5 bloklu site açık otoparkın da güvenlik kameralı (az sayıda) site otoparkım da 1 ay arayla 2 defa camımı taşla kırdılar 1 ay önce tüm kameralara bakıp bulamamıştım ve kendi cebimden yaptırdım 1 haftalık tatile gidince gelince otoparka bir bakıyorum aracımın camı tekrar kırık taşla kırılmış tekrar site kapıcısıyla konuştum görmediğini ve mesulliyet kabul etmediğini söyledi ne gibi yol izlemeliyim yardımcı olur musunuz |
Site garajında aracım hasar gördü ne gibi yol izleyebilirim yardımcı olur musunuz

-
-
zararınız için site yonetimine ve siteye dava açacaksınız. maliyetini tüm kat malikleri , katmalikleri kanunu kapsmaınca, arsa payı oranında zarara ortak olacaklar. tabi siz de.
bu husus tam net değil ancak siteye aidat ödüyorsaunuz ve aslında tüketici konumundasınız. dava açmak için bir avukarla konusmalı. yetkili mercii tüketici mahkemeleri olabilir.
sitenin otopark sorumluluk sigortası var mı ? varsa sigortadan yaptrabilirsiniz.
-
Site otoparkı ücretsiz ise dava açmanız mümkün değildir. Ancak bedel karşılığı yararlanıyorsanız site yönetimine de husumet yöneltilmesi mümkünse de yönetimin husumet ehliyeti olmadığından açacağınız davayı uzatmaktan başka bir amaca hizmet etmeyeceği kanaatindeyim. Ancak değer tesbiti yaptırıp, site yönetimine icra takibi yapabilirsiniz.
-
aga sende alcan eline taşı. rastgele kırcan camları. madem az kamera var . hatta daha güzeli nakitle sanayiden fren hidroliği al. araçların hepsinin tavanlarına dök daha kolay ve sessiz olur .
-
hocam site getto mahallesi mi?
yani dışarıda taşla oynayan çocuklar...vs atabileceği bir yer mi?
zarar vermek isteyen kişi bence aracı çizer diye düşünüyorum.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kaygeryazararınız için site yonetimine ve siteye dava açacaksınız. maliyetini tüm kat malikleri , katmalikleri kanunu kapsmaınca, arsa payı oranında zarara ortak olacaklar. tabi siz de.
bu husus tam net değil ancak siteye aidat ödüyorsaunuz ve aslında tüketici konumundasınız. dava açmak için bir avukarla konusmalı. yetkili mercii tüketici mahkemeleri olabilir.
sitenin otopark sorumluluk sigortası var mı ? varsa sigortadan yaptrabilirsiniz.
kapıcılar aracılığıyla site yönetimine bildirin ve gereğini yapın dedim 2 defa oldu yani bile isteye biri kırıyor kameraları inceliyorlar aidat ödediğimiz için gerekeni yapmak zorundalar diye düşünüyorum
-
site otaparkı ücretsiz değil her önüne gelen parkedemiyor yani kumandalı kapısına kadar var girişte apartman sakinleri parkediyor araçlarını sadece
-
valla hocam bende aynı şekil tebliğ ettim kendilerine dedim ki madem bulamıyorsunuz karşılamazsanız bile yarın birgün diğer arabaların camları felan da kırılsa sizin başınız ağrıyacak benim değil dedim yani pislik çıkartacam dedim 1 defa affettim kendi cebimden yaptım şimdi dönüyorum bakıyorum birdaha camı kırmışlar
-
quote:
Orijinalden alıntı: zero01hocam site getto mahallesi mi?
yani dışarıda taşla oynayan çocuklar...vs atabileceği bir yer mi?
zarar vermek isteyen kişi bence aracı çizer diye düşünüyorum.
hocam site bildiğiniz blok blok ortasın da araç parkı var çocuk sahası ayrı çocuk parkı ve çardakları ayrı fakat çocuklar elbette otoparkın ortasın da oynarlar ama bile isteye birisi yapmış belli 100 tane aracın içinde benim camımı patlatıyorlar 2 oldu bu yani
-
Kiminle kavgalısınız?
