Şimdi Ara

Sistemin ne kadar önemli olduğunu öğrenemeyenler?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
4
Cevap
0
Favori
146
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sistem'in ne demek olduğunu neden öğrenmek istemiyorsunuz?

Neden suç hep teknik direktörde? Yönetim teknik adamın istediğini yapmış mı? Futbolcu Hazırlık kampını istekli geçirmiş mi?

Ne yönetim elini kıpırdatmış ne futbolcular iyi hazırlanmışlar

Servet oynatılmasın! Ayhan oynatılmasın! Mustafa oynatılmasın! Barış oynatılmasın! Aykut oynatılmasın!

Bu futbolcular Kewell kadar elinin taşın altına sokmuyorlar. Bu futbolcular bu güne kadar 5 teknik adam değiştirdiler takımda oldukları sürece Kahin bir adamı bile getirsen onu da göndertir.

Ben Rijkaard'ın bu futbolcuları oynatmak istediğini düşünmüyorum ama elinde alternatifi de yok dün gece 2 değişikliği bile kullanmadı.

Rijkaard değilmiy di geçen sezonun son haftlarında Servet'i oynatmayan bu adam etrafındakileri içinde negatif biri Kewell oynasın Neill'in yanında defans olarak o maçta gol yersek şerefsizim aynı şekilde orta sahaya Cana Elano 2 lisini koyup çift forvetle çıksak daha çok top orta saha bizim kazma üçlüden daha iyi olmazsa İnsan değilim

Medya zaten başarılı olmasın diye Rijkaard gitsin diyor

• Hangi sistem? Medya hangi başarılara engel olmak için Rijkaard gitsin istiyor? Rijkaard hayranları sıktı artık cidden. Rijkaard'ın gittiği takımı tutun oldu olacak. Rijkaard uğruna satmadığınız adam kalmadı.
  • kulüp oyuncuları rakip oyunculardan daha iyiyse iş taktik ve tekniğe bakar
  • quote:

Orijinalden alıntı: jardella

Hangi sistem? Medya hangi başarılara engel olmak için Rijkaard gitsin istiyor? Rijkaard hayranları sıktı artık cidden. Rijkaard'ın gittiği takımı tutun oldu olacak. Rijkaard uğruna satmadığınız adam kalmadı.

gerets ruhunuda gördük Tromso faciası nı orta sahalardan yenen goller

Skibbe ve Rijkaard avrupada bizi gereken yere getirdiler ama Türkiye de futbol oynanmadığı için sistemleri burda tutmuyor bizim kazmalar zaten sistem uygulayamıyor Rijkaard ne yapsın?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.