Şimdi Ara

Sizce bir ilişkide 8 yaş çok mu?(32/24) (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
134
Cevap
1
Favori
8.104
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

hayli çok. maksimum 4 yaş bence

Baltalı İlah gibi geldin vallaha.
  • Tam istediğim yaş aralığı benim. Yani sorun olmaz bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: faho

quote:

Orijinalden alıntı: Eru ilúvatar

hayli çok. maksimum 4 yaş bence

Baltalı İlah gibi geldin vallaha.

tamda mesajından sonra denk geldi. eklemeyi unutmuşum birbirinizi seviyorsanız yaş falan dinlemez tabiki

• Öyle saçmalık mı olur ya? 32 yaşında bayanın zaten işi bitmiştir. sen 24 sen 18 yaşında bir kızla evlenmelisin veya ilişkin olmalı. Anan yaşındakiyle ne işin var? Başına büyük dert alırsın. Zaten seni tınlamaz. İp takar boynuna istediği yere çeker.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Alperzurum

Öyle saçmalık mı olur ya? 32 yaşında bayanın zaten işi bitmiştir. sen 24 sen 18 yaşında bir kızla evlenmelisin veya ilişkin olmalı. Anan yaşındakiyle ne işin var? Başına büyük dert alırsın. Zaten seni tınlamaz. İp takar boynuna istediği yere çeker.

Kardeş milfçi değiliz yahu. Ben 32 bağğyan 24 yaşında. Hayır kurallı ve anlaşılır da yazdım nedense. derdimi.

• quote:

Arkadaşlar merhaba,sizce bir beraberlikte 8 yaş önemli mi?Geçmişte kendimden 3 yaş büyük bir bayanla da beraber oldum ama ilk defa bu kadar fark olan hem de aleyhime fark olan bir ilişki başlangıcındayım.

Daha yeni bir kızla tanıştım,çok hoşlanıyorum,aşık gibiyim,uzun yılardır ilk defa midem ağrıyor.

Aramız da gayet güzel.Ancak kendisi üniversite öğrencisi ve aramızda 8 yaş fark var,sizce dışardan kötü karşılanır mı bu durum?

Psikolojik olarak biraz kötüyüm bu yüzden?Gerçi yaşımı kati suretle göstermem her gören ya üniversite öğrencisi ya da 25-26 felan sanar beni,ama siz kendiniz gerçeği bilince dışarı ne derse desin kafa kötü oluyor ve takıyorsunuz.

İlerde kızın ailesi birşey der mi onu da bilemem.Bu kızla ciddi bir beraberlik peşindeyim.

rahat ol dostum ben 14 yaş olanını duydum

• hepinizde yetişkin insanlar olduğunuza göre, takmayın böyle dandik normları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rajeesh -- 4 Aralık 2011; 19:00:02 >
  • miLf-mature herzaman iyidir :)
  • Ya sen 32 isen 15 yaşında kızla evlenmende çok normal. Cumhurbaşkanıda 30 yaşındayken 15 yaşında kızla evlenmiş. Çok normal bir durum. Ben şuan boşanıyorum, yeniden evlenirsem kızın yaşı maksimum 19. kriter bu.
  • 10 yaş farka kadar normal bence..
  • quote:

Ya sen 32 isen 15 yaşında kızla evlenmende çok normal. Cumhurbaşkanıda 30 yaşındayken 15 yaşında kızla evlenmiş. Çok normal bir durum. Ben şuan boşanıyorum, yeniden evlenirsem kızın yaşı maksimum 19. kriter bu.

Neden böyle bir kriter belirledin?

Ben mi yetiştireyim diyorsun o açıdan mı?İlkleri benle görsün diyorsun sanırım?
  • quote:

quote:

Ya sen 32 isen 15 yaşında kızla evlenmende çok normal. Cumhurbaşkanıda 30 yaşındayken 15 yaşında kızla evlenmiş. Çok normal bir durum. Ben şuan boşanıyorum, yeniden evlenirsem kızın yaşı maksimum 19. kriter bu.

Popülr kültürün etkisine takılıp 19 yaşında birini çocuk olarak nitelemek saflık olur. 19 yaşında büyümek ne? 19 yaşına kadar yaşayan hayvan yok kaniatta insandan başka. Çocuk dediğin 0-13 yaş aralığındadır. 14 dedimi erhendir, 15 dedimi olgundur. Hele kız çocuğuysa. 19 dedimi evlenir, sofra kurmasını öğrenir, çocuk bakmasını beller. Böyledir bu işler.

30 yaşındaki karttır. Bir. b.ka yaramaz. Ne çocuk doğurabilir, ne başka birşey. Akıllı olun, eskimiş ve genç nesli tükenmiş aptal avrupalıların dalgalarına kapılmayın.

ben 30 yaşındayım, hiç 19 yaşındaki halimle bugünkü halim bir mi? Kadınların daha fazla çürüdüğünü ve out off services olduğunu unutmayın.

• quote:

quote:

quote:

Popülr kültürün etkisine takılıp 19 yaşında birini çocuk olarak nitelemek saflık olur. 19 yaşında büyümek ne? 19 yaşına kadar yaşayan hayvan yok kaniatta insandan başka. Çocuk dediğin 0-13 yaş aralığındadır. 14 dedimi erhendir, 15 dedimi olgundur. Hele kız çocuğuysa. 19 dedimi evlenir, sofra kurmasını öğrenir, çocuk bakmasını beller. Böyledir bu işler.

