Şimdi Ara

Sivilcelerden bıktım. (CİDDİ!!)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.486
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yaşım 16. bu sene haziranda 17 ye gireceğim. Yüzümde cıkan sivilceler artık çıldırtıyo boynumda falan cıkıyo dokanınca acıyo falan. Bi krem var oda sadece yüz için. Bütün sivilcelerden kurtulmanın bir formülü yokmu ? Bıktım artık ya Bunaldım

• Dokanma o zaman
  • Roaccutane ilaç kullanmaya başla sivilcelerden kurtul ama 6 aylık bir kullanım süresi var. İlk ay çok büyük etki gösteriyor nerdeyse hiç kalmamış gibi tabi yan etkileri var dudak, cilt kuruması gibi onlarada krem vericekler. Madem çıldırtıyor seni bu sivilceler cildiyeye gideceksin onlar gerekeni yapar.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hunharman

Dokanma o zaman

Gribim ve burnumun yanında cıktı hocam. Burnum akıyo napıyım
  • 20 yaşındayım halen çıkıyor sivilcen varsa sabredeceksin başka çaren yok. ya da joker kart olan roaccutane kullanıcaksın ama yan etkileri getirilerinin yanında bence ağır basıyor. sen bilirsin tabi yaşın daha erken bence biraz sabret çıkar o yaşlarda
  • quote:

Orijinalden alıntı: knab

Roaccutane ilaç kullanmaya başla sivilcelerden kurtul ama 6 aylık bir kullanım süresi var. İlk ay çok büyük etki gösteriyor nerdeyse hiç kalmamış gibi tabi yan etkileri var dudak, cilt kuruması gibi onlarada krem vericekler. Madem çıldırtıyor seni bu sivilceler cildiyeye gideceksin onlar gerekeni yapar.

Bizim sınıfta biri kullanıyo dudakları falan catlıyo krem sürüyo. Adını bi türlü söylemedi kepekleniyo yüzü ama sivilce kalmadı. Hocam 55 Tl bu. Cildiyeye gidip yazdırsak ssk ne kadar dır ? Birde etkisi var mı
  • Aynen o ilaç. Dudaklar çatlar , yüzde kepeklenme olur. Akşamdan kremi sürersen sabah krem yüzüne işlemiş oluyor ve kepeklenme felan gözükmüyor okulda sıkıntı çekmezsin kullan derim. Yoksa 20 yaşına kadar sürer bu sivilceler, SSK nın etkisi vardır 40 liraya alırsın.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynen o ilaç. Dudaklar çatlar , yüzde kepeklenme olur. Akşamdan kremi sürersen sabah krem yüzüne işlemiş oluyor ve kepeklenme felan gözükmüyor okulda sıkıntı çekmezsin kullan derim. Yoksa 20 yaşına kadar sürer bu sivilceler, SSK nın etkisi vardır 40 liraya alırsın.

Kızla buluşmaya giderken utanıyorum valla ya o derece en kısa sürede alıcam hocam teşekkür ederim
  • Ben naapayım arkadaş benim yaş olmuş 18 hala var liseden beri.
  • quote:

Roaccutane ilaç kullanmaya başla sivilcelerden kurtul ama 6 aylık bir kullanım süresi var. İlk ay çok büyük etki gösteriyor nerdeyse hiç kalmamış gibi tabi yan etkileri var dudak, cilt kuruması gibi onlarada krem vericekler. Madem çıldırtıyor seni bu sivilceler cildiyeye gideceksin onlar gerekeni yapar.

Bu kesin bir çözüm mü, tabi ki bütün sivilcelerin tamamen 1 ayda yok olmasını kimse beklemez ama farkedilebilen sonuçlar var ise göz atabilirim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

quote:

Bu kesin bir çözüm mü, tabi ki bütün sivilcelerin tamamen 1 ayda yok olmasını kimse beklemez ama farkedilebilen sonuçlar var ise göz atabilirim.

