Şimdi Ara

siyah ekran

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
133
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
    Akşam yattığımda bilgisayarı kapadım. sabah kalktığımda povver yuşuna basınca tüm ledler yandı (hdd ledinde başka) ve siyah ekranda kaldı. forumları araştırdım bios pilini çıkardım povver tuşuna 20-30 saniye basılı tuttum. sonra her şey normale döndü. yaklaşık 1ay geçti yine aynı problem. ama bu defa hiç bir yolla laptopum açılmıyor. hdd dönmüyordu. ısıdan kapattım ki belki düzeler. ısıdan kapandıktan sonra hdd dönmeye başladı ama yine ekran siyah. problemi nasıl hall ede bilerim.

• görüntü hiç mi gelmiyor yoksa bios açılabilir mi??
  • bios falan hiç gelmiyor. lcd, hdd, ram, batarya, test ettim hepsi çalışıyor. yalnız chipsetten şüpheleniyorum. ama böyle bir problem yine olmuştu. laptopu aşırı 100dereceden fazla kızdırdım sorun kalmamıştı. (diğer forumlarda görmüştüm) Hdd bi dönüyo bi dönmüyor. yani iki defa ısındrdım. her resetledikten sonra hdd dönmeye başlıyor lakin bi sonraki sefer kapatıp açtıkta hdd dönmüyor. dönse bile led yanmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ferid1990 -- 13 Mayıs 2014; 19:45:06 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ferid1990

bios falan hiç gelmiyor. lcd, hdd, ram, batarya, test ettim hepsi çalışıyor. yalnız chipsetten şüpheleniyorum. ama böyle bir problem yine olmuştu. laptopu aşırı 100dereceden fazla kızdırdım sorun kalmamıştı. (diğer forumlarda görmüştüm) Hdd bi dönüyo bi dönmüyor. yani iki defa ısındrdım. her resetledikten sonra hdd dönmeye başlıyor lakin bi sonraki sefer kapatıp açtıkta hdd dönmüyor. dönse bile led yanmıyor

Başka hdd takıp denermisin
  • Onu da denedim. Olmuyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yardim ede bilecek kimse yok mu?

• quote:

Orijinalden alıntı: ferid1990

Yardim ede bilecek kimse yok mu?

Loptop ısındırmak ne demek ben bunu ilk defa sizden duyuyorum büyük ihtimal anakartın chipsetlerini falan yaktın herşeyi test ettim diyorsun
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Laptop Siyah Ekran Problemi
    2 yıl önce açıldı
    Mavi Ekran Sorunu
    geçen ay açıldı
    Daha Fazla Göster
  • potur kullanıcısına yanıt
    Ama geçen defa işe yaramıştı.chipseti onarmak için çok fazka ısıtmak gerek

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.