Şimdi Ara

Size göre Battlefield 3 ' ün en iyi silahı hangisidir ?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
53
Cevap
0
Favori
2.783
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar uzun süredir BF3 oynuyorum ama sürekli bir silahda durmak istiyorum . Ama silah seçmede kararsızım . Dar mapler'i severim . Hangi silahı kullanmalıyım ?

• F2000

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P-90

• f2000 açılsın deniyecem ama şuanlık aek-971 , premiumdaki silahları söyleyemem çünkü aşırı güçlüler
  • quote:

Orijinalden alıntı: CooL_ROMEO

f2000 açılsın deniyecem ama şuanlık aek-971 , premiumdaki silahları söyleyemem çünkü aşırı güçlüler

ilk lvlde acılan silahlar güzel. m16a3, m4a1, m27 IAR bunlar güzel silahlar. premium alıp 100 lvl olanlar bile bunları kullanıyor. ben bütün silahların eklentilerini açmaya çalışıyorum. Şuan famas oynuyorum :)
  • tdm için mtar acwr m416 asval m16a3

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi y.C.g -- 20 Ağustos 2012; 12:34:08 >
  • CQ'da MTAR, diğer maplerde AEK-971

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • en iyi silah m16a3 1.5 ay içinde 11000 kill :D
  • M16A3 .
  • M16A3.Hiç silah açmak için uğraşmayın.
  • Tek bir silah olarak götürsek m16a3
  • M16A3-MTAR
  • m16a3 ve sonrasında m416
  • Bu arada ben m16a3 yazmisim ama m16a4 kullaniyormusum

Kayda deger bu farklari da yok zaten sanirim

• Forumlarda , reddit vs yerlerde gördüğüm kadarıyla m16a3 kullananlara noob gözüyle bakıyorlar.Dengesiz bir silah.Önümüzdeki patch ile nerf yiyecek diyorlar.Umarım öyledir.

Bana kalırsa m416, f200 ve spas 12
  • Adı üstünde " size göre silah".Bu herkese göre degişir hangisinde iyisen onu kullan.Ama herkese göre en iyi silahlar m16a3 f2000 aek 971 m416.Benim favorim ve tek kullandıgım m16a3
  • m16a3 icin hangi eklenti sizce iyi?

• quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

m16a3 icin hangi eklenti sizce iyi?

Aynen bende bu soruyu soracaktım arkadaşlar . M16A3 üzerinde düşünüyordum . Hangi eklentilerle kullanmalıyım ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: byrelativo

quote:

Orijinalden alıntı: bonser24

m16a3 icin hangi eklenti sizce iyi?

Aynen bende bu soruyu soracaktım arkadaşlar . M16A3 üzerinde düşünüyordum . Hangi eklentilerle kullanmalıyım ?

Kobra-Foregrip-Heavy Barrel

• Şüphesiz M16A3.
    Bu silaha en yakın performans gösteren silah Engineer sınıfı için M4A1.Zaten çok benziyolar birbirlerine.
    not:M16A3 kullananlara noob gözüyle mi bakıyolarmış ? Yok artık yani yuh hiç güleceğim yoktu.Kullanamayanların uydurduğu hurafelere inanmayın arkadaşlar .update ile gücünün düşeceği falan da yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ducard -- 21 Ağustos 2012; 13:01:26 >
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.