Şimdi Ara

Sizce Hangisi Daha iyi .. MW3 VS BF3

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
51
Cevap
0
Favori
1.865
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Evet arkadaşlar ben 2 oyunuda uzun süre oynadım .

Call Of Duty Modern Warfare 3

artılar : Bf3 e göre oynayış daha güzel ve bölümler daha sürükleyici kolay sıkılmıyosunuz . Karakterlerde daha etkiliyici. Solo co-op da survival baya zevkli .

eksiler : Tam bir konu yok sürekli başka karakterleri yönetiyoruz . Bi rus oluyoruz bi amerikan bi süre sonra kim oldugumuzu unutuyoruz .

-

Battlefield 3

artılar : Uçak , tank vs kullanmak zevkli . oyun genellikler tek bi karakter üstünden gidiyor . konu güzel sürükleyici .

eksiler : bölümler sıkıyor ben oynarken 1 saatte bi oyunu kapatıyordum mesela . oynanış mw3 e göre bence zayıf .

Not: yukarıda yazdıklarım benim şahsi fikirlerimdir arkadaşlar sizinde düşüncelerinizi bekliyorum .

Sizce Hangisi Daha iyi .. MW3 VS BF3

• Tartışma konularından bıktık artık ayrıca Multiplayerlarını hiç oynamamışsın anlaşılan
  • Yıl olacak 2012 hala BF'i Single'la değerlendirenler var.
  • Bir kere bu iki oyunu karşılaştırmak hata, ikiside birbirinden çok farklı...
  • multi oynamıyorum fazla arkadaşlar . ayrıca tartışma konusu olarak görmeyin ben kendi acımdan düşündüklerimi yazdım . bana göre ikiside aynı kulvarda . .
  • İkisi de aynı kulvarda farklı felan değil. Farklı diyen arkadaş neye göre ayırmış acaba bizi biraz aydınlatsa.

Bu arada bana göre Battlefield 3 daha ağır basıyo hem grafik hem oynanış olarak. MW3 artık kabak tadı vermeye başladı...
  • Bende BF3 oynadıktan sonra artık hiç Cod güzel gelmiyo bana oynanış olarak Bf3 Mw3 ten 10 kat üstün.Cod da sürekli aynı oynanış aynı grafik bıktık arkadaş
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    sence en iyi kinect oyunu hangisi
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmazman

multi oynamıyorum fazla arkadaşlar . ayrıca tartışma konusu olarak görmeyin ben kendi acımdan düşündüklerimi yazdım . bana göre ikiside aynı kulvarda . .

Dostum bu oyunları single üzerinden değerlendirmek iskenderciye girip iskender yemeden ayran veya şıra içip onun tadına göre değerlendirmeye benzer. Asıl yemek multidir burada iskendercide nasıl iskenderse.
  • hangisini begendiysen onu oynamaya devam et
  • MW3 Daha çok kullanıcıya hitap ediyor
  • Dünkü konumu diye bir giriyim dedim meğersem yeni konuymuş Neyi beğeniyorsan onu oyna .
  • single olarak mw3 tartışılmaz diyorum(4 ten beri tüm serilerini oynadım ard arda).bf3(neredeyse tüm seriyi oynadım bc2 hikaye olarak daha iyi) grafik olarak iyi diyicem ama tamamen pcleri kasması için yapılmış bi oyun hd 5970 ile ultrada ort 45 fps aldım yani.
  • Hep aynı konu hep aynı muhabbet.Forumu boş boş konularla doldurmayın.
  • Konuyu açmandaki amacı anlamadım. Bu konu bi yere varmaz.
  •  Sizce Hangisi Daha iyi .. MW3 VS BF3
  • insanların fikirlerini almak boş konumu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: burakmazman

insanların fikirlerini almak boş konumu ?

İnsanlarin fikri zaten alindi .Senin bu 100.Konunla beraber insanlarin beynini de mi almak istiyosun ?
  • buna benzer konu görmediğim için actım amma olay oldu begenmeyenler sıkılanlar rahatsız olanlar konuya girmeyebilir zorla gel oku demiyorum kimseye ?
  • FIFA ve PES'den BF ve MW3'den nefret ettim bin kere aynı konuların açılması yüzünden.
  • Battlefield 3
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.