Şimdi Ara

Sizce bu arkadaşı sileyim mi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
404
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet şimdi benim bir arkadaşım var ve bana bazı yanlışları oldu küçük veya büyük hatta 3 4 ay hiç görüşmedim bi ara ben bununla. O zaman ben zaten silmiştim komple ama sonradan baya özür diledi falan ben de ulan ölümlü dünya boşver küslük olmasın falan dedim barıştım. Bu arkadaşın kendine bile hayrı yok ve sürekli bir küfür etme, aşırı sinirlilik var. Ota bka sinirlenir bağırır çağırır ama etrafına değil bu siniri genel hali gibi şimdi ben bu arkadaşı silsem mi baya da yakınız en iyi arkadaşım sayılır hatta

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Gençler,yaş kaç? Ergenlik çağını geçtiniz mi? Bir arkadaşlığı bitirmek için forumda sizi tanımayan birilerine soramazsın,ikili ilişkilerde kendin sorumluluk alıp karar verirsin, ayrıca beşeri ilişkiler sürekli evrimleşir,kimilerine yakınlaşır kimilerine uzaklaşırsın zamanla, ayrıca yaşın ufak anlaşılan,sana ağabey nasihatı,hayatta başarılı olmak istiyorsanız başarılı insanlarla başarılı ilişkiler kurun, sırf muhabbeti güzel diye duygusal davranıp bataklık gibi seni derine çeken tiplerle çevre oluşturmayın. Sorunlu kişilerle geçmişten hukukun var diye zamanını onunla arkadaşlık ederek geçiremezsin, anne ve baban senin hayatta başarılı olduğunu görmek istiyor sürekli okuyan araştıran kötü huyları olmayan sakin serinkanlı ailesi düzgün olan kişileri arkadaş edinin,yani illa arkadaş edineceğim diye de kendini zorlama, spor bilim kişisel gelişim kurslarına gidin,yani aile zoruyla değil de kendi isteğiyle o kurslara gidenler ile aynı ortamda olup onlarla tatlı bir rekabet içinde birbirinize katkılar sağlayacağınız sosyal sağlığı yukarılarda olan zeki akıllı kendini geliştirmiş insanlarla arkadaş olun,hatta senden yaşça büyükler ile takılırsan onun hayat tecrübesini gözlemleyerek sana daha faydalı bir arkadaş olmuş olur,kısaca it kopuk serseri kötü çevresi olan okul mahalle arkadaşlarınla sadece merhaba merhaba,tamamen de selamı kesme.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• sal bence gittiği yere kadar

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

çokoprens, hem adamın konu açmasına laf ediyorsun hem de ağabey nasihatı ayağı çekiyorsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Katiller de Ağlar -- 18 Mart 2022; 2:42:46 >

Dikkatimi çekmez hiç kimse, dikkat ederim işime gelirsee ;))

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • umtkrhn U kullanıcısına yanıt
    duygusal arkadaslik kurma nasil bir tavsiyedir arkadas

arkadaslar zaten duygusal destek icin vardir

sevmedigim yaninda olmaktan keyif almadigim bir insanla sirf basarili statulu oldugu icin cikar amacli arkadaslik etmek bildigin arkadas o**spulugudur

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.