Şimdi Ara

Aşırı Terleme Bunaldım...

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
391
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Kendimi bildim bileli aşırı terleme hastalığım var.Küçükken fazla etkisi yoktu ama gittikçe dahada arttı.Artık bu yüzden okula bile gidesim,dışarı çıkasım gelmiyor.5 dakka markete iniyorum yüzümden ter boşalıyor.Dışarı çıkıyorum terlemeye başlıyorum.Okuka gittiğimde her gün yüzümü silmekten usandım.Hiç kimse terlemezken benden oluk oluk ter akıyor.Sınıfta bile durup dururken terlemeye başlıyorum.Şu illet beni hayattan bezdirdi bildiğin.Artık ne doğru düzgün gezebiliyorum nede okuka gidebiliyorum.Devamsızlık hakkım kalmadınve hala devamsızlık yapıyorum.Ne diyim sizlere içimi dökmek istedim.Keşke şansım olsada bu hastalık yerine başka bir hastalıkla değiştirebilsem.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Deotak veya sebamed deo kullan.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Holk

Deotak veya sebamed deo kullan.

Şuan kullandığım bir terleme önleyici var ama faydasını görmüyorum.

• Up

• benzer durum bende de var. kan testi, şeker, kalp baktırdım zamanında ama bir çözümü geçtim sorun bile bulamadılar. son yıllarda özellikle ayak terlemesi ve üşümesi artmaya başladı evde çorap+patik olmadan duramam.
  • quote:

Orijinalden alıntı: TITAN291

benzer durum bende de var. kan testi, şeker, kalp baktırdım zamanında ama bir çözümü geçtim sorun bile bulamadılar. son yıllarda özellikle ayak terlemesi ve üşümesi artmaya başladı evde çorap+patik olmadan duramam.

Ciddi diyorum hocam şu hayatta başa gelicek en kötü şeylerden biri bana göre.Kendini dış dünyadan soyutluyorsun git gide.

• Bende de terleme problemi var da sizlerdeki kadar değil.

Ben hareket etmeye başlayınca terliyorum. Tabi biraz da kilonun etkisi var, bir de spor eksikliğinden. Çok su içmem nedeniyle de bu kadar terlediğimi düşünüyorum.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Aşırı terliyorum.
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • öncelikle dahiliye bölümüne gidip terlemeye neden olabilecek bazı hormon,guatr,böbrek vb bir takım tahliller yaptır.Aşırı terlemenin büyük bir kısmı sempatik sinir sisteminin aşırı çalışmasından kaynaklı oluyor ikinci olarak da Nöroloji bölümüne de mutlaka görün.
  • quote:

Orijinalden alıntı: blackbela

öncelikle dahiliye bölümüne gidip terlemeye neden olabilecek bazı hormon,guatr,böbrek vb bir takım tahliller yaptır.Aşırı terlemenin büyük bir kısmı sempatik sinir sisteminin aşırı çalışmasından kaynaklı oluyor ikinci olarak da Nöroloji bölümüne de mutlaka görün.

Yok hocam baktırdığımda bir şey çıkmadı.

• http://www.terliyorum.com/iletisim bu konuda önde gelen isimlerdendir tavsiye ederim

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla kilon varsa zayifla. Sosyal fobin, anksiyeten varsa doktora git ilac verir. Daha da gecmezse bilemem

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.