1- Suçlulara imtiyaz tanıyan ve sarayı dinleyen adalet sistemi 2- Sarayı dinleyen ekonomi yönetimi 3- Mülteci sorunu(bugün Libya'ya vizeler kaldırılması gündeme geldi) 4- Hayat pahalılığı(enflasyon ve vergiler) 5- Yolsuzluk |
Sizce Türkiye'nin en önemli 5 sorunu?

-
-
Eğitim
( Okullardaki ders sistemi değil )
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
1- hırsızlık
2- vurdumduymazlık ve önemsememe
3- bencillik benmerkezcilik
4- tembellik
5- hazırcılık
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-4020D9D24
Eğitim
( Okullardaki ders sistemi değil )1 eğitim
2 eğitim
3 eğitim
4 eğitim
5 enerji
-
TÜrkiye'de en büyük ve ana mesele Kaliteli güvenilir ve umut veren Muhalefet olmaması bence.
Çünkü ülkede kaliteli sözünün eri olan ve YALAN YANLIŞ veya bilerek çarpıtma bilgi vermeyen muhalefet olsa zaten. Üstte saydıklarınızın hiçbiri olmaz olamaz muhalefet her konuda iktidarı denetler. İktidar muhalefetten korkar.
Kaliteli muhalefet olsa yolsuzluk olmaz.
Kaliteli muhalefet olsa hırsızlık olmaz.
Kaliteli muhalefet olsa adam kayırmacılık olmaz... Liste uzar gider.
Muhalefet sabah akşam 19 yıldır iyi bir şeyde olsa kötü bir şeyde öldük battık bittik İran oluyoz laiklik elden gidiyor bunlar yönetimiyor erken seçim istiyoz veya çaldılar çırptılar yediler tarzı ucuz siyaset yaptığı için 19 yıldır iktidar değişmiyor. Gerekirse bazı konularda iktidarı taktir et ama bir açığını buldun mu tek kurşun at ama alnının çatından vur gitsin iktidar halkta seni taktir etsin helal ya bu muhalefete desin.
Her hafta boş iddialar yalan yanlış söylemler ile günler geçiyor. ( Bakın belki içlerinde muhalefetin doğru söyledikleride vardı ama o kadar çok boş ve yalan söylem oluyor ki arada diğerleririı takan dinleyen gören olmuyor. )
2- Eğitim sorunu var Türkiye'de bu bir gerçek. Gerek ilkokul gerekse Üniversite seviyesinde.
3- Enerji sorunu. ( Petrol-Doğalgaz ve Elektirik genelde dış kaynaklardan gelmesi ve ithal olması sorun. )
4- Kendi içimizdeki inatlaşma ve körlemesine kutuplaşma.
5- Halen Laiklik ile Müslümanlık arasında sıkışmamız.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 0zkanK. -- 15 Nisan 2021; 3:38:26 >
-
Tabiiki Gılıçdarrrrr
-
1 yabancılar
2 yabancılar
3 yabancılar
4 yabancılar
5 ekonomi , eğitim, gss, vergi, sistemi, iş bilmez siyasetçiler, adalet, bazı kesimlerin hala mağdur edebiyatı, İnsan kalitesi, ortadoğuya komşuluk, Nüfus, tarikatlar, benlik kaybı ve hainler.
- Eğitim
- Hukuk
- Kadastro ve şehirleşme
- 100 senedir bunları çözememiş olmak (demek ki çözemiyor)
- Gıda ve çevre standartları
-
quote:
Orijinalden alıntı: buradan bir taytlı geçti
1 yabancılar
2 yabancılar
3 yabancılar
4 yabancılar
5 ekonomi , eğitim, gss, vergi, sistemi, iş bilmez siyasetçiler, adalet, bazı kesimlerin hala mağdur edebiyatı, İnsan kalitesi, ortadoğuya komşuluk, Nüfus, tarikatlar, benlik kaybı ve hainler.kesinlikle
-1)suriyeliler
-2)göçmenler
-3)vizelerin kaldırıldığı ülkelerden yasal ve kaçak yollarla gelenler
-4)yabancıların tamamı
-5)vergi, gelir eşitsizliği, cezaların yetersizliği, sokak köpekleri mama mafyası ve siyasetçiler
yukarıda ki ilk 4 kesim bu ülke vatandaşının işsiz kalıp intihar etmesinde rol oynayan en büyük kesimdir sigortasız, vergisiz ve kayıt dışı çalışarak
ülke esnafının ve işçisinin sırtında yüktür ayrıca aldıkları sosyal yardımlarla ülke bütçesinde en büyük açıklardan birini oluşturuyorlar
-
Yolsuzluk
Adam kayırma
Hukuk
Ekonomi
Siyasetçiler
Sadece siyasetçiler düzelse diğerleri de düzelir sanırım
1-Akp
Digerleri de bundan kaynaklanan biseyler
akp
akp
akp
akp
akp
Tek sorunumuz var CEHALET.
