Şimdi Ara

Sızma Zeytinyağı Hakkında Bilgiler (200. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
15.413
Cevap
553
Favori
1.273.561
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
51 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: özcan35

quote:

Orijinalden alıntı: rontx

Litresi 10-12 TL gibi fiyatlara satılan yağlar şüpheli..Basit bir hesapla zeytin olarak satıldığında en kötü karışık zeytin 2.5 TL kilo, iyisi 4.5 TL ye kadar çıkıyor..Bir kilo yağ ortalama 6 kilo zeytinden çıkarsa maliyet 6*2.5=15 TL, artı sıkma, depolama ve taşıma maliyeti var ; gerisini siz hesap edin..o fiyatlara satılan yağların içinde ne olduğunu ben çok merak ediyorum.. (kendime ait 150 ye yakın zeytin ağacım var,yanlış anlama olmasın forumda satış yapmıyorum)

Üretici adam zeyinin kilosuna neden 2,5 lira veriyor ? Daha doğrusu üretici adam zeytini neden satın alıyor ?
    Pahalılığı savunmayalım.

Çünkü üretici hiç yağ ile uğraşmasa zeytinin kilosu 2.5 liradan direk satabiliyor..o fiyattan saf zeytinyağ verecekse neden Bide yağ çıkarmak için uğraşsın Artı ambalajlasın..arkadaşın yaptığı hesap doğru..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Gittigidiyordan alabileceğim uygun fiyatlı ve kaliteli önerebileceginiz sızma zeytinyağı var mıdır?

• quote:

Orijinalden alıntı: burjuvazi

Gittigidiyordan alabileceğim uygun fiyatlı ve kaliteli önerebileceginiz sızma zeytinyağı var mıdır?

Ben buradan aldım dün geldi, denedim gayet iyi. Forumda ilan sahibi aktif kendisi ile de iletişime geçebilirsiniz. (@erdem ipek)

http://www.sanalpazar.com/Dogal-Naturel-Sizma-Zeytinyagi-Garantili-5-Lt__isp34803855
  • Özemden 2 litre erken hasat aldım bakalım donmuş olduğu için deneyemedim, deneyince hemen yazıcam buraya, ayrıca sepet peynirini aldım özemin bayıldım harika bir tat bırakıyor insanın ağzında tavsiye ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: mcroses

quote:

Orijinalden alıntı: drkayzer

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: abahadirp

Körfezbirlik yeni hasat hakkında da bir yorum yapsanız sayın gurme arkadaşlar?

neden illa bu yağ parası mı ucuz ne kadar? sitesi falan var mı?

hocam filtre edilmemiş yağlarla ilgili görüşün nedir acaba, salatalara falan ondan öneriliyor ama ömrü daha kısaymış galiba içindeki partiküllerden dolayı

evet filtre edilmemis yağ tavsiye edilmiyor yağ erken bozuluyor.

@mcroses Filtresiz yağın tavsiye edilmemesi demeyelim de zeytin aromasını daha yoğun hissetmek isteyenler hızlı tüketmek kaydıyla kullanabilirler diyelim bence.

@oup59 Özgün taşbaskıyı unutmamak lazım ama bugün farkettim ki fiyatı 20 TL artmış ve 102 TL olmuş 3 lt.si.

@eyozgurluk aternanın farklı çeşit sabunları var çok kaliteli yapıyorlar, gittiğimde hepsini göstermişlerdi. Ancak fiyatları biraz yüksektir.

@burjuvazi erdemipekten geçen yıl çok kişi yağ almıştır, ben de aldım memnun kaldım.

• quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

quote:

Orijinalden alıntı: burjuvazi

Gittigidiyordan alabileceğim uygun fiyatlı ve kaliteli önerebileceginiz sızma zeytinyağı var mıdır?

Ben buradan aldım dün geldi, denedim gayet iyi. Forumda ilan sahibi aktif kendisi ile de iletişime geçebilirsiniz. (@erdem ipek)

http://www.sanalpazar.com/Dogal-Naturel-Sizma-Zeytinyagi-Garantili-5-Lt__isp34803855

Gittigidiyorda indirim kuponum var. Satıcısı gittigidiyor olan bi ürünü almam daha avantajlı olacak.

