Şimdi Ara

siz kullanıcılara ve saygı değer yöneticiye bir sorum var

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
10
Cevap
1
Favori
203
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • bu sabah bir konu açtim ve konun içeriği araba aramaktan bıkıp mizahi bir şekilde bisiklet alışımı anlatmaya çalıştığım bir konuydu, herkesinde hoşuna gitti kimseye bir zararı yoktu

şimdi sorum şu
    konumu hem araçlarla alakalı hemde motorlu araçlar başlığı altında bulunan bisiklet ile alakalı

benim konum sizce neden silinmiştir
    sayın yönetici ben bir öğretmenim ve gerçekten size bu konuyu haddimi aşmadan ciddiyetimle ve belkide biraz kinaye ile soruyorum lütfen cevap verirmisiniz?

ve saygı değer kullanıcılar lütfen yorumlarınızı esirgemeyin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Yöneticiler saçma vw konularını ve trolleri seviyor. Konunuz gayet saygılı ve güzel bir şekilde yazılmıştı neden silindiğini bende sormak istiyorum, bir çok saçma konuda onları göreve çağırdığımızda nerede olduklarını merak ediyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bedaesoldier -- 29 Temmuz 2015; 15:13:10 >
  • Geçen gün benzin 140 krş ucuzladı diye bir konu acmistim.konuyu kilitlediler.neden kilitlediniz kime ne zararı vardı diye sordum tenezzul edip cevap bile vermediler.yani sorabilirsiniz sıkıntı yok ama cevap beklemeyin.bu sitede 2 kere 2 herzaman 4 etmiyor.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: the gift

bu sabah bir konu açtim ve konun içeriği araba aramaktan bıkıp mizahi bir şekilde bisiklet alışımı anlatmaya çalıştığım bir konuydu, herkesinde hoşuna gitti kimseye bir zararı yoktu

şimdi sorum şu
    konumu hem araçlarla alakalı hemde motorlu araçlar başlığı altında bulunan bisiklet ile alakalı

sayın yönetici ben bir öğretmenim ve gerçekten size bu konuyu haddimi aşmadan ciddiyetimle ve belkide biraz kinaye ile soruyorum lütfen cevap verirmisiniz?

Bende size bir soru sorayım ögretmen oldugunuzu neden yazdınız

• Merhabalar hocam;

-Öncelikle bisiklet motorlu bir araç değil ki konu Otomobil Genel kısmında idi.

-"Motorlu Araçlar" bölümünde mizahi içerikli konularınızı "Motorlu Araçlar Konu Dışı" bölümüne açmanız gerekirdi.

-Bisiklet bölümü de forumumuzda mevcut.

İşlerin yolunda gitmediğini, dakik olarak yöneticilerden cevap bekleyen arkadaşlar; bizler de kişisel vakitlerimizden feragat edip bu portal da temiz ve ulaşılabilir bir kaynak için uğraşıyoruz. İkna olmadığınız konularda Forum Destek hattından veya Pm atarak bilgi alabilirsiniz her daim.

Saygılarımla, iyi forumlar..
    < Bu mesaj bir yönetici tarafından değiştirilmiştir >
  • pi10 kullanıcısına yanıt
    bölüm yönlendirmeleri konusunda haklısınız
    ama otomobil ile ilgili bir sorun olduğunda otomobil genele açılınca daha çabuk cevaplar geliyor
    o yüzden en azından sorunlarla ilgili konu açıldığından en azından otomobil genel bölümünde 1 gün dursa sonra ilgili bölüme taşınsa daha iyi olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: BatuKır

bölüm yönlendirmeleri konusunda haklısınız
    ama otomobil ile ilgili bir sorun olduğunda otomobil genele açılınca daha çabuk cevaplar geliyor
    o yüzden en azından sorunlarla ilgili konu açıldığından en azından otomobil genel bölümünde 1 gün dursa sonra ilgili bölüme taşınsa daha iyi olur

