Şimdi Ara

Yakın sürede saçı dökülen arkadaşlar bir gelebilir mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
5
Cevap
1
Favori
149
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş

Yaş 25 , saçım normal yoğunlukta. Seyrelme vs yok fakat şuan kız arkadaşımdan dolayı çok stresli bir dönem geçiriyorum.

İşyerim de gece şiftinde oldugum için sıkıntıdan kendimde sorunlar buluyorum(çok kötü bir ruh hali) şimdi de saçıma taktım , normalden daha fazla döküldüğünü düşünüyorum.

Parmaklarımı açıp alnımdan daldırıp enseme kadar sürtüyorum , 1-2 tane geliyor, bazen gelmediği oluyor FAKAT , duşta farkettim ki şampuanlarken baya bi tel dökülüyor. Şampuanlayıp su tuttugumda 10-20 tane bazen 25 tel görüyorum neredeyse. Duştan çıktıktan sonra önce havlu ile genel ıslaklıgını alırken de bi 10-15 tane felan gidiyor. Ardından uzaktan makine ile kurutuyorum. Tamamen kuruduktan sonra elimi daldırdığımda ise yine belki 1 tane ya geliyor ya gelmiyor.

Şimdi asıl sorum , saçı dökülüp de kel kalacak biri şampuanladıgında , elini daldırdığında , duştan sonra havluyla kuruturken vs ne kadar dökülüyor?

Yakın zamanda kel kalmış-kellige yaklaşmış arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim.

bu arada her ne olursa olsun stres hayatın en kötü şeylerinden.

• Günde ortalama bir insanın yüz tel saçı normal olarak dökülür. Hatta 200 tele kadar normal sayılır. 200 taneden fazla dökülme varsa doktora gidersin.

15-20 tel sıkıntı değildir.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Phanteks P360A Enermax RevDfx1350w // i5 13500 // GB z790 D // Patriot Viper 6000 // Gigabyte 9070xt Aorus Elite // Crucial P3 Plus 1TB // Samsung Odyssey G5 32// Logitech G213 + Razer Deathadder V2 X HyperSpeed // Creative G6 + Takstar GM200 // S24 Ultra 12/256 Tit Black //
    _______ Odtü Matematik-BÖTE-İktisat-Tıp Fakültesi + Ekonomi YL _______ Life is just life. No more expectation! /b]
  • up

Dökülürse de cayır cayır saç ekimi yapıyorlar gider ektirirsin.

Desktop : Ryzen 7 5800x with Corsair Hydro H115i Platinum | Asus Rog Strix X570-E | G.Skill 64 GB 3600Mhz Trident Neo | PNY GeForce RTX 3090 | 500 GB 980 Pro | 2x1 TB Samsung 850 Pro | 1x1 TB PNY XLR8 CS3030 | Corsair Crystal Series 680X | Corsair AX1200i | Corsair Gaming K95 RGB Platinum | Magic-Refiner RK68 | Corsair Ironclaw RGB Wireless | Corsair Void Elite RGB 7.1 Wireless | Corsair ST100
    Monitor : Samsung ODYSSEY G9 | ASUS PG279Q
    Other : Macbook Pro 13" 17 | iPhone 13
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.