Cahilin oyu ile cahili seçiyoruz. Oy veren cahil, oy alan cahil.
Çalan cahil, destekleyen cahil.
Öğreten cahil, öğrenen cahil.
Kazanan cahil, harcayan cahil.
Üstelik bunların hepsi cahil olduklarını inkar edecek derecede cahil.
Bir insan ne kadar "ben bilirim" diyorsa o kadar ileri derecede cahildir.
Bu ülkedeki "bilmiyorum" diyebilen kesim en iyi %5'in içindedir. Kurtuluş için başlangıç noktamız onlar olmalı.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
1) Kur'an-ı Kerim'i okuyup anlamayanlar
2) Nutuk'u okuyup anlamayanlar
Aha bu mesaj misal büyük sorun.
Her şeyi yapan, tek başına yapan, korkusuzca, ceza almayacağını bilerek yapan, şuursuzca kontrolsüz olarak yapan bir iktidar varken bile, suçu muhalefete yıkacak karakterde insanların olması en büyük sorunlarımızdan birisi.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Türk İnsanı Zihniyeti.
-
1- chp
2- hdp
3- içimizdeki hainler
4- deizm
5- ahlaksızlık
-
1) Eğitim
2) Ekonomi ve buna bağlı işsizlik
3) Din sömürüsü
4) Mülteciler
5) Medya
-
1- Eğitim
2- Eğitim
3- Eğitim
.
.
.
.
99 - Eğitim
100 - Diğerleri
akp akp akp akp akp |
1- hırsızlık
2- vurdumduymazlık ve önemsememe 3- bencillik benmerkezcilik 4- tembellik 5- hazırcılık |
1-Akp
Digerleri de bundan kaynaklanan biseyler |
1) Kur'an-ı Kerim'i okuyup anlamayanlar 2) Nutuk'u okuyup anlamayanlar |
TÜrkiye'de en büyük ve ana mesele Kaliteli güvenilir ve umut veren Muhalefet olmaması bence. Çünkü ülkede kaliteli sözünün eri olan ve YALAN YANLIŞ veya bilerek çarpıtma bilgi vermeyen muhalefet olsa zaten. Üstte saydıklarınızın hiçbiri olmaz olamaz muhalefet her konuda iktidarı denetler. İktidar muhalefetten korkar. Kaliteli muhalefet olsa yolsuzluk olmaz. Kaliteli muhalefet olsa hırsızlık olmaz. Kaliteli muhalefet olsa adam kayırmacılık olmaz... Liste uzar gider. Muhalefet sabah akşam 19 yıldır iyi bir şeyde olsa kötü bir şeyde öldük battık bittik İran oluyoz laiklik elden gidiyor bunlar yönetimiyor erken seçim istiyoz veya çaldılar çırptılar yediler tarzı ucuz siyaset yaptığı için 19 yıldır iktidar değişmiyor. Gerekirse bazı konularda iktidarı taktir et ama bir açığını buldun mu tek kurşun at ama alnının çatından vur gitsin iktidar halkta seni taktir etsin helal ya bu muhalefete desin. Her hafta boş iddialar yalan yanlış söylemler ile günler geçiyor. ( Bakın belki içlerinde muhalefetin doğru söyledikleride vardı ama o kadar çok boş ve yalan söylem oluyor ki arada diğerleririı takan dinleyen gören olmuyor. ) 2- Eğitim sorunu var Türkiye'de bu bir gerçek. Gerek ilkokul gerekse Üniversite seviyesinde. 3- Enerji sorunu. ( Petrol-Doğalgaz ve Elektirik genelde dış kaynaklardan gelmesi ve ithal olması sorun. ) 4- Kendi içimizdeki inatlaşma ve körlemesine kutuplaşma. 5- Halen Laiklik ile Müslümanlık arasında sıkışmamız. |
Benzer içerikler
- türkiye"nin en büyük hırsızı kim
- 4 katlı 8 daireli bina maliyeti
- ekrem imamoğlu kaç yabancı dil biliyor
- eyt iptal mi olacak
- necip fazıl kısakürek atatürk
- adıma şirket var mı sorgulama
- bilgisayar internete bağlanmıyor
- yurtdışı alışveriş limiti
- byd han fiyat
- dab radyo nedir
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X