Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (543. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
6 Misafir (1 Mobil) - 5 Masaüstü1 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.324
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Forum yönetiminin tavrı sonucunda bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:0:57 >
  • gatila G kullanıcısına yanıt
    hocam zetay evoo 5 lt. lik ürünü kullandım. iyiydi. zeytinselinin memeciği ile aynı gibiydi. benim memecikte en sert bulduğum yağ menteşe som'du. en keyifli olanı tibaktı. yalnız belirteyim tibakta biraz standart sorunu var.

zetay kurumsal kimliğiyle, ilaçsız doğal döngüye uyumlu yapmış olduğu üretimle tercih edilmeyi hak ediyor bence. ayrıca indirimle fiyatları makul seviyeye geliyor. aşagıdaki yazıyı okumadıysanız bir bakın derim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:0:48 >
  • abdullah sancak A kullanıcısına yanıt
    Forum yönetiminin tavrı sonucunda bu dahil eski mesajlarımı siliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:0:39 >

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 24 Mart 2020; 13:0:30 >
    Aynen öyle. :) Belki benim beklentim biraz yüksekti, yine de fena değil ama bir Menteşe Som, bir Hilmi Yıldırım veya bir Tibak kadar başarılı olduğunu söyleyemem. Gel gelelim acılığı da çiğ tüketimde pek hissettirmiyor kendini. Aroması keyifli yalnız, egzotik tatları da alabiliyorsunuz.

• deepdarkdirty D kullanıcısına yanıt
    Askaparta kullanıcısına yanıt
    abdullah sancak A kullanıcısına yanıt
    Sayın deepdarkdirty,

Nova Vera Memecik 2 lt teneke için forumda bir beğenen, bir de beğenmeyen oldu son dönemde. Sizin yorumunuz nasıl? Şişesini (premium) denediniz mi? Mümkünse şişe olanla veya diğer yağlarla kıyaslayarak...

Babama hediye göndermiştim tenekeyi ama sordum, stoklu olduklarından henüz açmamışlar. Merak içindeyim. :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 29 Şubat 2020; 21:27:6 >
    Şişe ürününü almadım, stoklarda kalmamış. Ben, ailem ve dairedeki arkadaşlarım beğendik. Dairedeklerin bir çoğu ilk kez butik yağ denemiş oldular. Şişe trilye daha çok hoşuma gitti. Dediğiniz gibi şişe farkı olacaktır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Askaparta kullanıcısına yanıt
    çok pardon sayın Askaparta.
    Sağolun, sizin yorumunuzu zaten almıştık. Ben şimdi deepdarkdirty arkadaşımızın yorumunu rica etmek istemiştim. Mesajımı editledim bu yönde.
    Hürmetler :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gatila -- 29 Şubat 2020; 21:34:2 >
    Ne demek. Hürmetler, güzel yağlar.

• Yakın zamanda Evliyazade deneyen bir arkadaş var mı forumdan? Yeni yağ sipariş edeceğiz, daha önce tatmadığımız bir ürün olsun diyerekten Evliyazade'de karar kıldık gibi. En son baktığımda kargo ücreti 15 Liraydı, indirim vb. kampanyalar oluyor mu acaba?

Sayın gatila,

Nova Vera memecik yağını Ayvalık zeytinyağı festivalinde deneme şansım oldu orada şişeden tadım yapılmaktaydı Ayvalık Tirilye ve memecik yağlarından hepsini tanımladım arasında en iyi memecik idi Ayvalık daha hafifti Tirilye ise ikisinin ortalaması gibi geldi bana memeciğe gelirsek ben şişeden filitre edilmemiş olanı tadımladın aroması kokusu ve acılığı çok üst düzeydeydi festivalde birçok yağ tatmama rağmen bu tarz bir yağ tadımlamamıştım kısa bir süre başımı döndürdü bile diyebilirim. Gelelim tenekesine orada sorduğumda tenekede olanın filitreli olduğu ancak yağ kalitesinin şişe ile aynı olduğu 0.2 asit olduğu belirtildi buna güvenerek bende yağı aldım 2 teneke almıştım ben 1 tanesini daha önce tüketmiştim 1 tanesini de bugün açtım tamamen sizin yazınına tesadüf denk geldi şunu net söyleyebilirim hem ilk tadımda şişeden hem ilk teneke de hem de bugün açtığım teneke de ben aynısını hissettim yağ tamamen 3 farklı yerden ve 3 farklı zamanda tatmama rağmen hiçbir değişim yok aynı standartta ve aynı kalitede bu sene 5/6 tane ayrı firmadan yağ aldım ve sayısını hatırlamadığım kadar yağ tadımladım nova Vera memecik üstüne henüz yağ tadımlamadım ben bu tarz yağları sabah kahvaltıda herhangi bir kekik ya da farklı karışımlar olmadan veya direk içerek yada salatalarda tüketiyorum yemeklik yağlarım farklıdır. Bu şekilde tükettiğim için net konuşabiliyorum. İlla ki çok daha iyi yağlar vardır herkes forumda isimlerini paylaşıyor ancak gel gelelim bana nova Vera memecikten iyisi denk gelmedi. Şimdi hayat olan yağlarını merak ediyorum sanırım onu da alacağım. Benim yorumum bu şekildedir umarım faydası olur 👍

