Şimdi Ara

Sivilcelerden bıktım. (CİDDİ!!) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
5 Misafir (3 Mobil) - 2 Masaüstü3 Mobil
5 sn
31
Cevap
1
Favori
6.490
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

Orijinalden alıntı: knab

quote:

Orijinalden alıntı: einsteinwashere

quote:

Orijinalden alıntı: knab

Roaccutane ilaç kullanmaya başla sivilcelerden kurtul ama 6 aylık bir kullanım süresi var. İlk ay çok büyük etki gösteriyor nerdeyse hiç kalmamış gibi tabi yan etkileri var dudak, cilt kuruması gibi onlarada krem vericekler. Madem çıldırtıyor seni bu sivilceler cildiyeye gideceksin onlar gerekeni yapar.

saçlar kötü oluyor mu ya o yüzden kullanmak istemiyorum birde burundaki siyah noktalarda geçiyor mu ?

Saçlara hiç etkisi yok, nadir kepek dökülür çok küçük oda saçta gözükmez merak etme. Saçlardan yana hiç sıkıntı olmuyor sadece yüz ve dudak. Belki saçtan hiçbirşey dökülmez o kişiye göre değişiyor. Bana göre saça kötü bir yanı yok. Siyah noktalardan eser kalmıyor dostum bu ilacı kullanmadan önce hep elimle cıkartırdım şimdi hiç uğraşmıyorum yok ediyor.

bende gittim doktora zoretanin verdi krem verdi 1 gün kullandım internetten yan etilerini araştırınca kullanmaktan vazgeçtim birde bu saçı kurutuyor döküyor dediler o yüzden vazgeçtim şimdi evde duruyor 1 kutu :D çoook sivilcem yok ama sivilce ile oynadığım için izler var onlar için kullanmak istemiştim birde tek tük sivilce çıkıyor saç mevzusu senin dediğin gibiyse kullanmaya başlıyım bende :D

Hayır o araştırdıkların uydurma şeyler dostum benim 22. günüm oldu saçlarım hala mis gibi aynı duruyor kullanan arkadaşlarım bitirdi felan sivilce kalmadı hiç değişiklik yok. Tabi bu ilacı kullanıyorsan 1 ayda bir doktara gidiceksin kontröle.

• cleocin T
  • ibb de oynayan doka meduira geldi aklıma soy adından emin degilim dokanma nedir güzel kardeşim
  • yanlış anlama ama fondoten sürebilirsin gizli kalması içn
  • bende öyle roaccutane kullanıcam ama ne kadar tutuyo yaklaşık kullananlar bi yardım ederse iyi olur
  • Kardeşim bu açıklamalarımı uygula hiç sivilcen kalmaz sivilce çıkmasını da önler.

Malzemeler

İmex
    Kükürtlü sabun (yeşil ve sarı renkteki)
    Sarımsak (koku yapar )

her gece yatmadan 1 saat önce 2 tane kükürtlü sabun ile yüzünü yıka 1 saat sonra da imex adlı kremi yüzüne maske olarak uygula ve yat.Hafta da bir gün veya 2 günde evden çıkmadığın zaman da sarımsak sür 10 dakka beklesin yüzünde sonra buz gibi suyla da yıka.Bunu 1 ay uygula böyle emin ol farkı görüceksin ve hiç bir yan etkisi olmadan bizzat denendi ve onaylandı.

• roaccutane 5. aydayim sonuc cok iyi yan etkileri bas edilebilir duzeyde iyi ki baslamisim kullanmaya. sorulariniz varsa sorabilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bakmaterry

Kardeşim bu açıklamalarımı uygula hiç sivilcen kalmaz sivilce çıkmasını da önler.

Malzemeler

İmex
    Sarımsak (koku yapar )

her gece yatmadan 1 saat önce 2 tane kükürtlü sabun ile yüzünü yıka 1 saat sonra da imex adlı kremi yüzüne maske olarak uygula ve yat.Hafta da bir gün veya 2 günde evden çıkmadığın zaman da sarımsak sür 10 dakka beklesin yüzünde sonra buz gibi suyla da yıka.Bunu 1 ay uygula böyle emin ol farkı görüceksin ve hiç bir yan etkisi olmadan bizzat denendi ve onaylandı.

evde var annem almıştı ama o sivilceleri iyice belirginleştiriyo ve üste cıkıyo sıkmak gerekiyo

• quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası Eti Puf

quote:

Kardeşim bu açıklamalarımı uygula hiç sivilcen kalmaz sivilce çıkmasını da önler.

Malzemeler

İmex
    Sarımsak (koku yapar )

evde var annem almıştı ama o sivilceleri iyice belirginleştiriyo ve üste cıkıyo sıkmak gerekiyo

1 ay uygula ve bana teşekkür et

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Ekmek arası Eti Puf

quote:

Malzemeler

İmex
    Sarımsak (koku yapar )

1 ay uygula ve bana teşekkür et

Tamam hocam

• quote:

Orijinalden alıntı: elLbufFer

Saf gül suyu kullan. Markası rosense olsun . Yüzünü suyla ve gül suyuyla yıkarken yukarıdan aşağıya değilde alttan yukarıya çık . Veyahut kayısı yağı kullan pamukla yüzüne yedir . Bunlar doğal şeyler kesinlikle yan etkisi olmaz ben 3senedir kullaniyorum bırak sivilceyi yüzüm canlandı resmen

Kardeş benim yüzümde de biraz matlık ve gözlerimin altında morluk var, gül suyunu kullansam etki eder mi ?
  • 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.