Şimdi Ara

Şizofreni belirtilerim çıkıyor.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
10
Cevap
0
Favori
374
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • İzliyorlar beni ve beynim susmuyor.. saçımı yoluyorum.. psikolojim bozuldu.. hiç kimsem yok... Kimse yardım etmiyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arda4552_ -- 17 Mart 2024; 19:37:40 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >

• Ülkenin yarısi bundan muzdarip kafana takma

• Şizofreni ve benzeri psikiyatrik rahatsızlıklar doktor kontrolünde takip edildiği sürece herkes gibi yaşantısını devam ettirebilirsiniz lakin doktor kontrolü olmadan toplum sağlığı açısından tehlike arz edebilir sonuçları çok ağır olabilir siz resmi doktor raporlu olarak şizofreni tanısı aldınız mı peki?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

LG Optimus G Pro Kullanıcıları Kulübü

401ppi True Full HD IPS Plus+ Gorilla Glass 2 Ekran | Qualcomm APQ8064T Snapdragon 600 Çipset | Quad-core 1.7 GHz Krait 300 | Adreno 320 GPU | 16GB Depolama |2 GB RAM | Bluetooth v4.0 A2DP, EDR | 13 MP 4208x3120 Piksel, Autofocus, LED Flaş Kamera | 360° Gerçek Panaroma | 1080p@30 Fps HD Video Kayıt | 2.1MP Ön Kamera | Wi-Fi a/b/g/n | NFC | 4G LTE | TV - Out MHL | Android v4.1 İşletim Sistemi
  • bu şizofrenler niye hep izleniyomuş tribine giriyor ya

girecek başka trip mi kalmadı abicim biraz yaratıcı ve unique olun

Arkadaşlar gene uyarıyorum sakın çocuk filan yapmayın insanoğlunun ırkının bitmesini sonu ermesini stiyorum artık nedeni ise işsizlik arttı buda demek tir ki canlı bombalar çoğalacak acılar çoğalacak zaten kıtlık geliyor gelcek İ iyi görmüyorum o yüzden gelecek Nesrin acı çekmememesi için tüm erkek ler kısırlaştırılmalı biran önce zaten çocukda gereksiz bişey hiç de sevmem yok mama al yok bey haydi ordan sen kimsinde sana bez ALAYIM sana bez alacağıma gier Club da disko da tekila vodka Redbull içerim kızlar la daha iyi
  • psikiyatriden randevu al kankam böyle sorunların varsa gerçekten.

ama onun dışında,kimse seni izlemiyor emin ol,ha bahsettiğin dışardayken tüm gözler senin üstündeymiş gibiyse,bu sosyal fobiden kaynaklı bir şey.

Bir hata yaptığında veya normal yürürken bile herkes alay edecek,beni izlicekler korkusundan kaynaklı bu kısım.Çoğumuzun beyni sürekli aktiftir ve düşünceler akar da akar.

Hepimiz yalnızız,kimsemiz yok,aile dışında her şey menfaat.O yüzden buna alışmaya çalış.Hazımsamayla ilgili biraz da bu,yaş geçtikçe kabulleniyosun durumun böyle olduğunu.

Film - dizi izle,ilgi alanlarına odaklan,onları geliştirmeye çalış.Kitap oku ilgi alanlarını içeren.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

• Ailenin para durumu kötü olduğu için mecbur devlete gideceksin. Polis olamazsın, bunu unutma. Kendi içinde halletmeye kalksan mahvolacaksın, ben bile 2 ayda bir psikiyatriye gidiyorum, psikoloğa para vermek istemiyorum ama mevcut tedavi yetmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.