Şimdi Ara

Sivas uni II. öğretim yalnız bayan için riskli mi?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
431
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Bir kız arkadas burayı kazanmis. Ama Sivas ta hiç tanıdıgıda yok. Mecbur yurtta yalnız kalacak.
    Anladıgım kadarıyla II. öğretimde gece 10.30 da bitiyormuş. Devlet yurduna yerleştigini düsünürsek, Eğitim Fakültesinden yurda yürüyecek mecburen.
    Üniversite şehre 5 km uzaktaymış. Ev kiralasa merkezde, mecburen Otobüs, Minibüsle gece o saatte gidecek.
    Ne dersiniz, zamanla işin tadı kacarmı? Yalnız Bayan için gece vakti sokakta, yarın öbürgün karda kısta zor olurmu?
    Yoksa seneye imtihana tekrar girip Ankara, İstanbul, İzmir gibi yerlerede mi şansını denese!
    Bana zor olur gibi geliyor ama Üniversiteye gidenler daha iyi bilir diye düşünüyorum.
    Ne dersiniz?

• sivas gibi bir yerde bence hem tehlikeli hemde zor sivasın kışı cok fena
  • Valla ben sivaslıyım yaz vakti bile o saatlerde zor adam oluyo sokaklarda zaten nüfus az pek tekin olmayabilir bi kız için bence

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • İşte tanidik, akraba gibi bir şey olsa olurda, yalnız zor!
    Kaza, bela, hastalık her seyi düsünmek lazım.
    Erkek kendini her yerde kurtarırda, yalnız bayan bilmediğin şehirde zor evet.
  • Keşke bunları tercih yapmadan önce düşünüp araştırsaymış şimdi bu sene tekrar girse okul puanının yarısı gidecek öbür sene tekrar girse kafadan 2 sene gitti hayatından çok bilinçsiz tercih yapmış

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: furkan5835

Keşke bunları tercih yapmadan önce düşünüp araştırsaymış şimdi bu sene tekrar girse okul puanının yarısı gidecek öbür sene tekrar girse kafadan 2 sene gitti hayatından çok bilinçsiz tercih yapmış

Evet tercih yaparken iyi düşünmek lazım. Puan düşük, nasılsa giremem veya neresi olursa olsun, olsunda deyince böyle oluyor.

Universite Eskişehir Anadolu veya Osmangazi Universitesi gibi merkezde olsa sorun olmazda.
    Bu 5 km. şehir dışındaymış işte.
  • Kampüs içi yurtlar yok mu ?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • arkadaşlarıylşa grup halinde gider gelirler sivası bilmiyorum ama bence sorun olmaz kızın aklını bulandırmayın

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi The Camera -- 28 Ağustos 2012; 10:41:23 >
  • Kardeş bence hiç bir şey olmaz. Okula gidince zaten grubunu kuracak. Bazen yurda giderken yanında erkek arkadaşları da olacak. Üniversite şehrin dışında oraya gitmesin filan diye düşünmeyin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Huseyinn31

Kardeş bence hiç bir şey olmaz. Okula gidince zaten grubunu kuracak. Bazen yurda giderken yanında erkek arkadaşları da olacak. Üniversite şehrin dışında oraya gitmesin filan diye düşünmeyin.

Tek olmıycakya o kız oralarda, yurda giderken yanında kız arkadaşlarıda olur..!
  • üniversite yakınlarında özel yurt baksın
  • bencede yalnız kalmaz grup kurar arkadasları olur okulda koskoca okulda sadece o mu bayan olarak ikinci öğretime gidiyor mutlaka vardır başka kızlarda okul yakınındada vardır mutlaka yurtlar olmazsa ilk yıl sıkı calışır başka bir şehirdeki üniversiteye yatay geçiş yapar.
  • Sivasta o tarz olaylar olmaz gonlunu rahat tutabilir..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.