Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (201. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar: gatila
1 Kayıtlı Üye ve 2 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.382
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Fiyatı kim değiştirmiş bilemiyorum dedi telefondaki kişi. Sepetinizde de değişmiştir dedi. Ben değişmediğini alabildiğimi söyledim. Ödeme ekranına kadar birlikte gittik. :) Alın gönderelim dedi.

Fiyat ve stok tekrar yenilendi. 40 adet litrelik tekrar 19,50 TL olmuş.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Aralık 2015; 12:58:51 >
  • peki ürün yeni mahsül mü yoksa eskiye devam mı hocam?
  • 19.50 TL ye olanı mı almak iyi. Yoksa 3 al 2 öde de litresi 24 TL ye gelen organik olanı mı almak .

Bilen arkadaşlar fiikir verebilir mi.

0,3 ASİT EXCLUSIVE SIZMA ZEYTİNYAĞI 500 ML RENKLİ CAM ŞİŞE
  • paladyum kullanıcısına yanıt
    Eski yeni yazmıyor hocam. Alırken de yazmıyordu. Hala yazmıyor.
  • Fiyat tekrar düşmüş, yanlışlık oldu galiba.

Bu arada Beyzade'nin forumu takip ettiğini öğrenmiş olduk.

edit: fiyat tekrar artmış, fırsatçı tüccar zihniyeti iş başında.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 3 Aralık 2015; 15:04:33 >
  • Bunun pet şişede olması sıkıntı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bien kullanıcısına yanıt
    Hocam hangi firma bu link var mı ?

• Cam diye okudum geçmiş mesajlarda. @bien öyle yazmıştı sanırım.
  • nokmen kullanıcısına yanıt
    Özgünü söylediğiniz iyi oldu. Şu an erken hasat, soğuk sıkım, taşbaskı vb. kaliteli yağların litresi 30tl civarında zaten. Piyasa çok yüksek. Bir zeytin ülkesi olarak
    aslında çok çok daha uygun fiyatlara kullanabiliyor olmamız lazım. Ben ayçiçek, riviera vb. yağlar hiç tercih etmiyorum. Biraz pahalıya geliyor ama ayrıca
    güzel ve kaliteli sızma kullanımını kendimiz için biraz da keyif unsuru haline getirdik. Ondan dolayı güzel yağ arayışım her zaman devam eder. Şu an güzel olduğu söylenen ve uygun
    fiyatlı Beyzade var sanırım.

Birde 3lt özgünü nevigurmenin sitesinde buldum. O siteden belli bir alışverişin üzerine çıkınca ücretsiz kargo, hediye ürün gibi güzellikleri ile avantajlı bir alım yapılabilir.

Selamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: rontx

Litresi 10-12 TL gibi fiyatlara satılan yağlar şüpheli..Basit bir hesapla zeytin olarak satıldığında en kötü karışık zeytin 2.5 TL kilo, iyisi 4.5 TL ye kadar çıkıyor..Bir kilo yağ ortalama 6 kilo zeytinden çıkarsa maliyet 6*2.5=15 TL, artı sıkma, depolama ve taşıma maliyeti var ; gerisini siz hesap edin..o fiyatlara satılan yağların içinde ne olduğunu ben çok merak ediyorum.. (kendime ait 150 ye yakın zeytin ağacım var,yanlış anlama olmasın forumda satış yapmıyorum)

Üretici adam zeyinin kilosuna neden 2,5 lira veriyor ? Daha doğrusu üretici adam zeytini neden satın alıyor ?
    Pahalılığı savunmayalım.

maksadım pahalılığı savunmak değil,siz anlatmak istediğimi anlamadınız..üretici değil , piyasa benden zeytini 2.5 - 4.5 TL arasında fiyattan alıyorsa, ucuza alınan yağların zeytinyağı olmadığı açık..Keşke zeytinyağı 10 TL olsa da insanlar rahatça alabilseler..

• ukilavuz @ Bahsettiğim firma Beyzade önceki sayfada link var.

kemalwebnet @ 1 lt koyu renk cam şişe. Şişesi güzel daha sonra da kullanabilirsiniz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Cam diye okudum geçmiş mesajlarda. @bien öyle yazmıştı sanırım.

Ben daha önce msj atmıştım pet demişti

• ukilavuz kullanıcısına yanıt
    Senin mesajının hemen üstünde alıma yapan @bien cam diyor. Bende ona istinaden aldım zaten. Pet gelirse iade ederim.

Edit: Site fiyatı tekrar 21 TL yaptı. Bir değişim olacağı kesin. Ama bakalım hangi yönde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Aralık 2015; 13:18:29 >
  • Pet şişe olduğunu söylediği msjı pm ile gönderdim 16 gün önce konuşmuşum sahibiyle

• birinci ne demek oluyor?
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Litresi 10-12 TL gibi fiyatlara satılan yağlar şüpheli..Basit bir hesapla zeytin olarak satıldığında en kötü karışık zeytin 2.5 TL kilo, iyisi 4.5 TL ye kadar çıkıyor..Bir kilo yağ ortalama 6 kilo zeytinden çıkarsa maliyet 6*2.5=15 TL, artı sıkma, depolama ve taşıma maliyeti var ; gerisini siz hesap edin..o fiyatlara satılan yağların içinde ne olduğunu ben çok merak ediyorum.. (kendime ait 150 ye yakın zeytin ağacım var,yanlış anlama olmasın forumda satış yapmıyorum)

Üretici adam zeyinin kilosuna neden 2,5 lira veriyor ? Daha doğrusu üretici adam zeytini neden satın alıyor ?
    Pahalılığı savunmayalım.

maksadım pahalılığı savunmak değil,siz anlatmak istediğimi anlamadınız..üretici değil , piyasa benden zeytini 2.5 - 4.5 TL arasında fiyattan alıyorsa, ucuza alınan yağların zeytinyağı olmadığı açık..Keşke zeytinyağı 10 TL olsa da insanlar rahatça alabilseler..

üretici kendi zeytinini yağa dönüştürünce daha fazla kazanıyorsa pekala zeytin değil yağ satar.Bunun maliyeti 8 e olursa 10TLden satabilir
    edit 10a satması biraz zor gibi bugün konuştuğum tanıdık satıcı gerçek soğuk sızmanın en ucuz 18e geleceğini söyledi.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ilonsahiden -- 4 Aralık 2015; 1:46:04 >

• İnternet üzerinden taksitle alabileceğim önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mı?i

Bunları kullanan oldu mu? Teşekkürler.
    www.sanalmarket.com.tr
    Yonca Sızma Zeytınyağı 2 Lt - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54978813-30391-yonca-sizma-zeytinyagi-2-lt

http://www.sanalpazar.com/Hatay-5-Lt-Sizma-Zeytinyagi-100-Dogal-kargo-Bedava__isp37547289

• 3 yıldır aynı zeytini aynı kişiden alıyorum fiyat her yıl aynı (3 aynı ) Zeytinyağının 3 yıldır fiyatını takip edemiyorum. Soru şu: Zeytinyağı neyden üretiliyor..
  • dalgicadam D kullanıcısına yanıt
    kesinlikle katiliyorum o pişmiş tadı aldım mı koşarak uzaklaşırım o yağdan.
  • hocam içindeki ne olursa olsun kalite olarak pet şişede yağ alınmaz.
  • 
Sayfa: önceki 199200201202203
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.