Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (202. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.387
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: donanımhaberiçin

beyzade zeytinyağının soğuk sıkım olduğunu ispatlayacak bi arkadaş var mı. markanın ne TSE si var ne ISO.

soğuk sıkımın tadı bariz damak tadı iile anlaşılıyor hatta normal sızma yağ ile yan yana gelince soğuk sızma ben farklıyım diye bas bas bağırıyor.
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Hocam almış olduk artık. Ben cam şişeye değiştireyim onu. Ne kadar az dursa iyidir içinde.
  • quote:

Orijinalden alıntı: fofer

İnternet üzerinden taksitle alabileceğim önerebileceğiniz uygun fiyatlı bir ürün var mı?i

Bunları kullanan oldu mu? Teşekkürler.
    www.sanalmarket.com.tr
    Yonca Sızma Zeytınyağı 2 Lt - Migros
    http://www.sanalmarket.com.tr/kweb/prview/54978813-30391-yonca-sizma-zeytinyagi-2-lt

http://www.sanalpazar.com/Hatay-5-Lt-Sizma-Zeytinyagi-100-Dogal-kargo-Bedava__isp37547289

Ben bu satıcıdan geçen yıl aldım ürünleri iyi hatay zeytinyağı gittigidiyor çek ile kaçmaz.Şimdide annem babama aldım.

GittiGidiyor
    SIZMA ZEYTİNYAĞI 5 LT (lütfen yorumlra b Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
    http://urun.gittigidiyor.com/supermarket/sizma-zeytinyagi-5-lt-lutfen-yorumlra-b-192030996

• albati kullanıcısına yanıt
    Migros daki kristal in uzerinde soguk sikim yaziyor. Ne dersiniz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: metehan_bera

birinci ne demek oluyor?

Sızma kategorinin asit değeri yüksek olanı diye hatırlıyorum. 0,8 değerinin daha üzerinde ama sızma olarak nitelendirilen. En çok %2.0 şeklinde aklımda kalmış.
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Ben başka bir marketten 15 gün kadar önce yarım litresini 7,90 TL'ye almıştım. Aralık 2014 şişeleme, dolgun lezzet adı altında satılan sızma ürün. Tat olarak gayet güzel ama çok baskın değil. Soğuk sıkım daha güzel olacaktır.
  • Evet arkadaşlar özem erken hasat sızma zeytinyağım geldi. Hemen denedim ilk izlenimlerim erken hasat olduğu için ben baya yeşil renkli bir yağ beklerken sarı renkli bir yağ geldi. Öncesinde özgünden erken hasat almıştım o baya baya yeşildi.
    Tat olarak ise baya keskin geldi bana hatta şimdiye kadar tattığım en keskin yağ diyebilirim. Özellikle genzimi çok yaktı sanki karabiber almışım ağzıma gibi bir yanma oldu resmen.
    Genel olarak tadında bir acılık var yağın normal midir bilmiyorum, hiç böyle acı bir yağ kullanmadım bana tuhaf geldi açıkcası, fiyatı ise zaten kazık söylemeye bile gerek yok, şimdilik aklıma gelen bunlar

• drkayzer kullanıcısına yanıt
    o acılık normal bende de var hem erken hasadı hem soğuk sızması. soğuk sızması daha bile sert ama mukemmel bir tadı var ozellikle yemeklerin tadını çok arttırıyor.
    soğuk sızmasını yemeklere kullanıyorum erken hasadını kaşık kaşık içiyorum, zaten onu ilaç niyetine aldım.
    Hoc erken hasat ozem 5lt fiyati 275tl guzukuyor sitesinde. Diger adi bilinen erken hasatlarin fiyatlari 100-150 tl arasinda gordugum kadariyla. Ozen gercekten bu fiyati hakedecek kadar farkli mi? Deger mi? Valla alasim gelmedi degil. Muhtemelen de alacagim umarim deger.

