Yüzbaşı
09 Nisan 2017
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 68 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Gençler ben mühendislik okuyorum ve bu sene hukuk için tekrar sınava hazırlanmayı düşünüyorum.Mühendislik okumak istemediğimi yeni fark ettim ve pişman oldum.Hukuk fakültesi için çalışacağım ama edebiyatta bilgim kısıtlı.Edebiyata nasıl çalışmalıyım yardımcı olur musunuz
Büyük ihtimalle elektrik elektronik mühendisliği okuyacağım.Şimdiden yazılım öğrenmeye başlamak istiyorum.Biraz baktım youtubeda dersler var,yazılımla ilgili kitaplar var.Sizin tavsiyeleriniz var mı sıfırdan yazılım öğrenmek için ne yapmalıyım nereden başlamalıyım yardımcı olursanız sevinirim
https://www.google.com/amp/s/www.ntv.com.tr/amp/egitim/osym-baskani-ozerden-yks-aciklamasi,yJJVqNZqWUWmCZZpSbekmQ

Bu açıklamayı yaptığı tarih 31 temmuz.Milli eğitim bakanı yardımcısı olduğu tarih 8 ağustos.Yani bu açıklamayı yaptığı tarihte ösym başkanıymış.Neden bu haber ciddiye alınmıyor anlamadım.Eski ösym başkanı diyenlere yazının başında açıklamayı yaptım.Ha derseniz ki başkan giderse tarih değişebilir ona da katılmıyorum.Planlaması yapılmıştır mutlaka.
Makine mühendisliği mi elektrik elektronik mühendisliği mi?Hangisi daha kolay iş bulur,okuması zor mudur,bu bölümleri okuyan kişiler yardımcı olabilirse sevinirim
Aslında hukuk okumak istiyordum ama yapamam diye edebiyat çalışmadım.Ayt de edebiyat çözmedim.Forumdaki konuları ve yorumları okuyunca kafama takıldı.80 tyt 45-50 ayt ye hukuk kazanabilir miydim
Tyt 75-80 arası.Ayt 35-40 arası yapıyorum.80 bin olur mu sizce
Tyt 80-85 arası
Ayt 35-40 arası
obp:85
Sayısalda kaç bin olur sizce tahmini olan var mı
Gençler 5 ay kaldı.Ben şu ana kadar tam verimli çalışamadım.Fizik kimya biyolojide lys kısmı,matematikte trigonometri,diziler,olasılık permütasyon kombinasyon,kümeler,modüler aritmetik,limit türev integral, geometride de analitik ve çember duruyor.Mezunum geçen sene 115 bininci oldum.Bu sene hedefim 60 bin.Nasıl bir yol izleyeyim dershaneye de gidiyorum o yüzden sabah ve akşam 6 dan sonra boşum.Dersleri ve konuları nasıl bölebilirim günlere yardımcı olabilecek var mı
Herkese iyi günler.1 buçuk saat önce 20 lik diş ve yanında çıkan dişim çekildi.Dikiş atılmadı.Çok ağrı oluyor mu?Çektiren arkadaşlar anlatırsa sevinirim
İyi akşamlar.Yarın deneme almaya gidicem hangi denemeyi alayım geçen sene okulda saçma sapan denemeler çözdük bana pek bir katkısı olmadı.Başlangıç için seviyemi görebileceğim bir deneme önerirseniz sevinirim
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 949
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 8.950 (Bu ay: 269)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 855 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.