• Ben Ocak ayında aldım hocam Cunda’dan çok güzel bir yağ endişeniz olmasın tavsiye ederim yanına kırma zeytinde ekleyin tavsiye ederim

• Nova Vera memecik güzel bir yağ ama biraz abartıldığını düşünüyorum.Hilmi Yıldırım ve Nova Vera,yi aynı zamanda tüketen biri olarak Hilmi Yıldırım tüm kriterlerde önde olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim.Aciysa daha acı, yakiciysa daha yakıcı, meyvemsiyse daha meyvemsi.Tadimda ayni cins oldukları belli olan ve benzer kokulari olan yaglar olduğu için çok daha rahat yorum yapabiliyorum.farklı cins yağların karsilastirmasinda kişisel beğeniler farklı olabilir ama aynı cinste iyi olanı seçmek pek zor olmasa gerek.Memecik tercih edecek biri bana göre Hilmi Yıldırım'ı referans yapabilir.Referans Hilmi Yıldırım olursa zaten kötü bir memecik yeme şansiniz kalmaz.

• fottili kullanıcısına yanıt
    Kendi adıma ben hilmi Yıldırım’ı hiç denemedim çok fazla adı geçiyor kesinlikle alıp nova Vera ile bende kıyas yapacağım teşekkürler

Memteşe Som ve Hilmi Yıldırım'ı ben de çok merak ediyorum. Stoklar azalsın, almaya zorlayacağız, kampanya olmuyor onlarda.

• Bugün bir yerden yağ aldım, ama çok kötüydü. Organik filan diye satıyorlardı güya. Yağlı boya gibi kokuyordu. Yani hiç bilmeyen insan bile anlar ne olduğunu. Üzerinde ne parti no ne tett vardı. İnstagramdan yorum attım dedim yağlarınız yağlı boya gibi kokuyor, bunu bilmeden yapmış olabilir misiniz diye. Adam direk engellemiş beni. Bu ne demektir? Bu adamlar art niyetli değil de ne şimdi? Adam dolandırıcı olmasa beni niye engellesin? Derdi ki pardon beyefendi bir hata olmuş vs. de diyebilirdi. Ne biçim üreticiler var, adam bir de dükkan açmış.

• Some guy S kullanıcısına yanıt
    Organik sertifikası var mıydı?
    Ambalajı nasıldı?(koyu cam şişe, şeffaf cam şişe, plastik şişe, teneke...)
    üretim şekli nasıldı?(taş baskı, soğuk sıkım, sıcak sıkım)
    ambalaj üzerinde etiketleme var mıydı?

instagram üzerinden alışveriş yapmak çok riskli. ciddi üreticiler web sitesi açıp satışlarını oradan yapıyor ya da n11,hepsiburada,gittigidiyor gibi insanların yorumlarıyla firma ve ürün güvenilirliği hakkında fikir edinebileceği sitelerde satıyorlar. instagram hesabını ise açmak ve insanları dolandırıp kaçmak çok basit. eşim 200 tl'ye terlik almış instagramdan ve ürün geldiğinde 20 tl'lik plastik banyo terliğiyle karşılaştık:) eşime dedim 180 tl sana akıl parası olsun.
    Sağ olun, bir de aroma-meyvemsilik, yakıcılık gibi konularda yorumlayabilirseniz sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: pirireistanbul

Organik sertifikası var mıydı?
    Ambalajı nasıldı?(koyu cam şişe, şeffaf cam şişe, plastik şişe, teneke...)
    üretim şekli nasıldı?(taş baskı, soğuk sıkım, sıcak sıkım)
    ambalaj üzerinde etiketleme var mıydı?

instagram üzerinden alışveriş yapmak çok riskli. ciddi üreticiler web sitesi açıp satışlarını oradan yapıyor ya da n11,hepsiburada,gittigidiyor gibi insanların yorumlarıyla firma ve ürün güvenilirliği hakkında fikir edinebileceği sitelerde satıyorlar. instagram hesabını ise açmak ve insanları dolandırıp kaçmak çok basit. eşim 200 tl'ye terlik almış instagramdan ve ürün geldiğinde 20 tl'lik plastik banyo terliğiyle karşılaştık:) eşime dedim 180 tl sana akıl parası olsun.
    Adamların dükkanı var, fiziki olarak yani sanal değil. Soğuk sıkım falan yazıyor organik yazıyor işte. Başka bir şey yok.

• 
Sayfa: önceki 541542543544545
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.