< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim
babam işçi emeklisi ve yürüyemiyor annem çalışmıyor ve sadece 1 evimiz var bana kredi çıktı ama sınıfta babasının oteli olan bir çocuğa burs çıkmıştı. türkiye burası bunlar teferruat
|
Benim ne annemin nede babamin bir geliri yok banada kurus bura cikmadi kredi cikti mecbur aldim ve inan babasinin 2 lokantasi olan cocuga burs cikti.. secmece olarak seciyorlar bizi baska aciklamasi yok
|
ülkede hiçbir alanda adalet olmadığı gibi burs alacaklar da adil şekilde seçilmiyor maalesef.babasının fabrikası,dönümlerce arazisi olan arkadaşım ilkokuldan beri burs alıyor.sadece benim çevremde bile bu arkadaş gibi haksız yere alan çok kişi gördüm şu ana kadar.sadece burslarda değil yurtlarda vs de yaşanmakta bunlar.
ailemin durumu fena değil ihtiyacım yok neyse ki.kendim alamamam değil de haksız yere burs alanlar beni rahatsız ediyor. |
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi alpereNN7 -- 18 Mayıs 2019; 18:24:35 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi solidsnake99 -- 18 Mayıs 2019; 19:15:13 > |