Kiminle tartıştınız?
Arabayı kameraların gördüğü bir yere çekin mümkünse. Yeriniz sabitse oraya da kamera taktırın.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MaDMaxiBo -- 15 Eylül 2023; 17:21:17 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
kimseyle kavgali değilim kimseyle de tartışmadım hocam
-
Size geçmiş olsun çok sinir bozucu bir olay. İyi niyetimle böyle bir manyağın olamayacağını düşünerek soruyorum; kırılan camlarda darbe/çarpma izi varmıydı? Belkide camın yerleştiği çerçevede bir sorun var ve ısınıp soğuma esnasında sıkışarak kendiliğinden kırılıyor...
Gerçi taşla demişsiniz.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi some_one -- 15 Eylül 2023; 21:7:56 >
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Araç içi dışı kamera alıp 7/24 kayıt alın. Emniyete görüntülerle şikayet edin. Geçmiş olsun.
Sitenin tamamını dava falan edemezsiniz adi suçlar sahsidir illiyet bağı olmadan suçlama yapamazsınız, onu geçin öyle bir girişimde de bulunmayın bunu yapmanız için bir kere polis tutanağı olay yeri inceleme vs.. olması gerek bunlar olsa bile zor. Kaldı ki ispat edemezseniz site birleşerek sizi dava eder huzuru bozmaktan siteden uzaklaştırma kararı bile aldırır. Çözümü kendiniz bulacaksınız ve cami kırana ya suç üstü yapacaksınız yada site kamerası ile görüntü alacaksınız.
İş olmuş bitmiş şu saatten sonra ne yapayım diye sormuş arkadaş ama bazıları kamera tak demiş. Adam şu durumdaki olayı nasıl aydınlatırım derdinde. Hocam otoparka çoluk çocuk girmiyorsa biri kasten yapıyor. Senin koyduğun yere başka kim park ediyor onun üzerinde durman lazım. Şüphelendiğin komşunun kapısına git gördünüz mü de. Sonra feyk atıp ben bi kameraları inceleyim dersin.
Bir daha kamera olan yere koy
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
En doğru cevap,katılıyorum.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Arkadaş bu ülkede polis ne ise yarıyor birisi malınıza zarar vermiş polisi neden aramıyorsunuz?
Süphelendiğiniz biri yok mu
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
En Beğenilen Yanıtlar

zararınız için site yonetimine ve siteye dava açacaksınız. maliyetini tüm kat malikleri , katmalikleri kanunu kapsmaınca, arsa payı oranında zarara ortak olacaklar. tabi siz de. bu husus tam net değil ancak siteye aidat ödüyorsaunuz ve aslında tüketici konumundasınız. dava açmak için bir avukarla konusmalı. yetkili mercii tüketici mahkemeleri olabilir. sitenin otopark sorumluluk sigortası var mı ? varsa sigortadan yaptrabilirsiniz. |
Site otoparkı ücretsiz ise dava açmanız mümkün değildir. Ancak bedel karşılığı yararlanıyorsanız site yönetimine de husumet yöneltilmesi mümkünse de yönetimin husumet ehliyeti olmadığından açacağınız davayı uzatmaktan başka bir amaca hizmet etmeyeceği kanaatindeyim. Ancak değer tesbiti yaptırıp, site yönetimine icra takibi yapabilirsiniz. |
Benzer içerikler
- oto cam çizik giderme
- 91t lastik ne demek
- thp motor
- n75 valfi
- citroen berlingo en full paketi hangisi
- tesla yeni model
- renault 4
- nissan qashqai 2025 fiyat listesi
- honda fiyat listesi 2025
- 2021 skoda superb
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X