Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (545. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.474
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: gatila

Merhaba Sayın The Stig,

Başlığımızın biz amatör zeytinyağı tüketicileri dışında pek az sayıda üretici olan üyesi var. Temennimiz artmaları. Gelsinler, hem zeytinyağı konusunda bizleri bilgilendirsinler, hem de kendi ürünlerini tanıtsınlar, bize özel kampanyalar yapsınlar. Ama maalesef bahse konu 3 üreticimizin son kampanya mesajları silinmiş. Hatta Özgür Bey'inki kampanya bile değildi, foruma özel 10 kişiye ücretsiz numune müjdesiydi. Bu arkadaşlarımız zaten pek nadir kendi ürünlerinden bahsederler, çoğunlukla bu başlığa zeytinyağı üretim süreçleri ile ilgili en değerli bağımsız katkıları sunarlar. Onlar olmadığında başlığın değeri çok düşecektir. Konuyu tekrar değerlendirmenizi rica ederiz.

Kolaylıklar ve sabır dilerim :)
    Merhabalar Gatila

Sıcak Fırsatlar ve buradaki konuların takibini artık başka bir yönetici arkadaşımız yapmaktadır. Kendisini bilgilendirip konuyla ilgili düşüncelerinizi ve isteklerinizi aktaracağım.
    İyi forumlar dilerim.

• gatila G kullanıcısına yanıt
    Selamlar, çok güzel bir noktaya değinmişsiniz. Biz sıcak fırsatlar ve bu sayfada kampanyamızdan bahsetmiştik. Şunu gördük, kampanya ve reklam mesajı olsun veya olmasın tek bir şikayette reklam sebebiyle mesaj siliniyor. Hatta bu sebeple hesabımıza erişimimiz engellenmiş. Sağolsun buradan ulaşamayan birkaç arkadaş farklı mecralardan bize ulaştı da bundan haberdar olduk. Şimdi hesabı açtırdık; burada da denildiği sizi reklam birimine yönlendiriyorlar. Sanırım orada bir anlaşma yaparak ancak kampanyalardan haberdar edebileceğiz sizleri. Bilgilendirme içün teşekkürler.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Peki bizim beklentimiz nedir tam olarak?
    Açıkçası bir üreticinin sık sık kendi ürünlerini tanıtması da forum için sağlıklı olmaz. Hani bugün yeni bir üretici aramıza katılıp her gün sosyal medyadaki tanıtım mesajlarını buraya da yapıştırsa... Bu da olmamalı bence.
    Ama Özgür Bey'in belirtmiş olduğu gibi, zeytinyağı konusunda buraya bolca katkı sunup arada kendi ürünlerini de tanıtan veya kampanya duyuranları ayırmak zor olmaz diye düşünüyorum.
  • Daha önce defalarca yazıldı ama bir kez daha yazmak gerekiyor sanırım. Bu konu altında yazan kişiler zeytinyağına ortalamanın üzerinde merak duyan ve iyi zeytinyağı ile ilgili daha fazla ayrıntı öğrenmek isteyen kişiler. Kimileri yıllardır bu forumu takip ediyor ve katkı sunuyor benim gibi kimileri ise daha kısa süredir burada ancak yazılanları yakından takip ediyor.

Dolayısıyla sırf kendi reklamını yapmak için foruma yazanlar zaten üyeler tarafından kolayca fark ediliyor ve rağbet görmüyorlar. Eski mesajlara bakıldığında bunun örnekleri görülebilir.

