Öncelikle Defans ve Ön libero mevkilerine ağırlık verilmeli.
7 yabancı var
mümkün olduğunca ilk onbirde yerli oyuncuların sayısını fazla tutmakta fayda var..
bir sağ bek, iki ön libero bir de yedek forvet alırsak yeterli olur diye düşünüyorum..
neill yada ali turanı sağ bek oynatmak bence faydalı olmaz.. bu ikilinin göbekte çok başarılı olacağına eminim sadece iyi bir sağ beke ihtiyacımız var...
Kimleri almalıyız Kimler gitmeli Kadromuz nasıl olması Bize bu adamlar lazım
gibi konuları sürekli Galatasaray bölümünde görüyorum. Pazardan patates soğan alır gibi futbolcu alıp satıyosunuz maşallah
Bir an o kadar uçmuşum ki 7 yabancının farkına varamadım. Hamit gelir mi bilmem ama gelirse çok iyi olur.
Kalede Aykut(Ufuk) Solda : Hakan Sağda : Neil ( Transfer ) Stoper : Transfer(Neil)-Ali Turan Orta Alan : Transfer - Transfer Sağ Kanat : Keita Sol Kanat : Arda Forver Arkası : Elano(Dos Santos) Forvet : Baroş
-------------------------Aykut -----Sabri--------Neill--------A. Turan---------H.balta -------------------zenci bir orta saha-------------- ----------------------Elano------------------ ---Keita-----------Giovani------------Arda -------------------(Kiralık)---------- --------------------Baros-------------
kesinlikle iyi bir sag bek. lütfen orta açmasını bilen olsun. orta sahaya aurelio tarzında cok koşan bir oyuncu. yeter....
2 senedir bu kadrolari Fm üstünden yapip yutuyorsunuz olmadikca hala gene devam Hani rijkarda yönetimi elestirenlere sen hoca olun diye salliyorsunuz ya elamanlar coktan hoca olmuslar Fm krallari sabir diyorum sadece o forvet hatti 2 senedir ne yapabildiyse Baros harici seneye defans ve orta sahada adam olunca sanki bir sey yapicak
Herkes siyahi bir ön libero konusunda hem fikir sanırım.
Şöyle birşey olsa aslında.
Yukarda yazdığım kadroda değişiklik: Hassan Wasswa yerine Zokora olsa çok iyi olur çokta güzel iyi olur.
fazla hayal kurmayın transfer bütçemiz çok yüksek olmayacak
Dün yine Zokorayı seyrettim. Bu takıma Zokora lazım. Totem konusu açın gerekirse 250 sayfa yapalım yeterli gelsin.
Aykut
Sabri - Neill - Ali Turan - Hakan
Topal
Zokora - Elano
Keita - Baros - Arda
Tek futbolcu transferi yapalım. Bu isim kesinlikle Zokora olmalı. Böylelikle Elano orta sahanın yükünü çekmez istediği pozisyonda hücuma yönelik oynar. Topalın son 3-4 maçtaki performansı mükemmel, böyle oynarsa 10 milyona bile satılmamalı.
Zokora bonservisi 14.000.000 € nasıl alacaklar?
Sanırım bu sene transfer bütcemiz çok fazla değil o yüzden;
--------------------Baros--------------------- ------------------------------------------------ Dos Santos-----------------------------Keita (santos alınmazsa arda satılmaz kewell ın da sözleşmesi uzatılır.) ------------------Guti------------------------- (Alternatifler düşünülse daha iyi olur.) --------------------------Elano--------------- ------------------Transfer--------------------(Pas yapmayı bilen zenci) ----------------------------------------------- Balta-------Ali Turan------Neil--------Sabri(Ali Turan ne yapar bilemiyorum ama işi şansa bırakmamak için listede neil tarzı bir stoper tutmakta yarar var) ----------------Ufuk Ceylan------------------ (gencecik adam oynat 4-5 maç üst üste kendine güveni gelsin 10 15 yıl kaleci sıkıntısı çekme)
Forvet
Baros Pektemek XXX
Orta Saha
Keita Arda Giovani Elano Guti Zenci Zenci
Defans
Sol bek - Çağlar Birinci - Balta Sağ bek - Sabri - Uğur Stoper - Emre Güngör-Ali Turan-Hakan Balta-Lucas Neill
İşte bu kadar Emre çolak,serdar eylik,musa çağıran falanda var onları saymıyorum. İstediğim sadece futbolcuların takoz olmaması