Öncelikle cevaplarınız için şimdiden teşekkürler. Şu an bir araba almayı düşünüyorum, üst limitim 20.000 TL. İnternetten baktığıma göre bu fiyatlarda 2004-2006 opel corsa, 1999-2003 vw golf, 2005-2006 hyundai accent, 2006 pegout 206 alınabiliyor. Ama arkadaş boşver onları bi tanıdıkta 2009 Kia Cerato var onu sana alalım dedi. 140.000 de 20.000 TL ye alırız dedi. ex modeliymiş, alacağım araba ilk arabam olacağı için daha yükseklere de çıkmak istemiyorum ama aldığım arabada 3-4 sene sonra satarken çok zarar etmeyeceğim bir araba olmalı. Sizce Kia mı alayım yoksa kendini kanıtlamış markalardan alıp eski model mi alayım.
freestyler17F
kullanıcısına yanıt
Şöyle bir şey söyliyeyim,2009 kia Cerato şu anda akrabamda var yılda bir iki kez bende kullanıyorum,keyif aldığım ender araçlardan bir tanesi,vites geçişleri aracın gaz yeyişi,çekişi bana göre çok çok iyi ve aynı zamanda araç lpg'li. Beni bir tek düşündüren sizin almak istediğiniz bu aracın kilometresi.! Satarken zorlanacağını tahmin etmem.
Ben o kadar çok gezen biri değilim evden işe gitmek zor olduğu için almak istiyorum. Km si daha ne kadar gider bu araçların toyotoların 1 milyona kadar giden araçları varmış kia larda ne kadardır üst limit. Bide 20.000 lira çok mu ucuz bu model için ?