Şimdi Ara

Sivas Hakkında Bilgisi Olan Var mı (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
0
Favori
1.682
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Sen bana antepden haber ver Tercihlerim kayseri, antep ve konya ağırlıklı benim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dentrassi kullanıcısına yanıt
    hocam antepe gelirseniz yemek anlamında yaşarsınız diyebilirim. Unesco yilin gastronomi secildi en son. Ama sivas kadar ucuz değil maalesef iyi bir yerde durum olarak kebap yerseniz mesela 17 tl falan. Baklavanın kilosu 80 tl. O kadar antepte yaşıyorum ancak televizyondan izliyorum yani yemekleri :) Öğlen 2 gibi dışarıdaydım bugün il dışına çıkacaktım tam 2 saat 20dk şehirden çıkmamız sürdü nüfus çok arttı ve şehir maalesef kaldırmıyor. Gaziantep sanayisiyle falan çok gelişmiş bir şehir 6 7 tane organize sanayi var yani. üninin oralar cik canlı ve kalabalık öğrenci çoğunlukta antepte 7den sonra dışarı çıkılmaz pek oralar sabaha kadar kalabalık hatta turkiyenin en kalabalık 2. yada 3. semti sivastan fazla nüfusu var :)) 3 4 tane avm var bir sürü meydanlar akşama kadar kalsan yine bitiremicegin çarşısı var. Sonra birçok ile yakın yani gezecek yer sıkıntın olmaz. Antep sıcaktır Karasal iklim göstermez pek akdenizz iklimi var. kışın eksi3den düşük olmaz sıcaklıklar 2 kere falanda kar yağar o kadar :) Ondan sonra pahalıdır şehir olarak benim 300tl sadece yemeğe gidiyordu aylik kendine engel olman lazım yani.:) Çok kahvaltı kültürü yok antepte genelde sabahları kelle paça beyran ve nohut yenir. Dersaneye giderken sabahları tramvay les gibi nohut kokardı yani :)) Kızları falan çok havalı yanlarına yaklasilmaz çok modernler hele.Universitesine gelelim üniversite kampüsü sivas gibi büyük değil ama kesinlikle daha modern içinde burger kinge kadar var yemekhanesinde yemekler 2.25 ti sanırım.Odtuden ayrılma baya zor yani ama kaliteli. Kyk yurtları okulun içinde. Ulaşım olarak halk otobüsleri öğr 1.30 belediye otobüsleri ve tramvaylarda 1.10du. Birde metro açılacak diye duydum bakalım. Antepe gelmeni kesinlikle öneririm. Insanları konyadaki gibi falan yobaz değil. Merkez sağcı milliyetçi sayılırlar. Çok tipten öğrenci var üniversitede. Başka sorun varsa sorabilirsin :)) Haa bu arada denize falanda yakın sanırım 130 140 km falan en yakın yere.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi nye -- 24 Temmuz 2017; 20:54:2 >

• Dentrassi kullanıcısına yanıt
    bu arada hocam antep yanıyor yanıyor sabah 42 dereceydi artık beyni buharlaşıyor insanin

• hocam zaten korkuyordum artık daha da korkuttunuz

• insallah hocam umarım alışırım. Ailem okulu bırakıp gelmeden korkuyor :D

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.