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Hoc erken hasat ozem 5lt fiyati 275tl guzukuyor sitesinde. Diger adi bilinen erken hasatlarin fiyatlari 100-150 tl arasinda gordugum kadariyla. Ozen gercekten bu fiyati hakedecek kadar farkli mi? Deger mi? Valla alasim gelmedi degil. Muhtemelen de alacagim umarim deger.

değer mi değmez mi onu bilmiyorum her ay sonu yüzde 25 indirim yapıyor ben o zaman almıştım. tat olarak güzel yağ
    daha önce de yazdım beyzade de güzel izorya da güzel. arakadaşların deneyip yazdığı başka soğuk sıkım yağlarda var bu kalitede.
    şöyle de birsey var mesela yağı alıyor kimi beğenmiyor ben tadından ziyade (öznel değerlendirme) bu yağın iyi yağ kriterlerini ne kadar karşıladığına bakarım.
    zaten bir kaç kaliteli yağ tattın mı yağın kalitesini anlıyorsun. özem de özenle yapılmış emek harcanmış bir yağ zaten bir sürü odül almış.
    zetay var mesela adamlar daha yeni ödülle dönmüşler yurtdışından. demek bu yağlarda bir özen var. ama bu kadar pahalı mı olmalı onu bilmiyorum.

https://www.facebook.com/zetayolive/

Bilgiler icin tesekkur ederim.Indirim zamanini takip edeyim ben de. Selamlar.

• Merhabalar,

Ben Aydın'lıyım. İsteyene İstanbul içi zeytin yağı satabilirim. Litresi 19 liradan. Tadıp alabiliirsiniz. Erken hasattır. İletişim için mesaj atabilirsiniz .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aktoluna -- 3 Aralık 2015; 20:57:15 >
  • Bence pahalı.
  • Ben daha çoo sert ve kokusu olan bir yağ arıyorum. Boğazından geçerken gırtlağımı hafif yakacak. Ne ?

• quote:

Orijinalden alıntı: oup59

her ay sonu %25 indirim yapıyorsa bu yağın maliyetinin ne kadar düşük olduğunu gösteriyor. yani 200 lira gibi fiyatlara bile sattıklarında para kazanabiliyorlar.. bu da o yağın parasını hak etmediğini gösteriyor 95 liraya beyzade alın, 275 liraya yağ mı olur..? beyzade'yi de kullanan arkadaşlar övüyor. 200'e 10 litre beyzade alırsınız, sizi uzun süre götürür

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eranyumm -- 3 Aralık 2015; 23:33:05 >

• quote:

Orijinalden alıntı: fofer

Ben daha çoo sert ve kokusu olan bir yağ arıyorum. Boğazından geçerken gırtlağımı hafif yakacak. Ne ?

özem baya baya yakıyor hocam
  • quote:

Orijinalden alıntı: luckystar

Kristal'den hep memnun kaldım, kalmayan da duymadım.

• beyzade 5l erken hasat ve 1l soğuk sıkım aldım bende..

bu erken hasatı salatalara veya içmek içinmi kullanmak lazım? soğuk sıkımıda yemeğemi kullanıyorduk arkadaşlar
  • ereli63 E kullanıcısına yanıt
    Evet genelde dediğiniz gibi tavsiye ediliyor, ben de erken hasatları salata ve içmek için kullanıyorum.
  • Arkadaşlar merhabalar konuyu biraz okudum ancak baya bi kafam karıştı. Çeşit çeşit zeytinyağı var. Ben Hergün sabah 1 kaşık akşam 1 kaşık olarak zeytinyağı tüketiyorum yaklaşık son 2 yıldır. Şimdiye kadar evde genelde kristal vardı onu kullanıyordum.Bu konuyu yeni gördüm ve bu konuda bilgili arkadaşlardan yardım almak isterim. Kısacası dediğim gibi tüketim için F/P olarak hangi markayı önerirsiniz acaba ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HainKost0k -- 4 Aralık 2015; 11:13:34 >
  • 
Sayfa: önceki 200201202203204
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.