|
Arkadaşlar selam herkese. Yaş 25 , saçım normal yoğunlukta. Seyrelme vs yok fakat şuan kız arkadaşımdan dolayı çok stresli bir dönem geçiriyorum. İşyerim de gece şiftinde oldugum için sıkıntıdan kendimde sorunlar buluyorum(çok kötü bir ruh hali) şimdi de saçıma taktım , normalden daha fazla döküldüğünü düşünüyorum. Parmaklarımı açıp alnımdan daldırıp enseme kadar sürtüyorum , 1-2 tane geliyor, bazen gelmediği oluyor FAKAT , duşta farkettim ki şampuanlarken baya bi tel dökülüyor. Şampuanlayıp su tuttugumda 10-20 tane bazen 25 tel görüyorum neredeyse. Duştan çıktıktan sonra önce havlu ile genel ıslaklıgını alırken de bi 10-15 tane felan gidiyor. Ardından uzaktan makine ile kurutuyorum. Tamamen kuruduktan sonra elimi daldırdığımda ise yine belki 1 tane ya geliyor ya gelmiyor. Şimdi asıl sorum , saçı dökülüp de kel kalacak biri şampuanladıgında , elini daldırdığında , duştan sonra havluyla kuruturken vs ne kadar dökülüyor? Yakın zamanda kel kalmış-kellige yaklaşmış arkadaşlar cevaplarsa çok sevinirim. bu arada her ne olursa olsun stres hayatın en kötü şeylerinden. |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler