Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (199. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
552
Favori
1.273.275
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: abahadirp

Körfezbirlik yeni hasat hakkında da bir yorum yapsanız sayın gurme arkadaşlar?

neden illa bu yağ parası mı ucuz ne kadar? sitesi falan var mı?

hocam filtre edilmemiş yağlarla ilgili görüşün nedir acaba, salatalara falan ondan öneriliyor ama ömrü daha kısaymış galiba içindeki partiküllerden dolayı

evet filtre edilmemis yağ tavsiye edilmiyor yağ erken bozuluyor.
  • Arkadaslar gecen sene zeytin iskesinin naturel birinci zeytinyagini alip cok begenmistim. Bu sene buldugum yerlerde fiyatlari cok ucuk. Ben bu sekildeasit orani yuksek, aromali yaglari seviyorum bir egeli olarak. Kahvalti ve salatada tuketiyorum.
    Bu kalitede begendiginiz fiyat olarak uygun yag hangisidir? Ya da zeytin iskelesini en uygun nereden bulabiliriz?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Denediğiniz ve tavsiye edebileceğiniz markalar nelerdir acaba? Selamlar.

"özem naturel sızma , özem erken hasat, ovilo erken hasat, aterna naturel sızma, beyzade erken hasat, nar gurme naturel sızma, pino erken hasat." izorya
  • mcroses kullanıcısına yanıt
    Tesekkurler. Pina haric digerlerine asinaligim vardi. Pina erken hasat 1 lt teneke 43tl, 5lt ise 150tl ile fiyatlandirmislar. Su an kaliteli erken hasatlar genelde bu fiyatta gordugum kadariyla.
    Guvenasa da ayni fiyattaydi. Beyzade begenilmis gordugum kadariyla. Fiyati da diger yaglara nispeten uygun. Onun erken hasat olanini deneyecegim ben de.

Iyi aksamlar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Tesekkurler. Pina haric digerlerine asinaligim vardi. Pina erken hasat 1 lt teneke 43tl, 5lt ise 150tl ile fiyatlandirmislar. Su an kaliteli erken hasatlar genelde bu fiyatta gordugum kadariyla.
    Guvenasa da ayni fiyattaydi. Beyzade begenilmis gordugum kadariyla. Fiyati da diger yaglara nispeten uygun. Onun erken hasat olanini deneyecegim ben de.

Iyi aksamlar.

bence kaçırma yeni sezon yağda beyzadeyi de o fiyatlara bulamazsın. diğer arkadaşa tavsiye ettiğim gibi 1 er litrelik al hem acinca besin degeri daha gec kaybolur hem de koyu renk zeytinyağ şişen olur.
  • Izmir dikili ilcesine bagli candarlida yazligimiz var gidip gelirken yag fabrikalari var 2 tane gecen gun girdim taze taze sıkıyorlar kilosu 18-20 den satiliyor neyse 20kg aldik babamla orda olcumunu falan yapiyorlar 0 asit seviseyinde yanliz yag camur gibi renkte boyle berrak degil taze oldugundan mi bilemedim henuz kullanmadim biraz otursun diye bekliyorum.Yagin rengi neden tortulu gibi oluyor acaba.Kazanin ustunden koyuyorlar yagi cevredeki ureticilerin zeytinleri,hatta babamda 2 ufak agacctan 20kg zeytin almis ama adamlar az cikar abi sen bunlari ye demisler.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • gittigidiyor 30 lira çekiyle hatayköyevi satıcısından 6 litresi 75 liraya aldım.Daha öncede almıştım iyiydi.
  • social kullanıcısına yanıt
    Yağ filtre edilse de bir miktar posa kalır.

Bir süre bekleyince posa dibe çöker ve yağ berraklaşır.

Konu ile pek alakalı değil ama hocam zeytinyağlı ve defne sabunu olarak ne tavsiye edersiniz? Bir arkadaşım özem sabunlarını tavsiye etti , zeytinyağda iyi diye sabunları da iyi diyebilir miyiz, aslında en güzeli hataydan getirtmek ama tanıdık yok. Sabun konusunda bildiğiniz tavsiye edebileceğinix neler var ne dersiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi eyozgurluk -- 2 Aralık 2015; 0:40:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: eyozgurluk

Konu ile pek alakalı değil ama hocam zeytinyağlı ve defne sabunu olarak ne tavsiye edersiniz? Bir arkadaşım özem sabunlarını tavsiye etti , zeytinyağda iyi diye sabunları da iyi diyebilir miyiz, aslında en güzeli hataydan getirtmek ama tanıdık yok. Sabun konusunda bildiğiniz tavsiye edebileceğinix neler var ne dersiniz?

bana kalırsa iyidir çünkü bu firmalarda bir özen var yağında zeytininde. mesela ben hem özemden hem de beyzade den doğal fermante zeytin aldım gerçekten güzeldi.
    hatta simdi bir iki kilo daha zeytin aldım doğal fermante. yağı kadar zeytini de iyi illaki diğer ürünleri de özenlidir.
    Bir arkadaşım özellikle iyi olduğunu belirtti ama internette herhangi bir olumlu/olumsuz yorum göremedim.Deneyen bir arkadaş varsa bilgi sahibi olmak isterim.
    Özem siyah zeytin güzel, ben yeşil zeytinini daha çok beğendim.

Aterna siyah zeytin tavsiye ederim. Çekirdekleri biraz büyük ama son yıllarda yediğim en lezzetli zeytin. 50 tl üzeri kargo ücretsiz, kapıda ödeme imkanı var.
  • bien kullanıcısına yanıt
    yeşil zeytini ben de aldım özenin normalde çok sevmem ama güzeldi.

• Genel olarak bu ürünümü tavsiye ediyorsunuz acaba?
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    Herkesin damak zevki farklıdır. Ben aynı ürünün 1 lt olanını satın aldım ve beğendim. Buradan birkaç kişi beğenmiş, 1 kişi beğenmemiş.
    Erken hasat sızma pahalı olur, mevcut fiyatlar gözönüne alınınca kalitesine göre gayet hesaplı bir ürün.
  • bien kullanıcısına yanıt
    Valla başkan ben öyle pek anlamam zeytin yağından, evde yudumun naturel sızması var bitmek üzere o nedenle bakınıyorum işte fiyatlar uçmuş bi fırsat mırsat var mı diye :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqet

Valla başkan ben öyle pek anlamam zeytin yağından, evde yudumun naturel sızması var bitmek üzere o nedenle bakınıyorum işte fiyatlar uçmuş bi fırsat mırsat var mı diye :)

yudumla kıyas bile olmaz.
    O zaman bu yağ alınır kargoyla 102tl geliyo birde taksit seçeneği olsaymış çok iiy olurmuş.
  • serqet S kullanıcısına yanıt
    Arkadaşın dediği gibi yudumla kıyaslanamıyacak bir zeytinyağı.

Kargo ödeyeceğine sepete ufak birşey ekle, 100 tl üzeri kargo ücretsiz.

Gıda ve telefonda kredi kartı taksit yasak.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 2 Aralık 2015; 17:57:51 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: serqet

O zaman bu yağ alınır kargoyla 102tl geliyo birde taksit seçeneği olsaymış çok iiy olurmuş.

bunu al gayet guzel kargo bedava olur

https://www.e-beyzade.com/yagli-sele-zeytin-220-gr-cam-kavanoz-98
  • 
Sayfa: önceki 197198199200201
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.