Özgür Bey ve Feza Hanım ise kendi reklamlarını yapmanın çok ötesinde bu foruma katkı verdiler ve umarım bütün anlamsız engelleme girişimlerine rağmen vermeye devam ederler.
  • Ben yaptm oldu mantığı öncelikle donanım habere zarar verir..şimdilik alanında rakipsiz olabilir ama gelecekte olmayacağı anlamına gelmez....Mesela web alanında meşhur sitelerde bile sıcak fırsatlar konuları açılmaya başladı....Bir zamanlar hepsiburada rakipsizdi ama şimdi bir çok rakibi var.Vel hasılı kelam konuya admin olarak atanan arkada dersine çalışmalı ...temizlik yapmadan önce konunun mantığını kavramalı kimler gerçekten katkı yapıyor kimler sadece reklam peşinde tanımalı sonra işlem yapmalıdır.
  • Forumun en nezih konularından. Normalde konuyu mahvetmek için üyeler çaba sarf eder bu konuda yönetici aşırı bir çaba gösteriyor! Mesajı silinen üreticilerimizin reklam yapma gayreti olmadığını şu konuyu 2 gün takip eden kişi zaten anlar. Pozitif ayrımcılık anlamında tolerans tanınması da gerekir. Konuya katkı sağlayan üreticilerimize destek vermemiz gerekiyor.
  • Konuyu ilgiyle takip eden biri olarak üretici arkadaşların yorumlarının çok faydalı olduğunu düşünüyorum.. doğru bildiğimiz bir çok yanlışı ve bir çok yeni doğrular öğrendik zeytinyağı konusunda burada.. herhangi bir ürün pazarlama veya satış ifadesinede rastlamadım okuduklarımda.. bildiklerini ve yaşadıklarından öğrendiklerini sabırla paylaşan arkadaşları küstürmemek lazım..

• Sızma zeytinyağı konusuna sızanları değil de zeytinyağını oluşturan değerli üreticilerimize yapılanları anlamakta zorlanıyoruz. Riviera gibi karışık diğer konulara nazaran halis konumuza her mesaj geldiğinde heyecanla o mesajı okumak için sabırsızlanarak, hımm bu da böyleymiş deyip zeytinyağı aşkımız daha da alevlenirken bu ateşe odun atanları susturmak ne kadar doğru. Arada o odun atanların odunlarını da tanıtması çok görülemez. Konular yönetici gözetiminde ilerler ama konuyu konu yapan da üyeleridir. Üretici, yönetici, tüketici. Yönetici, köprüyü iyi kurmalı. Yeni yöneticiye hayırlı olsun der, başarılar dileriz.

• Arkadaşlar bu şekilde paylaşımları etkileyen mesaj silmeler devam ettikçe artık burası durgunlaşır düşüncesindeyim sanırım bu işim sonu donanımhaber premium tarzına dönecek umarım şartlar değişir biz yine de elimizden geldiğince konu başlığı içinde kalmaya devam edelim

Az önce bir dergi indirdim internetten birçok kişi biliyordur eminim bu dergiyi orada şöyle bir yazıyı resim olarak paylaşıyorum nova veranın kurucusu yazmış umarım faydası olur herkese

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

• Arkadaşlar merhaba,
    Anatolian Evoo Selection oluşumu olarak yarın güzel bir etkinliğimiz var.

Güzel bir zeytinyağı tadım atölyesi gerçekleştireceğiz. Mekan Akmerkez - Cote , saat: 16:00

Çok değerli hocamız sevgili Birsen Can Pehlivan'ın moderasyonunda, zeytinyağı tadımı ve zeytinyağı üzerine sohbet etmek isteyenleri bu etkinliğe davet ediyoruz.

Kontenjan kısıtımız olduğu için katılacak arkadaşların özel mesaj ile Feza başgan'a ad soyad - telefon bilgilerini vermelerini rica edeceğim.

Etkinlik ücretsizdir

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler

@Fezasan Bilgilerinizi derleyecek.

Gelenler ile de bu vesile ile tanışmış oluruz, iki lafın belini kırarız.

Bu da, bütün olumsuzluklara rağmen, buradaki arkadaşlarımıza bir güzel jestimiz daha olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 6 Mart 2020; 16:14:10 >

• Kusurlu bir zeytinyağının nasıl olduğunu bugün net bir şekilde anladım

Sazak'dan verdiğim ilk siparişte gelen yağın üzerinde ÜT Aralık 2017 TETT ise Aralık 2019 yazıyordu, üretici ile iletişime geçtiğimde bir yanlışlık olduğunu söyleyip ücretsiz yeni sezon filtresiz 1lt yağ gönderdiler. Bu yağı beğendiğimi daha önce yazmıştım.

