Bildirim
Yaşanabilir En iyi Şehir Hangisi Türkiye'de
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil
1 Mobil
Giriş
-
Eskisehir. _____________________________ -
istanbul haric yine istanbul'dur.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ RESIDENT EVIL
RACCOON CITY
UMBRELLA CORPORATION -
yaşanabilirden kastın sessiz sakin iklimi düzgün insanları sade bir şehirden bahsediyorsan k.maraş uygundur sosyal ortam arıyorsan unut gitsin. İstanbuldan daha güzeli yok özellikle anadolu yakası
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
Yalova yaşadığım yer gerçekten güzel yerdir. _____________________________ Yeni bir ulusun inşası kadınla başlar. Çünkü anne, çocuğun ilk öğretmenidir. Onun çocuğa verdiği mesajı, çocuk dünyaya verir. Malcolm x -
Eskişehir.
Ankara'da yaşıyorum_____________________________ -
Kütahya ✔ _____________________________ Kuyt:“Bizim çok büyük bir takım olduğumuzu herkes biliyor. Biz yenildiğimizde olay oluyor. Böyle bir sonuç basında büyük yankı buluyor. Galatasaray mağlup olduğunda bu kadar konuşulmuyor. Bu da bizim büyüklüğümüzü gösteriyor” -
Yok öyle bir yer. _____________________________ ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

-
Eskişehir, Bursa, İzmir, İstanbul _____________________________ -
Samsun konya eskisehir kayseri olabilir
Eskişehir - Bursa
İstanbul'da yaşıyorum._____________________________ -
Yalova. denizi sahili var ama kalabalık değil _____________________________
-
Tabiki Adana
Isparta - Eskişehir _____________________________ -
yaz kış serin havası olan bi şehir söyleyin de taşınalım _____________________________ "son ırmak kuruduğunda son ağaç yok olduğunda son balık öldüğünde beyaz adam paranın yenmeyen bir şey olduğunu anlayacak" -
Erzurum. _____________________________ -
quote:
Orijinalden alıntı: Swen Gtefani
Tabiki Adana
Adana'mı yeni kaçtım ordan ''cehennem'' pozantıyı geçtikden sonra aklıma hep AC/DC nin Highway to Hell şarkısı geliyo
oraya welcome to hell yazmalılar.
Lanet ettim 1 yıl adanada kalmakla berbat bi şehir._____________________________ -
Kimse Denizli dememiş
_____________________________ "İlgi duymuyordum. Hiçbir şeye ilgi duymuyordum. Nasıl kaçabileceğime dair hiç fikrim yoktu. Diğerleri yaşamdan tat alıyorlardı hiç olmazsa. Benim anlamadığım bir şeyi anlamışlardı sanki. Bende bir eksiklik vardı belki de. Mümkündü. Sık sık aşağılık duygusuna kapılırdım. Onlardan uzak olmak istiyordum. Gidecek yerim yoktu ama. İntihar? Tanrım, çaba gerektiriyordu. Beş yıl uyumak istiyordum ama izin vermezlerdi."
Benzer içerikler
- böcek halüsinasyonu görmek
- maraşlılar neden sevilmez
- dizimin üstüne düştüm ne yapmalıyım
- okul servisi evin önünden almıyor
- ispirto nerede satılır
- penis nakli
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- 5g zararları
- kara cuma indirimleri ne zaman
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler

Hızlı