30 yaşındaki karttır. Bir. b.ka yaramaz. Ne çocuk doğurabilir, ne başka birşey. Akıllı olun, eskimiş ve genç nesli tükenmiş aptal avrupalıların dalgalarına kapılmayın.

ben 30 yaşındayım, hiç 19 yaşındaki halimle bugünkü halim bir mi? Kadınların daha fazla çürüdüğünü ve out off services olduğunu unutmayın.

19 yaşında motor da var,19 yaşında saf kız da var;ben çocuk olup olmama manasında demedim zaten.

Boşanacağım demişsin,kötü bir tecrübeye istinaden mi 19 olarak barem koydun onu merak ettim.Aşk evliliğimi yapmıştın yoksa görücü felan mı?Eşinle yaş farkı varmıydı aranızda?

• bence 5 ideal
  • Aşk evliliği ama aşk sadece karın doyurmuyor. açıkçası boşanma sebebim, maddi olarak sıkıntı çekmem. Ve eşimin aile bütçemizi anne, baba ve kardeşleri arasında ortak etmesi. Yani çocuğum ben eşim 3 kişi değil, külfetim 7 kişi. tüm ısrarıma rağmen de ailesinin maddi sorumluluğunu almamayı kabul etmedi. dolayısıyla bu temel ve çok önemli hususta anlaşamadığımızdan böyle bir karar verdik. mesele bu. ailesinin ihtiyacı mı var? yok. zaten kötü olan o. ailesinin durumu olmasa ben zaten bakarım.
  • quote:

Aşk evliliği ama aşk sadece karın doyurmuyor. açıkçası boşanma sebebim, maddi olarak sıkıntı çekmem. Ve eşimin aile bütçemizi anne, baba ve kardeşleri arasında ortak etmesi. Yani çocuğum ben eşim 3 kişi değil, külfetim 7 kişi. tüm ısrarıma rağmen de ailesinin maddi sorumluluğunu almamayı kabul etmedi. dolayısıyla bu temel ve çok önemli hususta anlaşamadığımızdan böyle bir karar verdik. mesele bu. ailesinin ihtiyacı mı var? yok. zaten kötü olan o. ailesinin durumu olmasa ben zaten bakarım.

Geçmiş olsun,garip ve üzücü bir durum,acaba eşin neden bu tarz bir eylem içine girdi çok merak ettim?

Seni istemiyorlarmıydı yoksa kız tarafı olarak?

Kız anama babama bakacan dese bile,eğer o ana babanın yetecek kadar gücü ve en önemlisi AR duygusu varsa zaten damat eline bakmaz.

Hakkaten çok manidar bir süreç yaşamışsın.

• Yok isteme istememe meselesi değil. Huy meselesi. mesela benim biraderde işsizdi. Şimdi abd ye yerleşti durumu iyi filan. ama ben kardeşime para göndermedim hiçbir zaman. Veya diğer abileriminde durumu iyi değildi. Keza onlarada yardımcı olmadım fazla.ablalarımında aynı şekilde. ama 5 yıldır mühendis olarak çalışıyorum, en kötü dönemimde bile 2000 lira maaş aldım. Şuan ne evim ne arabam var. para gitti dünürlere. Ha vermeseydin, zaten ben vermiyorum ama evin giderlerinden gidiyor.

Velhasılı kelam baktım olacağı yok. Değil 3000, 10.000 maaş alsam yine birşey kalmayacak elimde. dedim zararın neresinden dönülürse kardır. temel noktalarda nalaşılamıyorsa zorlamanın bir manası yok. Çok yıpranıyorum çünkü. Sürekli kafam bozuk, sürekli sinirliyim. Gidiyorum iş yerinde millete çatıyorum. Normal insanlar iş stresinden evde kavga eder ben tam tersi.

Dedim bitireyim yol yakınken anlaştık bitecek. Çok rahatladım. Ferahladım. Artık ne stres, ne sıkıntı. hiç birşey yok.

Aşk hiç bir anlam ifade etmiyor gençler. Hiç. Hiç. Hiç. Hiç. Dikkatli olun.

•  Sizce bir ilişkide 8 yaş çok mu?(32/24)
  • quote:

Orijinalden alıntı: JeanCarlo

Sizce bir ilişkide 8 yaş çok mu?(32/24)

eyle.
  • quote:

Arkadaşlar merhaba,sizce bir beraberlikte 8 yaş önemli mi?Geçmişte kendimden 3 yaş büyük bir bayanla da beraber oldum ama ilk defa bu kadar fark olan hem de aleyhime fark olan bir ilişki başlangıcındayım.

Daha yeni bir kızla tanıştım,çok hoşlanıyorum,aşık gibiyim,uzun yılardır ilk defa midem ağrıyor.

Aramız da gayet güzel.Ancak kendisi üniversite öğrencisi ve aramızda 8 yaş fark var,sizce dışardan kötü karşılanır mı bu durum?

Psikolojik olarak biraz kötüyüm bu yüzden?Gerçi yaşımı kati suretle göstermem her gören ya üniversite öğrencisi ya da 25-26 felan sanar beni,ama siz kendiniz gerçeği bilince dışarı ne derse desin kafa kötü oluyor ve takıyorsunuz.

İlerde kızın ailesi birşey der mi onu da bilemem.Bu kızla ciddi bir beraberlik peşindeyim.

Bu durum bana çok tanıdık geliyor

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.