Bugün denemek için ilk gönderdikleri yağı açtım ve şişeyi açar açmaz oldukça rahatsız edici bir metalik/boya kokusu gibi bir koku geldi. Boya kokusu olumsuz duyusal özelliklerden biri mi bilmiyorum ama rahatsız edici olduğu açık. Hiç içimden gelmese de emin olmak için tadına da baktım ve azıcık bir yudumu bile zor tuttum ağzımda. Şimdi bu yağı kesinlikle çiğ olarak kullanmayacağım ama yemek pişirirken bile kullanıp kullanmama konusunda kararsızım. Sağlık veya lezzet açısından olumsuz bir durum olur mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ozguruzden

Arkadaşlar merhaba,
    Anatolian Evoo Selection oluşumu olarak yarın güzel bir etkinliğimiz var.

Güzel bir zeytinyağı tadım atölyesi gerçekleştireceğiz. Mekan Akmerkez - Cote , saat: 16:00

Çok değerli hocamız sevgili Birsen Can Pehlivan'ın moderasyonunda, zeytinyağı tadımı ve zeytinyağı üzerine sohbet etmek isteyenleri bu etkinliğe davet ediyoruz.

Kontenjan kısıtımız olduğu için katılacak arkadaşların özel mesaj ile Feza başgan'a ad soyad - telefon bilgilerini vermelerini rica edeceğim.

Etkinlik ücretsizdir

@Fezasan Bilgilerinizi derleyecek.

Gelenler ile de bu vesile ile tanışmış oluruz, iki lafın belini kırarız.

Bu da, bütün olumsuzluklara rağmen, buradaki arkadaşlarımıza bir güzel jestimiz daha olsun :)
    Arkadaşlar etkinliğe gelebilecej kimse var mi, görüşme tanışma fırsatı bulabilecek miyiz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ozguruzden -- 6 Mart 2020; 19:13:13 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Hızlı bir mesaj silme ve bazılarını geri alma operasyonu var gibi şu anda. Bence az daha sabredip gelmesi muhtemel açıklamayı bekleyelim. Şimdi hızlı uğraş anında hatalı silmeler olabilir, hoş görelim şu anlığı.
  • ozguruzden kullanıcısına yanıt
    Gelmeyi çok isterdik ama nasip değil. Belki körfezde görüşürüz. İnşallah katılan arkdaşlar olur.

• Temizlik yapıldı, pırıl pırıl oldu. :)
    Peki acaba şimdi anladık mı, bundan sonra nasıl paylaşımlar yapabiliyoruz? Üreticilerimiz mesela "10 kişiye bedava numune" diyebiliyorlar mı? Arada bir foruma özel kampanya yapabiliyorlar mı? Silinen mesajlarını aynen geri paylaşsalar yine silinir mi?
  • sansar64 kullanıcısına yanıt
    İyi bir markaydı ya onlar da mı bozdu? Yemege belki kullanilabilir, ama ekmek baninca bile mide bulandiriyorsa o biraz zor yenir, sonra yemegi de yiyemezsiniz. Bimdeki yağı alın en kötü yani 20 tl pek bir sey sayılmaz yemek icin. Bende de vardı bir miktar böyle yağ, ben acikcasi sabun yaptim onlardan, ama 1-2 ay beklemesi gerekiyor tam olması için.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 7 Mart 2020; 0:48:21 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    Bir yanlış anlaşılma var galiba. TETT'si 2019 olan yağda kusur var deniliyor. arkadaş yeni sezon yağını beğenmiş. 2 yıllık bekleme süresi dolan yağlarda kusur oluşması kaçınılmaz
  • CSB yazmayan adam C kullanıcısına yanıt
    aynen tavsiye edilen tüketim tarihi geçmiş üründe bunlar olabiliyor, yeni sezon yağlarindan almak lazım.

• Beyler migrosta satılan madra marka sızma zeytinyağı nasıldır?

• Bir ara iyi bir indirimi vardı denedim. Ama aroması çok zayıf butik üretici zeytinyağı tadı bulmak zor bu üründe. Şu anda fiyatı nasıl bilmiyorum.

• 
Sayfa: önceki 543544545546547
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.