıcagım mesela haftaya bellı olucak . 24 e satmayı dusunuyorum 2005 model 2.0 Avensis

Mal karşılığı Avensis iyiymiş yav

Honca Civic de güzeldir fakat 2. el bir full Avensis daha ii olur kanımca.

• 407 bir üst sınıf olabilir ama ben şahsen asla honda civic elegance full ile kıyaslamam bile
  • Bence babanızın yaptığı mantıklı.Sıfır civic iyi seçim olcaktır.Megane satılsın aynısından bende yapcam
  • Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler.babam ankaradaki honda temsilciliğini aramış elagance modelinde olan sunrofu istemediğini söylemiş.ama bu elagance modelinde standartmış yani her modelinde sunroof varmış. o yüzden premium modeline yönlendirmişler babamı. premium modelinde sadece sunroof ve VSA(Araç denge sistemi) yokmuş elagance modeline göre..babam bunların çok önemli olmadığını bunların yerine sadece deri döşeme istemiş.fiyatını 39000 ytl çıkarmışlar.babamında kafasına yatmış gümüş rengi içinde siparişte bulunmuş.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Opel Corsa 2007+
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • NİSSAN QASHQAİ 1.6 yada babanın seçeneği
  • hondanın otomatiği makbuldur bana kalsa yaşadığın şehire bağlı ama karar sizin hayırlısı olsun. Allah kaza bela vermesin
  • Arkadaşım baban çok doğru söylüyor madem 42 000 ayırmışsınız elin arabasıyla ne uğraşcaksınız. Honda Civic iyi bir tercih ..
  • 2. elde dönmeyen fırıldak yok. Fırıldaksızlarda çok para, fırıldaklarada bazen çok para istiyorlar pedeleme için, çık işin içinden.
  • bence de sıfır civic en mantıklı olanı. yanlız gümüş rengi arabayı çok düz gösteriyor. Hiç olmazsa beyaz rengini denk getirebilirsen daha şık olur düşüncesindeyim.
  • Beyaz yada Siyah renk çok daha iyi olurdu.

Keşke sunroofta olsaydı

Hayırlı olsun Allah kazasız belasız bınmeyı nasip etsin.
  • quote:

Orjinalden alıntı: saitemre

bence de sıfır civic en mantıklı olanı. yanlız gümüş rengi arabayı çok düz gösteriyor. Hiç olmazsa beyaz rengini denk getirebilirsen daha şık olur düşüncesindeyim.

aslında siyah ck yakısıor da bakımı zor oluyo ama dedin gibi gümüs rengı de arabayı hıc gostermıor
  • 1.5 milyar daha verin sunroof ve esp yide alın sonra pişman olmayın
  • VSA araç denge sistemi hayat kurtaran bir donanımdır nasıl çok önemsiz olduğunu söyleyebiliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Kienzle

Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler.babam ankaradaki honda temsilciliğini aramış elagance modelinde olan sunrofu istemediğini söylemiş.ama bu elagance modelinde standartmış yani her modelinde sunroof varmış. o yüzden premium modeline yönlendirmişler babamı. premium modelinde sadece sunroof ve VSA(Araç denge sistemi) yokmuş elagance modeline göre..babam bunların çok önemli olmadığını bunların yerine sadece deri döşeme istemiş.fiyatını 39000 ytl çıkarmışlar.babamında kafasına yatmış gümüş rengi içinde siparişte bulunmuş.
  • quote:

Orjinalden alıntı: AuToBaN

VSA araç denge sistemi hayat kurtaran bir donanımdır nasıl çok önemsiz olduğunu söyleyebiliyorsunuz.

quote:

Orjinalden alıntı: Kienzle

Arkadaşlar yorumlarınız için gerçekten çok teşekkürler.babam ankaradaki honda temsilciliğini aramış elagance modelinde olan sunrofu istemediğini söylemiş.ama bu elagance modelinde standartmış yani her modelinde sunroof varmış. o yüzden premium modeline yönlendirmişler babamı. premium modelinde sadece sunroof ve VSA(Araç denge sistemi) yokmuş elagance modeline göre..babam bunların çok önemli olmadığını bunların yerine sadece deri döşeme istemiş.fiyatını 39000 ytl çıkarmışlar.babamında kafasına yatmış gümüş rengi içinde siparişte bulunmuş.

arkadaşım önemsiz derken bu babmın görüşü.şu anda 2000 model bora kullanıyor bundada araç denge sistemi yok. türkiye şartları düşündüğünde kaç tane arabada bu sistem var. babamın görüşüne katılıyorum 1.5 milyar niye fazladan para verelim.babam ve ben hız delisi insallar diyilizki.virajada yavaş giriyoruz.sonuçta bizim alacağımız arabada fren destek sistemine kadar her şeyi var. bu özellikte olmuyu versin ne olacak. renkler ve zevkler tartışılmaz. yorumun içinde ayrıca teşekkürler.

• bizde 2008 cıvıc elagance var...

sunroof un önemi büyük mis gibi gün ışığı ve istediğin zaman açıp hava alırsın
  • quote:

Orjinalden alıntı: oguz1

2. elde dönmeyen fırıldak yok. Fırıldaksızlarda çok para, fırıldaklarada bazen çok para istiyorlar pedeleme için, çık işin içinden.

• quote:

Orjinalden alıntı: profuzman

bizde 2008 cıvıc elagance var...

sunroof un önemi büyük mis gibi gün ışığı ve istediğin zaman açıp hava alırsın

arkadaşım tamam hoş sunrof güzelde bu arabayı genellikle babam kullanacak.babamda sunroof istemiyor sonuçta arabada klima var diyor ben ne yapacam sunroofu diyor. onun yerine deri döşeme istemiş bayiden.dediğim gibi elagance modeli en full modeli ama bundada deri döşeme yok opsiyonel. eleganctada standart sunroof olmasaydı şu anda araba elimizdeydi.şimdi 2 hafta bekleriz en azından babamın istediği arabanın gelmesi için. 39000 ytl civic premium modeli deri koltuklusu.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.