Yüzbaşı
13 Temmuz 2010
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
1 üye
Görüntülenme
Toplam: 61 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Arkadaşlar android telefonda call recorder programıyla telefon görüşmelerimi kaydediyorum. Wav uzantılı kaydediyor. Normal konuşmalarda 5-30 dk arası sıkıntı yok stabil şekilde kayıt oluyor. Ama bugün yaklaşık 1.5 saatlik bir konuşma yaptım , kaıt başarılı gözüküyordu . Ama dinlemeye calıştıgımda hiç bir şekilde açılmıyor. Pc de denemedigim coverter programı , wav studio programı kalmadı. Dsyanın boyutu , formatı vs. herşey tam gözüküyor.

Bir fikriniz var mı ? çok önemli bi kayıttı benim için..
herkese iyi pazarlar arkadaşlar.

Gökhan şükür'le ilgili bi sunum yapmamız gerekiyor., Hakan Şükür'ün kardeşi. Internette aradık taradik Seda Sayanla evliliği çıkıyor sadece. bu adamla ilgili bilgilere ihtiyacım var, sunum yarın yapılacak. küçük bi biyografi lazım, bi el atalım , rica ediyorum sizlerden.

teşekkürler
arkadaşlar bi foto vardı ösym başkanı Ali demirin dişinin içindeki karanlık noktaya dogru zoom yaparak ilerliyordu onu bi bulabilir miyiz

Selamlar arkadaşlar hayırlı cumalar.

Bir iki ay içinde takım elbise lazım olacak ve ben hiç tecrübem olmadigindan karar veremedim , sizlerin değerli tavsiyelerinize ihtiyacım var.

bi de benim sıkıntım boyum kısa bi de zayıfım minyon tipliyim. boy 1.65 kilo 55 civarlari. Böyle hafiften spor tarz mi olur nasıl olur bilmiyorum , marka tarz olarak nasıl bişeyler önerirsiniz. Fiyat olarak sorun değil yeterki üzerimde fit dursun siritmasin yakışsın.

herkese teşekkürler şimdiden.
Arkadaşlar turbobitten getplz gibi indirme yapabileceğim adam gibi çalışan bi site var mı?

yardımlarınızı esirgemeyin
Kpss lisans düzeyinde başvurular bugün başladı . Geçen yıl 75 TL olan ücret bu yıl 120 TL ye çıktı, ki geçen yıl ingilizce sınavı da dahildi. Bu sene YDS için de 50 TL verildi.

İnsanlar mecbur girecekler diye düdüklemenin ne gereği var!!!
Arkadaşlar Edirne keşanda universitede okuyan birileri var mi yada bir tanıdığı olan var mi. Bi kaç bilgi lazım yardımlarınızi bekliyorum.
Geçen sene gördüğüm bi karikatür çok aradım bulamadım sonra.

Içeriği şöyle ; bi eleman intihar edecek oluyor , tam aşağı atlarken arkadan birisi yapışıyor , tam diyalogları hatirlayamadim ama intihar.etmeye çalışan.adam şöyle diyor : abi dur g.tüm başım açıldı zaten.. gibi birşeyler diyor..

Velhasıl çok komik değil ama bilen bulan varsa sevinirim. iyi forumlar
Doğuştan kör insanlar rüya görürler mi .Netten araştırdığım kadarıyla görürler diyenler var şöyle ki ; ses olarak görürler yani ses üzerinden hayaller vs.
Aklıma takılan asıl nokta şu : eğer körler rüya görüyorsa , normal insanlar gibi , uykuda ruhun bedenden ayrılıp rüyayı gerçekleştirmesi mümkün birşey oluyor . Diğer yönden düşününce , hiç birşey görmemiş bir insanın , renkler , cisimlerin neye benzediği , gökyüzü vs. vs .. , bunları rüya görmesinin başka izahı olurmu , olursa nasıl olur .. çok zamandır aklıma takılıyor sizlere bir sorayım dedim

Android 4.1'in duyurulmasının ardından Flash desteği sunmayacağı ile ilgili haberler gelmişti ama Adobe'nin bu konudaki kesin ve net açıklaması, tüm umutları suya düşürdü.

Android 4.1 Jelly Bean tanıtıldı veyeni özelliklerinin yanında Flash desteği olmayacağı iddiaları gündeme bomba gibi düştü. Android kullanıcıları bu konudan oldukça şikayetçi olsalar da, hatırlarsanız Adobe'nin bu konudaki tavrı aslında çok netti.

Firma Jelly Bean işletim sisteminin Flash için sertifika almadığını ve almayacağını açıklayarak, mobil Flash'ın artık ortadan kaldırılacağını bir nevi açıklamış oldu.

Dünyanın ilk ve tek Android 4.1 Jelly Bean işletim sistemli tableti Nexus 7'de yapılan testlerde de, Adobe'un artık tarayıcı üzerinden yükleme seçeneklerini sunmadığı ortaya çıktı.

Kısacası artık mobil cihazlarda Flash desteği göremeyeceğimizi rahatlıkla söyleyebiliriz. iOS'ta zaten olmayan eklenti, Android'den de elini ayağını çekmiş oldu.

Kaynak:http://www.haber7.com/bilim-tek/haber/897413-androide-artik-flash-yok

Beyler şimdi tüm androidlerde flash destegi kalkıyor mu yoksa bundan sonraki cihazlarda mı olmayacak. Flash destegi olmayan teli ne yapacagız yahu at çöpe gitsin
Hakkında
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.486
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 6.364 (Bu ay: 107)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.