Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (782. sayfa)
1 Mobil
-
-
Villa Turqan memecik zeytinyağım geldi bugün denedim acılığı iyiydi boğaz yakıcılığı yüksekti beni rahatsız etmedi güzel bir yağ ama şahsi düşüncem ben kuzey Ege yağlarına daha alışkınım sadece denemek için güzel bir yağ özellikle o memecik zeytinyağındaki yakıcılığa bayıldım.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ugurbaba10 -- 21 Aralık 2025; 1:8:39 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ || AMD Ryzen 5 2600x || Asus Tuf B450 Plus Gaming || Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz || ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 AMP || AOC 24G2U 23.8" 1ms 144Hz || Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Toshiba HDWD110 3.5" 1TB SATA3 P300 HDD 7200 rpm || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W || COOLER MASTER MasterLiquid ML120L RGB 120mm || Gamepower Warlock Mavi Switch Mekanik Klavye || GamePower Bane Siyah Oyuncu Mause || Gamepower Tinker V2 7.1 Surround Kulaklık -
Deneyim paylaşımı için teşekkürler. Artık Kristal başta olmak üzere Komili Erken Hasat’a fiyat/performans açısından yeni rakipler görmek istiyoruz.
Komili’de özellikle hangi sezon ürünü olduğunu yazmaları hoşuma gidiyor. İlk çıktığında yoktu diye hatırlıyorum.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
www.kristalyaglari.com
Erken Hasat Natürel Sızma Zeytinyağı 5 L Tenekehttps://www.kristalyaglari.com/erken-hasat-naturel-sizma-zeytinyagi-5-l-teneke
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Volkswagen Golf 1.4 Tsi 140hp(180hp - 270nm) -
Güzel haber. Önceki yıllarda var mıydı belki ben bilmiyordum. Yakında marketlerde görmeye başlarız inşallah.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Hasada filtreli sızma ve taş baskının kargosu geldii Cunda adasından geliyormuş
_____________________________ -
Taş baski yağlarinı merak ettim ama almadım. Yorumlarinızı bekleriz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
merhaba siteden 2*5lt ss aldım geniş bir aileyiz beğeni olursa senelik 150-200lt arası tüketim var
_____________________________ -
Merhaba , beğeneceksiniz. Mut zeytinyağı bir markadır . Sazak olarak en f/p fiyatlarla devam edeceğiz
_____________________________ Mut Zeytini-Mut Zeytinyağı
www.sazakzeytincilik.com -
Villa Turqan bu sene fiyat olarak üzüyor. Fiyat/performans firması olduğu için öne çıkarmıştık.
Şuan litresi 550 TL'ye denk gelen fırsatı olursa bile alacağım ama 700 tl -750 tl çizgisinde takılıyor yeni sezon erken hasatta.
Size gelen Villa Turqan 2025-2026 yeni sezon erken hasat zeytinyağını bardağa koyup resmini paylaşabilirseniz litresine ne kadar vermeye değer analizi yapıp ona göre alıp almamaya karar vereceğim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ Dostlar. Yıllardır başta sıcak fırsatlardaki konularda olmak üzere,tavsiye öneri,bilgi istenen konularda ihtiyacı olanlara yardımcı olmak için emek verdim zaman harcadım. Para ile satılan kodları bedava verdim.Burada 1 kuruş para almadım kimseden.Amacım bütçenize yardımcı olmaktı.Ben burada terbiyesiz,nankör,çirkef insanlara daha fazla sabredemiyorum.Onlara yardımcı olmak istemiyorum.Forumu bırakıyorum.X`de olacağım.Dostlar bizi hatırlasın.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

önceki

kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
kullanıcısına yanıt
iOS
Android