|
eşit ağırlık 145k yaptım. Bölüm olarak işletme istiyorum vehayut olmazsa iktisat. sıralamam istanbul üniversitesi türkçe işletmeye yetiyor. zorlasam belki yıldız teknik türkçe işletme de tutar ama. İlk başta istanbul üniversitesi istiyordum. köklü geçmişi, sağlam akademik kadrosu beni kendine çekmişti. fakat ben bursa'da yaşıyorum. yani istanbula gelip kalmam gerekecek. bu da bu devirde özellikle istanbul gibi bir yerde zehir gibi bir öğrencilik hayatı demek. okul Fatih'te. öğrencilik için en kötü yer. yaşanabilecek gibi değil. O nu geçtim hayat pahalılığı var. yurt parası, yemek parası, arkadaşlarla takılma, gerektiği zaman alışveriş. durumum her ne kadar el verse de yine zor olur. ucu ucuna yaşarım. o yüzden işletme gibi bir bölüm için en gerekli şey olan kişisel gelişimi yapamam. seminerlere fazla katılamam, gezemem, dil veyahut yazılım kursuna gidemem, bunların masrafları çok olur. o yüzden Bursa Uludağ Üniversitesi İngilizce işletme yazayım diyorum. 170bin ile alıyor. bildiğim kadarı ile çok iyi bir bölüm değil fakat yaşam açısından daha rahat olur. Evime 30 dakika uzaklıkta. öğrenci mekanlarına aşırı yakın ve bursa istanbul a göre genel olarak yaşaması daha ucuz. burada kurs, seminer vs. rahatça katılabilirim. aile evinde olacağım için zorlukta çekmem. eğitim açığını kendimi geliştirme ile kapatabileceğimi düşünüyorum. Hem üst düzey ingilizce öğrenmiş olacağım. sizlerin tavsiyesi nedir? fikirleriniz benim için çok mühim. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DH Anonim -- 20 Temmuz 2022; 15:21:14 > |
|

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler