Şimdi Ara

SİZCE TÜRKİYEDE HANGİ İL VEYA İLÇEDE YAŞANILIR ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
259
Cevap
1
Favori
3.828
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bence Türkiyede yaşanılacak yerler bu ilçelerdir : 1.Kadıköy ( İstanbul ) 2.Üsküdar ( İstanbul ) 3.Pendik ( İstanbul ) 4.Tuzla ( İstanbul ) 5.Beykoz ( İstanbul ) 6. Şile ( İstanbul ) 7.Beşiktaş ( İstanbul ) 8.Sarıyer ( İstanbul ) 9.Bakırköy ( İstanbul ) 10.Avcılar ( İstanbul ) 11.Büyükçekmece ( İstanbul ) 12.Silivri ( İstanbul ) 13 Marmaris ( Muğla ) 14 Fethiye ( Muğla ) 15. Alanya ( Antalya )

• Diyarbakır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nazilli

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Tuzla ve beykoz iyidir.
  • İstanbul dışı bir yerde yaşamamışsınız anlaşılan.

• quote:

Orijinalden alıntı: jorge

İstanbul dışı bir yerde yaşamamışsınız anlaşılan.

13 Marmaris ( Muğla ) 14 Fethiye ( Muğla ) 15. Alanya ( Antalya ) gibi turistik ilçelere tatiile gittim memleketim Tavşanlı ( Kütahya ) ama gördüğünüz gibi memleketimi eklemedim küçük ve gelişmemiş yer olduğu için en fazla 15 gün kalabiliyorum İstanbulda doğdum ve büyüdüğüm için ben daha çok sahil ilçelerini seviyorum sahili olmayan ilçeler beni sıkıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: jorge

İstanbul dışı bir yerde yaşamamışsınız anlaşılan.

Size göre nereler ? belirtmemişiniz
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • adana'da tabiki. 10 kuruş vermedim diye bisikletimi çalmışlardı, inşaattan demir çalmalarına yardım etmedim diye dövmüşlerdi.

hep bi ekşın var
  • izmir antalya muğla

• Hiç bir ıl ve ilçe

• Türkiye de yaşanmaz

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • bu arkadaş sonradan görme istanbullu dikkat ediyorum her fırsatta stanbul ile ilgili bişeyler yazıp çiziyor yok ulaşım ile ilgili bilgi veririm yok en iyi ilçe

adam oraya kadıköy yazmış hayatında fikirtepeye gitmiş mi ya da üsküdar bağlarbaşına

avcıları,pendiği yazmış tam facia son sıralara doğru bağcılar esenler bekledim
  • Hakkari Çukurca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-5BDC6BBAF -- 18 Mayıs 2015; 10:53:17 >
  • İstanbul gibi yerde yaşanmaz mı be. Hissedeceksin istanbulu dostum öyle lay loy lom la sevemezsin zaten

• muğla datça
    türkiyede değil ama kıbrıs magusada yaşanır

• Türkiye de yaşanmaz sadece hayatta kalınır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ileri iade -- 18 Mayıs 2015; 17:59:15 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Chuck Norris

adana'da tabiki. 10 kuruş vermedim diye bisikletimi çalmışlardı, inşaattan demir çalmalarına yardım etmedim diye dövmüşlerdi.

hep bi ekşın var

Sizin için bir yerde ACTİON'ın olması o yerin yaşanacak yer olduğunumu gösterir ?
  • Adam Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanıyor Birde sadece gittiği tatil beldelerini eklemiş Şaka gibi.Sen bir daha liste yapma birader
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScarFace97

Türkiye de yaşanmaz

Peki niye Türkiyede yaşanmaz ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: HEISENBERG

Adam Türkiye'yi İstanbul'dan ibaret sanıyor Birde sadece gittiği tatil beldelerini eklemiş Şaka gibi.Sen bir daha liste yapma birader

Niye siz siyasi görüşünüz gibi her konuda muhalafetsiniz merak ediyorum bende biliyorum Türkiye'nin İstanbuldan ibaret olmadığını sadece buralarda yaşadım ne yapayim tüm Türkiye'yi gezecek vaktim ve maddi imkanım olmadı beni tenkit edeceğinize ADAM gibi sizde yaşanacak yerleri yazsanız daha iyi olmazmıydı ?

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.