Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (546. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.542
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: International

Beyler migrosta satılan madra marka sızma zeytinyağı nasıldır?
    Zayıf. Bimdeki çok daha iyi. Şoktaki bile kötü. A101 hiç denemedim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar telegram’da grup açabiliriz. Whatsapp gibi değil, daha derli toplu özellikleri var. Numaranızı gizleyebilirsiniz. Mesaj pinleme vb. var

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 12 MART'TA GELECEKLER LİSTESİNE EKLENEN 100 TAM PUAN ALAN PICUAL

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Hocam zayıflık bakımından değil %100 sızma zeytinyağıdır heralde? Hileli filan olması ondan sordum?
  • invisible_jn kullanıcısına yanıt
    8 sene önce ilk mesajdaki alıntıda da aynı dert :) bilgilendirme için yazdığım yazılarım siliniyor diyor @sevkitepe

• Ucuz market yağlarında hepsini denedim en iyisi a101 satılan markasını unuttuğum zeytinyağı ucuz bulursanız yudum egemden yoğun lezzet de fena değil

• quote:

Beyler migrosta satılan madra marka sızma zeytinyağı nasıldır?
    Sıcak yemeklik kullanıma olur.

• quote:

Hocam zayıflık bakımından değil %100 sızma zeytinyağıdır heralde? Hileli filan olması ondan sordum?
    Hileli değildir muhtemelen, simdi denetimler çok sıkı gibi ama yine de almanızı tavsiye etmem aynı fiyata daha iyisi varken, ama siz bilirsiniz.

• CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Aynı fiyata önerebileceğin aynı litrede hangi ürün var acaba?
  • Şişe sorununu meyhaneci bir ağbim sayesinde çözdüm
    Beleşe verdi vallahi süper ::)))

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ririii -- 10 Mart 2020; 17:28:28 >
  • quote:

Aynı fiyata önerebileceğin aynı litrede hangi ürün var acaba?
    Kristal var 50 tl den, mobil uygulamadan 50 tl ye 7 money veriyor, bu 7 yi daha sonra yine kullanıyorsun sonuçta 43 tl ye gelmiş oluyor. Önceki sayfada yazdım.

Tariş güney ege de yine bazı yerlerde indirimde 46 tl.

Bimdeki de çok güzel, üreticisi değişti zaten, 20 tl litresi. Bim deyip geçmemek lazım.
  • Tariş güney ege mi kristal dolgun güçlü mü? Hangisi? Annemlere alacaktım biraz. İkisi de indirimde şu anda.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Tariş güney ege mi kristal dolgun güçlü mü? Hangisi? Annemlere alacaktım biraz. İkisi de indirimde şu anda.
    İkisinide denemiştim. Şahsi düşüncem Tariş Güney Ege açık ara önde.

Memecik zeytinine has acılık ve yakıcılık hissediliyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi root16 -- 10 Mart 2020; 21:8:28 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: root16

İkisinide denemiştim. Şahsi düşüncem Tariş Güney Ege açık ara önde.

Memecik zeytinine has acılık ve yakıcılık hissediliyor.

Alıntıları Göster
    Dimi ya dimi? Kristal overrated geliyor bana. Tariş acısından zor yiyorsun neredeyse. Tarişin bir de coğrafi işareti var memecik diye. Kristal'de niye bu yok? Belki adam araya Kuzey Ege'den zeytin karıştırıyor.
  • Bu konuya hangi yönetici bakıyor bilmiyorum ama sayesinde konu murdar oldu.Kendisini tebrik ediyorum.Adam gibi bilgi ve tavsiye alınabilecek doğru düzgün tek forumu sahra çölüne çevirmeyi başardınız. Daha önce farklı konu forumlarında da aynı şeyi başka yöneticiler yaptı bu konuda maharetlisiniz maşallah.

Sadece bu konu değil tüm forumla alakalı tüm yöneticilerinize sesleniyorum . Bu forum ortamını hazırlayan sizlersiniz ama forumu dolduran , içerik üreten , reklam almasını sağlayan yani size ekmek veren forumun üyeleridir. Bu foruma can veren kullanıcıların bilgi paylaşımları dır. Kimse buraya Mesut Çevik'in bilmem ne incelemesini izlemek için gelmiyor haberiniz olsun . Zamanında bir şeylere öncü olmuş ve bu ansiklopedi gibi forum oluşmuş , marka olmuşsunuz ama ansiklopedinin sayfalarındaki bilgileri dolduran kullanıcılar yani biziz bunun farkına varın artık. Birde forumun kuralları böyle , yok böyle felan filan gibi zırvalarla savunmayın kendinizi yaptığınız iş değil haberiniz olsun. Şimdi atacak mısın ceza mı keseceksin ne yapacaksan yap.

Konuya meraklı olan arkadaşlara da sesleniyorum bir arkadaş telegram grubu gibi bir şeylerden bahsetmiş.Açıkçası hiç anlamam bu işlerden ama organize edecek birisi olursa oraya geçmek bence en mantıklısı.

• fottili kullanıcısına yanıt
    Katılmamak elde değil. Konuyu karantinaya aldılar adeta. Zeytinyağı konusunu bırakıp akıllı robot alemine aktım. Aslında Telegram bu işin ustası, bakalım ne olacak.

• Yeni sezon yağ alan veya daha önce deneyimlemediği bir ürünü tadan arkadaşlar varsa izlenimlerini bekliyoruz. En azından konu canlansın biraz.

• Konuyu zedelediler, çabuk toparlanmaz.

• Tariş güney ege kristal dolgun güçlü den daha iyi. Ben bunu gördüm ikisini de denedim. Kristal çok abartılıyor. Tariş güney ege ilginçtir bu sene daha iyi, dili yakıyor baya tadi aci, en sevdigimden ve kokusu çok hoş. Kristali çok ovuyorlar burada, bilmiyorsunuz arkadaşlar kusura bakmayın :) Kristal yemekte kullanılır işte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 12 Mart 2020; 19:49:27 >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    Yönetim açıklama yapmadan veya uyarı vermeden mesajları sildiği için olay saçma bi hâl aldı maalesef. Daha önce de buna benzer durumlar yaşandığı için canlanma olmuştu, paylaşımlar devam ederse bir nebze eskiyi aratmaz diye düşünüyorum yine.

• 
Sayfa: önceki 544545546547548
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.