Şimdi Ara

beyaz Rengin yakıştığı bir tane araç söyleyin?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
146
Cevap
0
Favori
9.561
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
4 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar beyaz renk araç niye alır insanlar yahu. Hadi ikinci elde anlarım ucuz fiyatlı denk getirilir alınır ama sıfır alırken beyaz renk ne ya? Beyaz renk bildiğin şirket arabası rengi yani Ferrari bile olsa sıradan gözüküyor, a3 sedanı gördüm beyaz bildiğin şirket arabası ya Her aracın lansman rengi varken parlement mavi, bordo, talisman kahverengisi, kırmızı, siyah vs. vs. Neden beyaz?

Beyaz rengin aracın diğer renklerinden daha çok yakıştığı bir araba söyleyin bana? Söyleyemezsiniz yok çünkü.

NOT: Ferrari, Lambo gibi süpersport alan bir insan Füme gibi bir renk nasıl alabilir ya? Süpersport araçlara kırmızı alınır başka renk olmaz, yolda 500 metreden dikkat çekmeli rengi öyle bir arabanın ama Füme ne ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Buharkentli -- 23 Mayıs 2018; 21:28:18 >

• 4444 mesaj sayısına ulaşmışsın tebrik ederim. Bu 4 ler bmw logosunda mavi ve beyaz renkte olan dört kutucuğu temsil ediyor o yüzden hem 4 hem 4 tane 4. Aslında her biri BMW logosundaki kutucuklardan birinin burdaki karşılığı.

Ayrıca en soldaki üç 4 ü topla 4+4+4 ne etti? ben söyleyim 12 eder. En soldaki üç taneyi topladık en sağda bir tane 4 kaldı. Şimdi böl 12 yi en sağdaki 4 e, ne eder sonuç 3. Yani 3 ne demek? bu üç ise BMW deki üç harfi temsil eder.
    Bütün üreticiler, Ferrari bile beyazı kullanıyor ve insanlar başına silah dayatılmadan, beyaz arabayı severek alıyorsa, kimseye laf etmek düşmez kaldı ki, daha araba yıkamasını bilmeyen, sokakları b.k götüren, otoparkta kapı açmasını bilmeyen, zevkine araba çizen iki ayaklıların yaşadığı memlekette, beyaz Şahin almak bile fazla
  • şahin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Füme renkli ferrarimi hemen elden çıkardım, teşekkürler uyarı için

• beyaz Rengin yakıştığı bir tane araç

• vw polo
  • Geçtiğimiz hafta FD6 Civic aldım.Beyaz rengi diğer renklere kıyasla 5 bin TL gibi fark var 2. elde.Fiyatına bir şey diyemem fakat gerçekten güzel duruyor.

BMW Alpin beyazı da oldukça güzeldir ve nadirdir her yerde denk gelemezsiniz.

Şimdilik aklıma gelenler bunlar, dediğiniz gibi çok fazla beyaz şirket aracı görüyoruz.Açıkcası bana tekerli buzdolabını andırıyor bu araçlar
  • quote:

Orijinalden alıntı: JanKlod

beyaz Rengin yakıştığı bir tane araç

4444 mesaj sayısına ulaşmışsın tebrik ederim. Bu 4 ler bmw logosunda mavi ve beyaz renkte olan dört kutucuğu temsil ediyor o yüzden hem 4 hem 4 tane 4. Aslında her biri BMW logosundaki kutucuklardan birinin burdaki karşılığı.

Ayrıca en soldaki üç 4 ü topla 4+4+4 ne etti? ben söyleyim 12 eder. En soldaki üç taneyi topladık en sağda bir tane 4 kaldı. Şimdi böl 12 yi en sağdaki 4 e, ne eder sonuç 3. Yani 3 ne demek? bu üç ise BMW deki üç harfi temsil eder.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • beyaz Rengin yakıştığı bir tane araç söyleyin?

• Bmwnin tüm araçlarına beyaz gidiyor bence çünkü sportif hatları ön planda ızgaralardaki petekler ve siyah detaylarla belirginleştiğinde dahada güzel yakışıyor. Ama opak beyaz değil sedefli beyaz olursa.

Onun dışında hangi araç olursa olsun tercih edeceğim renk 1. Olarak gümüştür. Çünkü ne siyah kadar resmi ve ağırbaşlı nede beyaz kadar spor ve genç işi. Tam ortası bi renk her ortama ve koşula ayak uydurur, ister güneşli bir hava istersen gri ve yağmurlu bi havada ben burdayım der. Her aracada gittiğini düşünüyorum suvdan normal sedanına kadar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MeGaDave06 -- 23 Mayıs 2018; 21:33:27 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bmw dir bmw
  • Bayinin elinde istediğim renk yoktu diye aldım ama beyaz da yakışıyor buna ...

• Nissan Kaşkayime İnci Beyazı çok yakışıyor bence.

Camtavanda olunca şık oluyor

• Beyler püskevitçiyi bulduk. Oda forumda takılıyormuş

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Ben aracimin beyaz olmasini tercih ederdim. Bir mavi olmaz ama bence beyaz yakisiyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi commandx -- 23 Mayıs 2018; 21:41:10 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: orhan1461

Bayinin elinde istediğim renk yoktu diye aldım ama beyaz da yakışıyor buna ...

ne bu? e60 5.20 mi
  • Asx- lancer

• Keskin hatlara sahip araçlara beyaz güzel gidiyor genelde.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nacker -- 23 Mayıs 2018; 21:44:15 >
  • ...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi musetea -- 19 Nisan 2021; 18:16:18 >
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.