Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (781. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.645
Cevap
557
Favori
1.321.398
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
52 oy
Sayfa: önceki 779780781782783
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Granpa kampanyası paylaşılınca aldım. 500ml premium trilye hediyesi vardı ve çok beğendik. Yeni sezonun fiyatı ise oldukça yüksek

Burada bir arkadaş pek beğenmediğini yazmıştı diye hatırlıyorum (belki yanlış hatırlıyorumdur) Bizde ise çocuklar dahil beklentilerimize çok uydu.

Çok yoğun tatlar aldık. 5 litreliği denemedik. Geçen sezonun yağı olmasına karşın bence çok güzel tadı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Merhaba , gecikme için özür diliyoruz , en kısa zamanda haber vereceğiz Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

Benim midem cok hassastir. Gastrit de var. Bu zeytin hic yakmadı. Normalde kendim de ham zeytin alıp kurarım o bile mideme dokunur fakat bu zeytin çerez gibi yeniyor ve mideyi hic rahatsiz etmiyor. Mut zeytininin ilacsız olmasından mı kaynaklaniyor bilmiyorum. Iyi ki de almışım. Çok tavsiye ederim.
    Iyi ki almışim deyince aklıma geldi. Bir de keşke almasaydım dediklerim var onları da yazayım;
    1- Hermus memecik ilk hasat. Bence erken hasat bile denemez.
    2- zetay memecik no.1 sitelerinde eylül.hasatı yaziyor fakat konuşurken ekimin 2. haftası diye konuştular. Yağa gelince yağı hiç beğenmedim. Hatta balkon dolabına kaldirdım bir süre gözüm görmesin yağı moralim bozuluyor. Zaten kendileri de yaglarının iyi olmadiğının farkında. Bu yüzden kasım ayı SY indiriminde en yuksek indirim oranı Zetay'ın tam %40. Ne yazık kı ben daha önce aldığım icin daha pahaliya almıstım. Böyle yalan yanliş yazıp da insanlari kandirmak iş ahlakina sigmaz kul hakkina girer. Ben bu 2 firmaya da hakkımı helal etmiyorum.
    Beğendiklerimi de tekrar yazayım;
    1- Hilmi Yıldırim erken hasat filtresiz. Bu sezon en begendigim yağ.
    2-- Has ada erken hasat filtresiz. Bu da cok güzel bir yağ fiyat performans ürünü. Alan pişman olmaz.
    3- Sazak zeytinciligin yesil zeytinleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Munika -- 6 Aralık 2025; 20:17:23 >

• Munika M kullanıcısına yanıt

Merhaba , teşekkür ediyoruz. Evde yapılan zeytin nasılsa biz de aynı şekilde yapıyoruz. Beğenmenize çok sevindikSızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler 

x (formerly twitter)
    Mehmet Tülüce (@mehmettuluce51) on X
    https://x.com/mehmettuluce51/status/1998115692701221252

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Metro markette yemeklik zeytinyağı ne alabilirim diye bakınırken kristal dolgun güçlüyü gördüm. Market yağlarından pek beklentimiz olmaz malum ama bir deneyeyim dedim. Geniz yakan bir yağ çıktı arkadaşlar. Meyvemsilik de güzel, şu bu diye ayırt edemeyeceğim. Tad koku olarak rahatsız edici birşey de yok. Güney ege yağı olunca aradığım zeytin acılığı biraz zayıf geldi sadece. Yani isteyen değil yemeğe, salataya bile kullanabilir. Daha önce file marketten 500ml asiltane deneyip pişman olmuşluğum vardı, o yüzden çıtayı düşük tutmuştum ama kristale bir şans verilebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi samilce -- 16 Aralık 2025; 23:58:42 >
    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • TatarSüvari kullanıcısına yanıt

Bu sezon bunlar haricinde yag almadım.

Hocam selamlar, hasada ve hilmi yıldırım'ı ben de denedim. hilmi yıldırım'ın filtrelisini çok beğendim fakat filtresiz için aynı şeyi söyleyemem. Ne vakit almıştınız filtresizi?

30 Ekim'de gelmis bana. Ben şişede almıstım ve yağ mükemmeldi. Tatlı biber salçası almıştım hilmi yıldirimdan 1 şişe de yağ aldım. O zaman filtreli yagları çıkmamıştı. Çıkmıs olsaydı elimde çok fazla filtresiz yağ olduğu için filtreli tercih ederdim.

Soğuklara kullandığım yaglarım bitince hilmi yıldırim'la devam ederim.

Zetay no.1 de erken hasat memecik ama aralarında dağlar kadar fark var.

Hilmi yıldırım'ın tatli biber salcasinı soracak olursanız ben 6 yildir ara sıra aliyorum. 3-4 yil önce daha guzeldi ama yine de su anda benim ulasabildiklerim arasinda en iyisi. Vakumlu cam kavanozda.

Birkac kez komsumun akrabasi yapiyor Adana'dan getirttim insanlar bilinçsiz yapiiorlar ya da onemsemiyorlar sanirim boyle ekşi bir koku vardı. Adanadan geleni begenmedim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Munika -- 18 Aralık 2025; 9:49:39 >

|| AMD Ryzen 5 2600x || Asus Tuf B450 Plus Gaming || Corsair Vengeance RGB Pro 16 GB (2x8) 3200MHz || ZOTAC GAMING GeForce RTX 2060 AMP || AOC 24G2U 23.8" 1ms 144Hz || Samsung 970 Evo Plus 250GB 3500MB-2300MB/s NVMe M.2 SSD || Toshiba HDWD110 3.5" 1TB SATA3 P300 HDD 7200 rpm || NZXT H500i Temperli Cam Mid Tower ATX || COOLER MASTER WATT 80PLUS 600W || COOLER MASTER MasterLiquid ML120L RGB 120mm || Gamepower Warlock Mavi Switch Mekanik Klavye || GamePower Bane Siyah Oyuncu Mause || Gamepower Tinker V2 7.1 Surround Kulaklık
  • ilonsahiden kullanıcısına yanıt

Faydalı bir yazı olmuş.

Merhaba, filtreli domat bu sene gelmeyecek mi?

Merhaba , gelecek çok yakın zamanda 

Merhaba, sitenizden ilk siparişimi geçtim. SAZAK2026 hediye çeki kodunun sadece zeytinyağları için geçerli olduğunu arkadaşlara hatırlatayım derim. İndirim tutarı düşülünce 1500 TL üzeri ise kargo bedava.

Elimdeki filtresiz 28 Kasım’da ulaşmış bana. Arada geçen bir ay vakit zeytinyağına kötü yansımış diye düşünüyorum.

1) 2023 sezonu Komili Erken Hasat Soguk Sikim Ayvalik
    2) Thomas Kesebir Erken Hasat Soguk Sikim Cunda/Ayvalik
    3) Yunanistandan aldigim bir erken hasat soguk sikim
    4) 2025 sezonu Komili Erken Hasat Soguk Sikim Ayvalik

Oncelikle 2025 ve 2023 arasinda buyuk fark var. 2023u de begenerek tukettigimi belirtmek isterim. 2025 sezon urununde zeytinin ham meyve tadi, zeytin agaci notalari cok daha belirgin ve daha baskin. Tatlar daha sivri sekilde kendini belirtiyor. Sahip oldugu acilik 2023e gore daha fazla(bence 2023 sezon urununde acilik yok denecek kadar azdi, ona gore karsilastirabilirsiniz) ama bu acilik tat olarak cok dengeli bir noktada. Genel olarak cok begendim, elimdeki 4 yagda acik ara birinci siraya koyarim, daha sonra thomas kesebir erken hasat, sonra yunanistandan aldigim yag diyebilirim. Bunlardan sonra 2023 sezon urununu koyarim ama diger 3 urunle aralarinda resmen sinif farki var.

Genel olarak yorumlarim bu sekilde, almanizi tavsiye ederim. Ben kendime tekrardan ve tanidiklarima da almayi dusunuyorum.

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

Türkiye'nin en güncel alkol fiyatları kataloğu

Türkiye'nin Şövale, Tuval fiyat satış sitesi Şövale, Tuval kampanyalı ürünlerde indiriml

• Sazak zeytinyağı bir günde elime ulaştı. Filtresiz olanı denedim. Bol tortulu, meyvemsi, nispeten hafif ama geniz yakan başarılı bir yağ. Ürünü beğendim. Has Ada filtresiz zeytinyağı da iyiydi. İki yağın fotokopi gibi olmayıp farklı karakterler sunması da ayrıca iyi geldi. Bu konudan aldığım tavsiyeler ile güzel deneyimler edindim, herkese teşekkürler.

Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.