Şimdi Ara

Sizce bir ilişkide 8 yaş çok mu?(32/24)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
7.983
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar merhaba,sizce bir beraberlikte 8 yaş önemli mi?Geçmişte kendimden 3 yaş büyük bir bayanla da beraber oldum ama ilk defa bu kadar fark olan hem de aleyhime fark olan bir ilişki başlangıcındayım.

Daha yeni bir kızla tanıştım,çok hoşlanıyorum,aşık gibiyim,uzun yılardır ilk defa midem ağrıyor.

Aramız da gayet güzel.Ancak kendisi üniversite öğrencisi ve aramızda 8 yaş fark var,sizce dışardan kötü karşılanır mı bu durum?

Psikolojik olarak biraz kötüyüm bu yüzden?Gerçi yaşımı kati suretle göstermem her gören ya üniversite öğrencisi ya da 25-26 felan sanar beni,ama siz kendiniz gerçeği bilince dışarı ne derse desin kafa kötü oluyor ve takıyorsunuz.

İlerde kızın ailesi birşey der mi onu da bilemem.Bu kızla ciddi bir beraberlik peşindeyim.

• Yapay Zekanın Yanıtı

8 Yaş Farkı Olan Bir İlişki

8 yaş farkı çok mu? İlişkilerde yaş farkının rolü kişiden kişiye değişmekle birlikte, dikkate alınması gereken birkaç faktör vardır.

8 yaş farkı ilişkiyi nasıl etkiler? İlişkilerdeki yaş farkının hem avantajları hem de dezavantajları olabilir. Avantajlar arasında farklı perspektiflerin ve deneyimlerin paylaşımı sayılabilirken, dezavantajlar arasında farklı yaşam aşamalarında olma ve çeşitli iletişim engelleri yaşama yer alır.

8 yaş fark çok mu? Bu sorunun tek bir cevabı yoktur. Bazı çiftler için 8 yaş farkı önemsiz olabilirken, diğerleri için sorunlara neden olabilir. Yaş farkının ilişki üzerindeki etkisini değerlendirirken aşağıdaki faktörleri göz önünde bulundurmak önemlidir:

• Kişilikler ve değerler: Ortak ilgi alanları ve değerlere sahip olmak, yaş farkından daha önemli olabilir.
    • Olgunluk düzeyleri: Olgunluk yaşla ölçülmez. İlişkideki her iki tarafın da duygusal ve zihinsel olarak olgun olması önemlidir.
    • Hayat hedefleri: Çiftlerin benzer hayat hedeflerine sahip olması, uzun vadeli uyumluluk için faydalıdır.
    • Sosyal çevre: Aile ve arkadaşların ilişki hakkındaki görüşleri bir faktör olabilir.

Sonuç olarak, 8 yaş farkının çok olup olmadığı sorusunun cevabı ilişkinin kendine özgü dinamiklerine bağlıdır. Çiftler, yaş farkının potansiyel avantajlarını ve dezavantajlarını dikkatlice değerlendirmeli ve birbirleriyle uyumlu olup olmadıklarına karar vermelidir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Bana kalırsa ideal.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Bana kalırsa ideal.
    milf hunter detected
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıvan Ç

Bana kalırsa ideal.
    8 yaş 25 altı için ciddi bi fark ama 32/24'de bence o kadar da büyük değil abi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Alıntıları Göster
    Sen 13 yaşında ergenken kız 21 yaşındaymış
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tango-1

Alıntıları Göster
    Affetme

• quote:

Orijinalden alıntı: General Juhziz

Affetme

Alıntıları Göster
    Yok ulan ben 32 o 24
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    25 yaş çok mu büyük beyler?
    13 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Affetme

Alıntıları Göster
    Kız 20 Yaşı Geçmiş Her Hangi Bir Sorun Olmayacaktır. Kız Gerizekalı İse Uzak Durun Ama Seviyorsan Kucaklayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KaNKaWaReZ -- 4 Aralık 2011; 16:57:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: dEathLy's

tam tersi kız 13 adam 21
  • quote:

Affetme

Alıntıları Göster
    Faho arkadaşımızın yaşı büyük burada anlamadan yorum yapmayın.
    Konuya gelirsek,eğer hanım kızımız akli olgunluğa ulaşmışsa hiç bir sorun yaşanmaz aranızda.Yeterki ilgi alanlarınız ortak olsun

• quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Konuya gelirsek,eğer hanım kızımız akli olgunluğa ulaşmışsa hiç bir sorun yaşanmaz aranızda.Yeterki ilgi alanlarınız ortak olsun

Alıntıları Göster
    Pedobear detected

Olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: KaNKaWaReZ

Kız 20 Yaşı Geçmiş Her Hangi Bir Sorun Olmayacaktır. Kız Gerizekalı İse Uzak Durun Ama Seviyorsan Kucaklayın

Alıntıları Göster
    ergen kafamla buraya yorum yapmam ne derece sağlıklı olur bilmiyorum ama sorun olmaz bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mr.Blonde

Alıntıları Göster
    ciddiyse çabuk evlenmeye bak ozaman biyolojik saatti tıkır tıkır işliyoo...40 dan sonra biraz zor anne olur...

• quote:

Orijinalden alıntı: Droogie

ergen kafamla buraya yorum yapmam ne derece sağlıklı olur bilmiyorum ama sorun olmaz bence.

Alıntıları Göster
    O yaşlar için gayet normal bence hocam. Yani çoğumuzun anne-babasının arasında 6-7 yaş var. Benimkiler 23-29muş mesela.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Eric _Theodore_Cartman

quote:

tam tersi kız 13 adam 21

Ooo daha fena

Edit: Bu arada hala kızın daha büyük olduğunu düşünüyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Myrnin -- 4 Aralık 2011; 16:58:15 >

• quote:

quote:

quote:

tam tersi kız 13 adam 21

Ooo daha fena

bencede öyle ama neyse

• quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

tam tersi kız 13 adam 21

Ooo daha fena

Alıntıları Göster
    yaş grubuna göre değişir siz 32 kız 24 ise bir sorun yok bence

• quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Alıntıları Göster
    Bizim prof ünideki öğrenciyle evlendi . seninki doğalın kralı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuickPlay

Alıntıları Göster
    32 yi tersten oku bişey olmaz

Sizce bir ilişkide 8 yaş çok mu?(32/24)

• quote:

Orijinalden alıntı: Myrnin

quote:

quote:

tam tersi kız 13 adam 21

Ooo daha fena

Alıntıları Göster
    İşin açığı ailem istemiyor kızla beraber olmamı,kızı mı büyütecen diyorlar,tamam kız biraz çocuksu ama benim çok hoşuma gidiyor bu durum;onlar üniversite mezunu işi gücü hazır,kültürlü ve olgun bir bayanla izdivaç yapmam yönünde karar kılmışlar ama gönül ferman dinlemiyor vallaha.

Ben özel işlerle uğraşan biriyim,bir nevi esnafım;ticari açıdan zarar verir mi acaba diye de düşünüyorum,yani her gören ulan i..neye bak taş gibi kızı kaldırmış,ne güzel yiyodur,kız kardeşi yaşında kız felan filan klasik muhabbetleri bilirsiniz yani.

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.