Şimdi Ara

opel astra 1.4 club nasıl bir araçtır alınır mı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
21.042
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar bu araç hakkında bilgisi olan var mı alınır mı yakıt durumu nedir vs aslında en merak ettiğim konu 1.4 motoru o kasa çeker mi yoksa 1.6 classic yada comfort almak daha mı mantıklıdır ? bir araç buldum linkini koyuyorum

• Yapay Zekanın Yanıtı

Opel Astra 1.4 Club: Bilmeniz Gerekenler

Opel Astra 1.4 Club, 2004-2010 yılları arasında üretilen popüler bir kompakt otomobildir. Uygun fiyatı, düşük yakıt tüketimi ve geniş iç hacmi ile tanınır. Piyasada hem hatchback hem de sedan gövde seçenekleriyle bulunur.

2004 Opel Astra 1.4 Club Yorumları

2004 Opel Astra 1.4 Club, uygun fiyatı ve günlük kullanıma uygunluğu ile beğeni toplamıştır. Geniş iç hacmi, aileler ve yük taşıma ihtiyacı olanlar için idealdir. 1.4 litrelik benzinli motoru, şehir içi sürüşler için yeterli güç sunar. Ancak, yüksek hızlarda performansı sınırlı olabilir.

Opel Astra 1.4 Classic Yorumları

Opel Astra 1.4 Classic, Club versiyonuna benzer özelliklere sahiptir. Ancak, daha sade bir iç mekana ve daha az standart özelliğe sahiptir. Bu nedenle, bütçe dostu bir seçenek arayanlar için uygun olabilir.

Opel Astra 1.4 GL Tutuluyor Mu?

Opel Astra 1.4 GL, Club ve Classic versiyonlarına göre daha üst düzey bir modeldir. Geniş bir özellik yelpazesi ve daha güçlü 1.4 litrelik benzinli motorla sunulur. Tutuş özelliği, virajlarda daha iyi yol tutuşu sağlar.

Opel Astra 1.4 Club Alınır Mı?

Opel Astra 1.4 Club, uygun fiyatlı, güvenilir ve günlük kullanım için pratik bir otomobil arıyorsanız dikkate alınabilecek bir seçenektir. Ancak, performans veya en son teknoloji özellikleri beklentiniz varsa, daha güçlü veya daha iyi donanımlı bir modele yönelmeniz gerekebilir.

İlgili Anahtar Kelimeler:

• opel astra 1.4 club yorumları
    • 2004 opel astra 1.4 club yorumları
    • opel astra 1.4 classic yorumları
    • opel astra 1.4 gl tutuluyor mu
    • opel astra 1.4 club
    • opel astra 1.4 gl alınır mı
    • opel astra 2004 1.4 club
    Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • 90 hp araç, muhtemelen ayarsız LPG ile 179000 kmde -15 desek kaldı 75-80 hp. 2018 model 75 hp Polo alanlar varken yine iyi

Yalnız bu kasanın 2009'da bile çıkması çok ilginç, Opel'in neden 50 kere battığı, firmadan firmaya kucaktan kucağa gezmesinin sebebini soran olursa bu. Bu aracın 2003-2004'te felan kalması gerekirdi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu parayı bu arabaya vermem...

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Pahalı

• Almanya'da çöpü hurdası bile kalmadı, bize tonla para ...

• twinportun motor kodu z14xeptir.
    z14xep 5600 devirde 90hp gücü üretir, z14xe ve x14xe ise 90hp gücü 6000 devirde verir, yani twinport avantajlı.
    başka bir avantajı ise bildiğim kadarıyla twinportlarda triger kayış değil zincirli, değişim kmsi uzundur.

fiyat çok para verilmez boş bir araba, yan aynalar bile manuel. gene de seçim senin 2009 model sonuçta.
    cdr500 takacaklarına dandik kaset çalar takmış opel.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi jimhendrix -- 15 Aralık 2018; 20:12:10 >
  • Genel anlamda 1.4 AStra alınır alınmasına da o ilandaki araç alınmamalı.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Peugeot 3008 1.2 alınır mı?
    6 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • 2005 modelini 2014 de ilk aracım olarak almıştım. 20.000 ₺ ye iki parça boyalı değişensiz 159.000 kmdeydi ve hiç LPG takılmamış, ilk sahibindendi.

Yaklaşık 11 ay bindim toplamda 30.000 km yol yaptım çoğu uzun yolculuklardı. Gayet tarminkâr yol tutuşu, konforu ve verdiği bir güven vardı. Sonra Astrayı çok sevdim ve J kasasını aldım onada 3 yılda 100.000 km bindim. Kısacası bu astralar bağımlılık yapar önümüzde ki araçlarınızın astra olmasını istemiyorsanız almayın.

• O paraya 2011-2012 Hyundai İ20 1.2 Mode paket alınır hatasız düşük km.
  • 1.6 motor varken 1.4 motorun yüzüne bakan yok dolayısıyla 2. Eli zayıf araba.

1.6 motor tutullandır önceliğin bu olsun.

Her motor arabayı kaldırır çekmez gitmez olayı yok.

Güçlü motor her zaman iyidir.

Cebinde fazla para olunca nasıl rahat hareket ediyorsan, yoldada güçlü motor ile daha rahat edersin.

Küçük hacimlide biraz gaz ister buda yakıta etki eder.

Benim düşüncelerim bu şekilde.

Fiyat aralıgın nedir bilmem,

Corolla sol

Civic vtec lere bakmanda fayda var.

Bu göstermiş oldugunda söylemiş olduklarımla eşdeger.

Temiz bakımlı yıpranmamış bulursan kaçırma

• Fiyat çok yüksek 30 bin max.
  • quote:

Orijinalden alıntı: S1000XR

Almanya'da çöpü hurdası bile kalmadı, bize tonla para ...
    kesinlikle, senelerin kasası...

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.