Merhabalar, Bilgisayarlardan çok fazla anlamıyorum ama haftalar süren araştırmalarım sonucunda böyle bir sistem toplamaya karar verdim. :D Şu an için yalnızca ekran kartı ve işlemciyi almadım; umarım onları da önümüzdeki hafta alacağım. Ancak, bilgi sahibi olmadığım için aklımda bir soru işareti var. Almayı planladığım ekran kartı, diğer modellere göre biraz daha büyük olduğu için kasaya sığmaz diye endişeleniyorum. Sizce bu ekran kartını mı almalıyım ya da 5070 ti'ın diğer modellerine mi yönelmeliyim? Bu sistemde herhangi bir uyumsuzluk yaşar mıyım? Şimdiden çok teşekkürler Ekran Karti: Palit Nvidia GeForce RTX5070Ti GAMEROCK Kasa: NZXT H5 Flow 2024 Anakart: Gigabyte B850 Gaming X WIFI6E AMD AM5 DDR5 ATX Anakart Islemci: AMD Ryzen 7 9700X Ram: G.Skill 32GB(2x16) Trident Z5 RGB 6000mhz CL30 DDR5 Ram SSD: Samsung 990 Evo Plus MZ-V9S2T0BW 2 TB PCIE M.2 NVMe SSD PSU: FSP Model VITA-850GM Islemci sogutucu: Thermalright Peerless Assassin 120 SE / 12 < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
Bildirim