Sizi KIRIKKALE TIP'a Davet Ediyorum (SAY:21261)

-
-
Hocam troll mü sen orada mı okuyorsun gerçekten?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Faydali
Akrabam okuyor, ben de yazacağım.
kırıkkale candır hocam
-
Ben de bu sene dönem 3 oldum Kırıkkale tipta. Sorusu olan sorabilir.
Okul akreditasyon sürecine girdi, güzel gelişmeler oluyor.acilan diğer lablarin yanında klinikle temel bilmleri entegre için beceri gelişim lablari açmışlar, gecen sene de baskentten hocalar geldi.Dershaneye kaydolursaniz ankaradaki dershanelerden faydalanabiliyorsunuz(kendi servisleri var).Bu sıralamaya kesin yazılır.
Up
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 109luknouhei -- 17 Ağustos 2021; 13:29:59 >
kırıkkale tavsiye etmem
doğru düzgün otobüs falan yok.
2 gün otobüs beklediğimi bilirim. 15 yıl orada yaşadım. Halk konusunda da pişman olursunuz.
-
Otobüsten kasıt şehir içi otobus ise doğrudur, şehir içi ulaşım eski tip dolmuslarla oluyor. Ancak gitmek istediğimde her zaman dolmuş buldum o konuda sıkıntı çekmedim. Şehirler arası ise batıdan gelenleri bilemem ama doğu taraftaki şehirlerden gelenler için Ankara otobüsleri genelde Kırıkkale üzerinden gidiyor o konuda da sorun yaşamadım.
Halk ile zaten bir işimiz yok biz yahsihan ilçesinin Yenişehir mahallesindeyiz öğrenciler olarak. Bu mahalle hem Ankara yolu üzerinde yani Ankara'ya yakın. Hem de yaşayan herkes genelde öğrenci. Yerli halk bu taraflara pek gelmez ben görmedim. Kırıkkale merkezden izoleyiz de denebilir.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi dRose11 -- 18 Ağustos 2021; 21:2:54 >
Ceng yazın
Şehirler arası Ankara-Kırıkkale otobüsü çok fazla yok. Yolcu 1-2 ise o araç da kalkmıyor.
-
KIRIKKALE COK KOTU BIR YER AYRICA ANKARA ILE ARASI 1.5 SAAT HATTA BELKI DAHA FAZLA
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Konuyu güncelledim, tercih listesinde olanlar bu konuya göz atabilir.
-
Eskişehir ankara hariç iç anadolu yazın görün yurdum insanlarını hahaha
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Gördüm ve o iki şehrin insanlarından da daha memnun kaldım.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X