Evet kendim kullanıyorum. O kadar krem, sabun vs. herşeyi kullandım hiç bir değişme yokken bu ilaç herşeyi halletti şuan büyük ölçüde azalma oldu yüzümde. 22. günümdeyim kullanmaya devam ediyorum. Heralde bitecek sonunda

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: N1trogen

quote:

Evet kendim kullanıyorum. O kadar krem, sabun vs. herşeyi kullandım hiç bir değişme yokken bu ilaç herşeyi halletti şuan büyük ölçüde azalma oldu yüzümde. 22. günümdeyim kullanmaya devam ediyorum. Heralde bitecek sonunda

Bende baya krem sabun falan kullanmıştım hiçbiri işe yaramadı, şu Roaccutane işine bir göz atim olmadı başlarım o zaman, sağol bilgilendirdiğin için .

• Saf gül suyu kullan. Markası rosense olsun . Yüzünü suyla ve gül suyuyla yıkarken yukarıdan aşağıya değilde alttan yukarıya çık . Veyahut kayısı yağı kullan pamukla yüzüne yedir . Bunlar doğal şeyler kesinlikle yan etkisi olmaz ben 3senedir kullaniyorum bırak sivilceyi yüzüm canlandı resmen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • lise 2 de bi başladı bu sivilce çıkma olayı 20 yaşına geldim üniversitedeyim halen çıkıyor.sürdüğüm kremin içtiğim hapın sayısı belli değil.ama son zamanlarda azalma eğilimi gösteriyor şeytan duymasın.
  • Suratı kesip at bence.Ya normal ben de de sakal çıkacağı zaman baya bi sivilce olmuştu ama öyle böyle değil çenemin altı falan 1-2 ay katlandım hiç ellemedim sonra orda sakal çıktı düzenli tıraş olunca da hiç sivilce çıkmamaya başladı geçer yani ergenlik sivilcesi bunlar, sivilceden 1-2 hatun kaçırmışın çok değil yani.
  • Roaccutane kullanan arkadasım oldu sivilceleri şu an çıkmıyor hiç.Benımde kullanmam lazım peki reçete ile mi veriyorlar ilacı cildiyeye gitmek gerekiyor mu illa?
  • quote:

saçlar kötü oluyor mu ya o yüzden kullanmak istemiyorum birde burundaki siyah noktalarda geçiyor mu ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

saçlar kötü oluyor mu ya o yüzden kullanmak istemiyorum birde burundaki siyah noktalarda geçiyor mu ?

Saçlara hiç etkisi yok, nadir kepek dökülür çok küçük oda saçta gözükmez merak etme. Saçlardan yana hiç sıkıntı olmuyor sadece yüz ve dudak. Belki saçtan hiçbirşey dökülmez o kişiye göre değişiyor. Bana göre saça kötü bir yanı yok. Siyah noktalardan eser kalmıyor dostum bu ilacı kullanmadan önce hep elimle cıkartırdım şimdi hiç uğraşmıyorum yok ediyor.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

Saçlara hiç etkisi yok, nadir kepek dökülür çok küçük oda saçta gözükmez merak etme. Saçlardan yana hiç sıkıntı olmuyor sadece yüz ve dudak. Belki saçtan hiçbirşey dökülmez o kişiye göre değişiyor. Bana göre saça kötü bir yanı yok. Siyah noktalardan eser kalmıyor dostum bu ilacı kullanmadan önce hep elimle cıkartırdım şimdi hiç uğraşmıyorum yok ediyor.

bende gittim doktora zoretanin verdi krem verdi 1 gün kullandım internetten yan etilerini araştırınca kullanmaktan vazgeçtim birde bu saçı kurutuyor döküyor dediler o yüzden vazgeçtim şimdi evde duruyor 1 kutu :D çoook sivilcem yok ama sivilce ile oynadığım için izler var onlar için kullanmak istemiştim birde tek tük sivilce çıkıyor saç mevzusu senin dediğin gibiyse kullanmaya başlıyım bende :D

• Garip gelecek ama kullanabilirsen sülük kullan. Sülük pis kanı emiyor ve 100'den fazla tedavi edici enzim salgılıyor. Sadece sülükle tedavi eden hastaneler bile var. Sülük kullanarak çok güzel cilde sahip olanlar var. Ama tabi ki biraz zahmetli bir iş. Araştırmanı tavsiye ederim.

Bir de yüzünü sakın elleme. Sivilceleri sakın sıkayım deme. Yoksa yüzünde delikler oluşur ilerde. Bunu tedavi edemezsin. Benim yüzümde de çok vardı o yaşlarda. Çok sıktım simdi izleri duruyor ve geçmiyor.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.