Hocam o zaman bölümlere ayırmanın bir mantığı kalmıyor. Zamanla çorba gibi olur. Örnek verirsek; modifiye işlemiyle ilgili olan bir konu Otomobil genelde olacak bir alt satırında da çelik kadro tavsiyesi isteyen olacak, birbiri ile hiç alakası yok.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: hhhhh99

quote:

bu sabah bir konu açtim ve konun içeriği araba aramaktan bıkıp mizahi bir şekilde bisiklet alışımı anlatmaya çalıştığım bir konuydu, herkesinde hoşuna gitti kimseye bir zararı yoktu

şimdi sorum şu

Bende size bir soru sorayım ögretmen oldugunuzu neden yazdınız

öğretmen olduğumu yazdım çünkü insanlar karşısındakini tanımadığından uslublarına dikkat etmiyor yada karşısındakini çoluk çocuk yerine koyuyorlar

• quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Merhabalar hocam;

-"Motorlu Araçlar" bölümünde mizahi içerikli konularınızı "Motorlu Araçlar Konu Dışı" bölümüne açmanız gerekirdi.

İşlerin yolunda gitmediğini, dakik olarak yöneticilerden cevap bekleyen arkadaşlar; bizler de kişisel vakitlerimizden feragat edip bu portal da temiz ve ulaşılabilir bir kaynak için uğraşıyoruz. İkna olmadığınız konularda Forum Destek hattından veya Pm atarak bilgi alabilirsiniz her daim.

cevabınız için teşekkür ederim, fikren anlaşamayacağımız kesin olsada şunları belirtmek isterim.

1. konumun içeriğini otomobil ile ilgili bir durum oluşturduğu için buraya yazdım. derdim aldığım bisikleti tanıtmak nolsaydı bisiklet bölümüne yazardım

2. ben mizah yapmadım yada komiklik olsun diye bir konu açmadım. mizahi bir dille otomobiller ile yaşadığım bir durumu araba alamayışımı otomobil sever arkadaşlarla paylaştım.

3. kurallarınıza saygım kesinlikle var ancak insanların fikirleri değerlidir yanlışda olsa. siZden ricam konu silme durumlarında taşınabilecek bir yer varsa önce taşınması ve düzgün bir şekilde konu sahibine bildirilmesi yerinde olur.
    hayırlı günler dilerim

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: pi10

Merhabalar hocam;

cevabınız için teşekkür ederim, fikren anlaşamayacağımız kesin olsada şunları belirtmek isterim.

1. konumun içeriğini otomobil ile ilgili bir durum oluşturduğu için buraya yazdım. derdim aldığım bisikleti tanıtmak nolsaydı bisiklet bölümüne yazardım

2. ben mizah yapmadım yada komiklik olsun diye bir konu açmadım. mizahi bir dille otomobiller ile yaşadığım bir durumu araba alamayışımı otomobil sever arkadaşlarla paylaştım.

3. kurallarınıza saygım kesinlikle var ancak insanların fikirleri değerlidir yanlışda olsa. siZden ricam konu silme durumlarında taşınabilecek bir yer varsa önce taşınması ve düzgün bir şekilde konu sahibine bildirilmesi yerinde olur.
    hayırlı günler dilerim

Anlaşırız elbet hocam niye anlaşamayalım

Ancak insanımız "Ben en uğrak yere açayım, yanlış ise taşısınlar veya silsinler ama benim işim görülsün" dedikleri için bu duruma geldi. Kesinlikle kimseyi suçlamıyorum veya yanlış yapılıyor demiyorum ama kimse dikkat etmiyor. Dediğim gibi hocam, adı Otomobil Genel yani otomobilleri ilgilendiren genel başlıkların bulunduğu bir yerde sizin sorunlarınızı dile getirmeniz gayet güzel ama yeri değil, tek sıkıntı burada.

İyi dilekleriniz için teşekkür ederim.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.