Şimdi Ara

´´ Sizce erkeğe en çok hangi saç rengi yakışır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
19
Cevap
2
Favori
5.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1

´´ Sizce erkeğe en çok hangi saç rengi yakışır?

(En Son Oy Tarihi: 29.12.2020)
Giriş

2012'nin ilk konusunu görmek için tıkla! :)

• siyah tabiki
  • Bende kumralım ve bence en çok yakışan bu
  • Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

-Hayalinde ki erkek nasıl bir tip?
    -Sarı saç, mavi göz, uzun boylu. ( Çoğu kişiden duyulur, gerçi erkek olarak bizde o tip kız hayal ederiz çoğu kez. )

Fakat saçlarım yavaş yavaş kumrala kaymaya başladı. Özellikle bazı fotolarıma baktığımda, saçlarım eskisine oranla oldukça koyulmuş. 10 yıl içinde sarışınlığımdan pek bi eser kalmayacağı kanısındayım.

Ekleme: Sarı saça, bronz tende oldukça iyi gidiyor bence. Yazın yanmaya özen gösteririm.

• valla saç rengime herkes bayılır . tam olarak küllü kumral diye geçiyor literatürde

bang! bang!
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Bence Saç boyle tanimlanamaz yani saç rengi herkese ayni şekilde uyum sağlamaz siyah saçli olan biri sariya boyatsa olmaz sari olan biri siyaha boyatsa olmaz.Saçma konuştum ama...
    ...Bütün bu şerâitten daha elîm ve daha vahim olmak üzere, memleketin dahilinde, iktidara sahip olanlar gaflet ve dalâlet ve hattâ hıyanet içinde bulunabilirler. Hattâ bu iktidar sahipleri, şahsî menfaatlerini, müstevlîlerin siyasi emelleriyle tevhid edebilirler. Millet, fakr ü zaruret içinde harap ve bîtap düşmüş olabilir.
    Ey Türk istikbalinin evlâdı! İşte, bu ahval ve şerâit içinde dahi vazifen, Türk istiklâl ve Cumhuriyetini kurtarmaktır! Muhtaç olduğun kudret, damarlarındaki asil kanda mevcuttur!

• Koyu-Sarı eskiden altın sarısı saçlar vardı yoldan geçen herkes bakıyordu,7 yılda bir saç renginde değişme olurmuş Lam niye değiştin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Akbaba89 -- 6 Ekim 2008; 16:35:12 >

Orjinalden alıntı: Cløud

Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

-Sarı saç, mavi göz, uzun boylu. ( Çoğu kişiden duyulur, gerçi erkek olarak bizde o tip kız hayal ederiz çoğu kez. )

Fakat saçlarım yavaş yavaş kumrala kaymaya başladı. Özellikle bazı fotolarıma baktığımda, saçlarım eskisine oranla oldukça koyulmuş. 10 yıl içinde sarışınlığımdan pek bi eser kalmayacağı kanısındayım.

Ekleme: Sarı saça, bronz tende oldukça iyi gidiyor bence. Yazın yanmaya özen gösteririm.

aynen...

• benim saçlarım kahverengi. işte kumral galiba.
    ama sarı olsun isterdim böyle tam sarı değil sarı-siyah karışımı olurya öyle
  • Kumralım çocukken sapsarı saçlarım varmış yıllar geçince koyulaştı. Hani kendim diye demiyorum koyu sarı-açık kahve rengi gayet güzel duruyor. Saçına bir şey sürmesen de, jölelesen de güzel oluyor imho.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor
  • quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor

Aynı. Zaten rahat edemem duş almadan 2 günde bir. Uzun ve açık renkli saçınız varsa malesef her gün yıkamak gerekiyor.

Zekânı test etmek için buraya tıkla.
  • quote:

Orjinalden alıntı: Dave Mustaine

quote:

Orjinalden alıntı: ::cc::

benimde açık kumral, sarıya yakın. ancak hergün saçımı yıkamazsam 2. gün siyah oluyor

Aynı. Zaten rahat edemem duş almadan 2 günde bir. Uzun ve açık renkli saçınız varsa malesef her gün yıkamak gerekiyor.

Aynen.

Orijinalden alıntı: Cenk

Sarışınım, beyaz tenliyim ve oldukça memnunum. Buna birde mavi göz eklenince, direk alman tipine kayıyorum. Ayrıca sarı saçlılar, siyah saçlılara göre oldukça azınlıkta. Sarı saçlıların tarif edilmesi de kolaydır.

-Hangi Cenk?
    -Sarı olan...

Şuan ki saç rengin ne durumda? 10 yılı geçmiş.

Saçlarımı boyatmayı düşünüyorum, ne tavsiye edersiniz?

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.