Şimdi Ara

Sistemi topladım Sipariş ettim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
675
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar sistemi sipariş ettim sizce nasıl olmuş sistem?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Hangi siteden topladınız sistemi ?
  • sasa6666 S kullanıcısına yanıt
    Monitörü itopyadan aldım.
    Diğer parçaları inventustan aldım.
    İnventus ücretsiz montaj test ve win10 free trial kurup gönderiyor tüm driverleri en güncel yüklenmiş haliyle gönderiyor bios update gerekiyorsa onu da yapıyor. Bu yüzden 100 200 e bakmadan inventustan aldım sistemi.

• 68023967 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim . Hayırlı olsun :)
  • Abi anakart cok para degilmi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hocam bende sistem topladım bu gece hepsiburadanın kampanyalarına bakacam ona göre sipriş verecem. o ramlerden almayı düşünüyordum araştırdım biraz sıkıntı çıkarıyormuş(tanımama) birde eski ram sanırım 2016 da çıkmış.tercihinizi corsair 3200 lük rgb den kullanabilirsiniz. Güç kaynağında bende karar veremedim

• Technical.assistance kullanıcısına yanıt
    Hocam doğru diyosunda ileride parçaları upgrade edebilmek adına böyle bir yatırım yaptım hatta ben aorus alacaktım sonra buna karar verdim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • cgty1212 kullanıcısına yanıt
    Abi x470serileri ve ryzen 7 2700x ikilisi ile en uygun rami aldım ben bir sorun olacağını düşünmüyorum ayrıca gskill ömür boyu garanti veriyor. Bir de rgb olayını sevmiyorum ya ne bileyim ben sistemi ve kasayı sade seviyorum 😁
    Güç kaynağı olarak ben çooook araştırdım buna karar verdim hatta aldığım serinin 850W olanı amazon.com.tr de indirime girmiş hatta bugün gördüm. Sessiz kalite kablolaması iyi bi düşün derim.

• sasa6666 S kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim 😊

Ramlerin fiyatıda diğerlerine göre çok ucuz hemde gskill normalde hep pahalı olur cl 16 Lık ram ler fiyatına g skill cl 15 bana saçma geliyor insan düşünüyor var bunda bi bokluk diye haha

Valla hocam ben günlerce araştırdım bu sisteme hangisi olur diye defalarca konu açtım hatta yeri geldi kullanan kişilerle telefonla görüştüm hiç bir olumsuz geri dönüş almadım. Bu yüzden bunu seçtim zaten inventusun iş ahlakını duymuşsunuzdur kendilerinede ram konusundaki endişelerimi ilettim en ufak bir sıkıntıda sorgusuz sualsiz değişimi kabul ettiklerini beyan ettiler.

İyi ozaman hocam inşallah bi sıkıntı çıkmaz.kars cuma indirimi olacak mı yarın inventus ta acaba

Bilemiyorum ama indirim koydukları ürünlerin çoğunda indirim zamanını cuma son gün olarak gösteriyordu sitede.

Tamamdır teşekkürler güle güle kullanın hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cgty1212 -- 22 Kasım 2018; 15:5:1 >
    Teşekkür ederim hocam darısı size olsun 😄

• Hayırlı olsun da keşke bi gün daha sabretseydin yarın karacuma illaki fiyatı düşen parçalar olacaktır:D
  • Gardaşım napayım sen söyle rtx 2070 3400 lira olmuş Battlefield 5 de yanında hediye valla 100e 200e bakmadım bir de invertus olunca direk yapıştırdım 😁

güzel sistem olmus sadece dvd rom şaçma geldi artık herkesin evinde int var dvd rom çok istiyorsan da 2.el 40 tl ye asus u çok rahat bulursun dvd rom dvd rom dur 90 tl vermek saçmalık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi asko56 -- 22 Kasım 2018; 16:6:0 >
  • asko56 kullanıcısına yanıt
    Dostum arada eşimle düğün videolarımızı izliyoruz onun içi sipariş etmiştim.
    Keza bugün inventustan arayan emre isimli görevli arkadaş kasama dvd rom takılamadığını (tam nedenini hatırlayamadım sığamadığı için demişti galiba) dolayısıyla dvd romu siparişimden iptal ettiklerini söyledi. Bende usb ile takılan dvd okuyuculardan sipariş edecem ilerleyen dönemlerde inşallah

Monitor 1400 tl suan itopyada:) tum urunlerde en az bin tl zarardasiniz malesef

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.