Şimdi Ara

Skillshot Hızlı Kullanma Ayarı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
18
Cevap
0
Favori
2.639
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Şuan Ocelote izliyorum merak ettiğim birşey var. Skillshot skillerini kullanırken o yuvarlaklar yada gideceği gönü gösteren uzun çizgiler gözükmüyor. Direk basıyor skilli. Bu ayarı nasıl yaparız? Sizce avantajlı mıdır kullanmalı mıyım?

• Smart cast o.

Alt + qwer -> skilli kendi üstünde kullanmana yarar. Diyelim morgana ile oynuyorsun black shield atıcaksın kendi üstüne, skille basıp kendi üstüne tıklamaktansa alt+e yapıyorsun.

Shift + qwer -> skilli cursorun olduğu yere kullanır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi spirytusrektus -- 9 Ekim 2011; 0:36:58 >
  • Ona Smart cast deniyor,evet eğer skillere alımışsan daha hızlı olur ki bu da daha efektif yapar.options'ta key bindings te var ayarları
  • tab + qwe gibi birşeydi.Alışırsan tabiki yararlı.
    Edit: shift+qwe imiş
    ctrl+qwe de level atlatma

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sweet Lemonade -- 9 Ekim 2011; 3:47:35 >
  • hatta ben smart cast i normal qwer olarak yaptım shifte basmakla uğraşmıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

hatta ben smart cast i normal qwer olarak yaptım shifte basmakla uğraşmıyorum

Bende öyle yapmayı düşünüyorum bi dahaki oyunda deniyecem cevaplar için saolun.
  • Aklımda bulunsun bu kısayollar.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Hızlı Kademe basma sırası
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Nidalee'de kullanıyorum healı çok da iyi güzel oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vlâdimir

hatta ben smart cast i normal qwer olarak yaptım shifte basmakla uğraşmıyorum

vay mantıklı aklıma gelmemişti
    yeni bi ufuk açtın dostum
  • Cassiopeia oynarken şart bunları kullanmak
  • Ezraelin olmazsa olmazı.Ulti atıyorken promblem çıkartıyor ancak
  • Optionstan ayar yapmamanizi oneririm , zaten 1 hafta falan shift kullanarak oynasaniz direk alisirsiniz , diger turlu elin bir r ye gelecek bam diye ulti aacaksin bosa , hic gerek yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: erayyirik

Optionstan ayar yapmamanizi oneririm , zaten 1 hafta falan shift kullanarak oynasaniz direk alisirsiniz , diger turlu elin bir r ye gelecek bam diye ulti aacaksin bosa , hic gerek yok.

Sadece ultiye ayar çekmezsin olur biter.
  • quote:

Optionstan ayar yapmamanizi oneririm , zaten 1 hafta falan shift kullanarak oynasaniz direk alisirsiniz , diger turlu elin bir r ye gelecek bam diye ulti aacaksin bosa , hic gerek yok.

Elimiz niye rye gelsin ya(entera basmayı unutup yazmaya çalışınca oluyo ama)Ben her tür skilli smartcast ayarlı oynuyorum aşırı rahat bence diğerine göre.
  • quote:

Orijinalden alıntı: brscngznc

quote:

Sadece ultiye ayar çekmezsin olur biter.

Hep ayni champ mi oynuyorsun , sonucta ayni karakteri oynuyorken bile bazi durumlarda range ine bakmak icin ve bunla adamin range ini hesaplamak icin veya flashla atlayip comboyu yapmaya yeticekmi range in anlamak icin target selection screen de kalman gerekir.Direk atmak istediginde de shifte basarsin.Dedigim gibi alisinca refleks olarak basiyorsun ve diger turlu kullanma olanaginda oluyor.
  • valla ezreal main heromdu fakat bilmiyordum bu özelliği çok yararlı oldu
  • Guzell
  • bildigim iyi oldu obur turlu morganada buff zor oluyodu
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.