• Belki orada da satıyordur. Sormak lazım.
  • beyzade zeytinyağının soğuk sıkım olduğunu ispatlayacak bi arkadaş var mı. markanın ne TSE si var ne ISO.
  • Şu konuyu okudukça mutfağa gidip zeytinyağına ekmek banasım geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: kemalwebnet

Belki orada da satıyordur. Sormak lazım.

Görüştük,malesef yokmus. Baska varsa taddıklarınız önerileriniz, uygun, sızma olanlardan

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • burjuvazi B kullanıcısına yanıt
    Maalesef başka yok hocam.
  • Bende beyzadenin organik ürünün sertifikalarını firmayı arayarak istedim firmadan bana üç tane ayrı ayrı Amerika, Avrupa Birliği ve Türkiye için organik sertifikalarını gönderdiler.
    Bununla beraber ıso 2200 ve helal sertifikalarını iletmişler.
    Ürünlerine baktığımda organik ürününde yakıcılık benim önem verdiğim konudur zaten erken hasat ve soguk sıkım olup da tatlı çıkarsa bu iki özellikten en az birinin olmadığını düşünürüm. Ödüllü yağları da kokusu ve yakıcılığı dengeli olan başarılı bir ürün tavsiye ederim.
    Diğer ürünler için de sipariş verdim kullandıktan sonra onlarla ilgili olarak da yorumlarımı paylaşırım.
    Boğazınızdaki karabiber yakıcılığı güzel bir kriterdir. Bu yakıcılık olmuyorsa ürün sıcak sıkılıp antioksidan ve fenolleri ısıyla yakılmış sanki bir kızartma yapılmış bir yağ tadı bırakır. Beyzade firmasına güvendim ve iki ürününde soğuk sıkım olmasına kanaat getirdim.

• donanımhaberiçin D kullanıcısına yanıt
    Burada şirket elemanı varsa cevap verir ama acilen öğrenmek istiyorsanız, telefon veya mail aracılığıyla sorabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 3 Aralık 2015; 12:17:16 >
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: oup59

Tesekkurler. Pina haric digerlerine asinaligim vardi. Pina erken hasat 1 lt teneke 43tl, 5lt ise 150tl ile fiyatlandirmislar. Su an kaliteli erken hasatlar genelde bu fiyatta gordugum kadariyla.
    Guvenasa da ayni fiyattaydi. Beyzade begenilmis gordugum kadariyla. Fiyati da diger yaglara nispeten uygun. Onun erken hasat olanini deneyecegim ben de.

Iyi aksamlar.

bence kaçırma yeni sezon yağda beyzadeyi de o fiyatlara bulamazsın. diğer arkadaşa tavsiye ettiğim gibi 1 er litrelik al hem acinca besin degeri daha gec kaybolur hem de koyu renk zeytinyağ şişen olur.

Bende deneyeceğim ama 100 TL ve üzeri kargo ücretsiz fazla olmuş biraz. :(

Edit : Sepete atarken 19,5 olan bu ürün şu anda 33,91 oldu. Bir karışıklık var burada.

https://www.e-beyzade.com/erken-hasat-75

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Aralık 2015; 12:25:24 >

• Bu senenin erken hasat yağını satışa sundular galiba. Muhtemelen öncekiler tükenmiştir. Ben 19,5 tl 'ye almıştım.
    5 lt olan eski fiyattan devam ediyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bien -- 3 Aralık 2015; 12:29:46 >
  • bien kullanıcısına yanıt
    Hocam peki 19,5 olan litrelik mi? Yoksa yarım litre mi? Çünkü benim sepetimde hala 19,5 tan aktif alabilirim. Stokta da 13 adet var görünüyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MMistanbul -- 3 Aralık 2015; 12:33:20 >
  • Benim aldığım 19,5 tl 1 lt idi.
    Firma ile görüştüm. Sepetinize o fiyattan eklediyseniz alım yapın dedi. 1 lt. olduğunu teyit etti. Bende 6 lt. aldım. Umarım memnun kalırım. Beğenmezsem 5 şişe iade ederim artık :)
  • Bu şekilde davranması ve size eski fiyattan vermesi bence firma adına olumlu puan.

Fiyat niye artmış söyledi mi? Talep artınca eski ürüne zam yapmadı umarım.

Beğeneceğinizi tahmin ediyorum afiyet olsun.
    Erken Hasat 1L 19.50 gözüküyor hala.. ama 5 lt de 2.5 tl farkediyor dlayısıyla tek tek almak çok daha iyi gözüküyor..
  • 
Sayfa: önceki 198199200201202
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.