Şimdi Ara

Siz olsanız hangi arabayı alırdınız?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.458
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Merhabalar 20 yasındayım ve öğrenciyim ilk arabamı alacağım inşallah 45 50 bin gibi bir bütcem var 2aydır araştırıyorum ve yazdığım araçlardan çok fazla buldum Bulduğum araçlar kasası çok fazla islem gormemis araçlar temmuzun başına kadar almayı planlıyorum yakıt çok sorun değil çok fazla kullanmayacağım ama sanayiyle çok uğrasmak istemiyorum sizce en mantıklı araç hangisi?
    1-W124 200E/ lpgli otomatik 40 bin 42 bin (90-92)
    2-w201 190D 2.0 otomatik 28-32bin
    3-Vectra B1 2.0 otomatik lpgli 33 bin
    4-1994 w124 e200 otomatik lpg 45 bin
    5-BMW E36 Compact 318ti otomatik lpgli
    7-Vectra C 1.9CDTI Active Select 55bin (2005)
    8- Peugeot 206 1.4Hdi Manuel (2002) 34 bin

Listeyi güncelledim Abilerim yorumlarınızı bekliyorum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi z.atahan35 -- 27 Haziran 2020; 0:41:47 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• 20 Yaşında öğrenci adamın kendiyle yaşıt Mercedesle işi olmamalı diye düşünüyorum.

Bu listede en mantıklılar yıldızlılar ama daha yolun başındasın gereksiz bir maceraya atılmanı istemem.

Daha sonra bu işin dalga konusu var.

Dedenin arabası mı ? Dedenin arabasını mı kaçırdın ? Bu araba neden gitmiyor/hızlanmıyor ? Cliolar bile seni tokatlıyor vb. gibi gibi
  • 406 demek istiyorum diğer seçeneklere nazaran daha masrafsızdır

• E36

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Hakkımda ne düşünüyorsan, Allah sana 10 katını versin inşAllah
  • madem eski ve büyük ihtimalle ara ara masraf çıkartacak bir araba alacaksın bari atmosferik motorlu ve manuel vites bir araç alki olası masraf riskini azalt.

ben Vectra B2 1.6 manuel diyorum.

ama öğrenci adama w124 biraz büyük ve ağır gelir. w201 düşünmez misin?

o yaşta bmw peugeot gibi araçlara hiç bulaşma, içlerinde sağlamlık dayanıklılık açısından memnun kalacağın tek araç mercedes olacaktır. w124 mercedes mühendisliğinin zirve noktasıydı. tam bir overengineered.

diyorsan ki 30 bin de tamir bütçesi ayırdım, o zaman w124 230E alınabilir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bana göre bu listenin hiçbiri alınmaz , sadece kenarda 25-30 binim daha varsa ve heyecan arıyorsam 1. seçeneği düşünürdüm.
    95 Broadway ... 2005 Megane 1.6 HB ... 98 Fiat Marea 1.6 ... 2006 Corolla 1.4 HB D4D ... 2010 Chevrolet Aveo NB 1.4 AT ... 2010 Accent Era 1.4 Select AT ... 2018 Hyundai i20 1.4 Style AT ... 2011 Clio 1.2 Grandtour Extreme... 2012 Fiat Fiorino Combi 1.3 Active... 2005 VW Golf 1.6 Tiptronic... 2016 i20 1.4 Elite Smart AT... 2007 Renault Kangoo Multix 1.5 DCI Authentique...
  • bulanıklı499 B kullanıcısına yanıt
    Hocam gerçekten mi genelde tam tersini söylerler ama 😂

• Jeremy Klakson kullanıcısına yanıt
    W201 bence tasarım olarak w124 ten daha güzel ama dizel otomatik 2 tane buldum benzinli olarak bulamadım Büyuk arabalara asina olduğumdan da w124 hoşuma gidiyo

• Ibrahim Akca kullanıcısına yanıt
    Karizma olarak baya iyi ama bi şeyi bozulsa araba kadar para harcama riski var

• z.atahan35 Z kullanıcısına yanıt
    406 2.0 hdi olanını biraz kullandım çok rahat geniş bi araç iyi de yürüyor torklu alet yani beğendim parçası listedeki araçlardan ucuz o yüzden en mantıklı o geldi bana

• 20 Yaşında öğrenci adamın kendiyle yaşıt Mercedesle işi olmamalı diye düşünüyorum.

Bu listede en mantıklılar yıldızlılar ama daha yolun başındasın gereksiz bir maceraya atılmanı istemem.

Daha sonra bu işin dalga konusu var.

Dedenin arabası mı ? Dedenin arabasını mı kaçırdın ? Bu araba neden gitmiyor/hızlanmıyor ? Cliolar bile seni tokatlıyor vb. gibi gibi
    - Eğer 5 yıllık araç alırsam bu yüksek ihtimal dizel ve düşük kilometre alman ve avrupa aracı olur.
    - Eğer param çok olursa gider alman alırım.
    Şu an ki aracım mitsubishi lancer 2012 1.6 invite sunroof paket. 4 ay önce 140 binde aldım. Şu an 155 bin de.
  • Sanayinin sevmedigi japon arac alirim 👍

* Üretim sayısı yüksek. Mercedes parça kalitesi en yüksek olan marka. 20+ senelik arabada önemli bir özellik. Seneler geçtikçe parça kalitesi düşer, fiyatı artar.
    * O motor şanzımanı yormaz, o şanzıman da motorun yorulmasına izin vermez.
    * 20 senelik araba merakınız varsa fiyatının iki katı büztçeniz olmalı. En yakın o duruyor.
    * Olur da sever, yapar uzun süre kullanırsanız ilerde değeri olabilir.

Sananyide uğraşmak hafif bir tarif. Eski arabalarda asıl mesele sanayinin bıraktığı eski anıları düzeltmek. Bozuk bir tamiratı tamir etmek bozuk arabayı düzeltmekten çok daha zordur. Tavsiyem trimler, plastik aksam, koltuklara öncelik vermeniz. Diğer her şey bir türlü düzelir ama plastik aksamı düzeltemiyorlar, bazen de yedeği hiç bulunmuyor veya çok çok pahalıya bulunuyor.
  • W124

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    MSI RTX 4080 GAMING X TRIO
    SAMSUNG 990 PRO 2 TB
    MSI MEG CORELIQUID S360
    FSP Hydro G PRO ATX3.0(PCIe5.0) 1000W
  • Hocam ben de sizle hemen hemen yaşıtım. Baktığınız araçlar biraz zor araçlar gibi. Bence Megane 1 cabrio Suzuki Jimny vs gibi biraz daha genç işi bir araç bakın. Üzebilir gibi duruyor.

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.