Şimdi Ara

Sistem geri yükleme yapma

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
26
Cevap
0
Favori
15.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Başlat menüsü gitti sistem geri yükleme nasıl yapıcam

• quote:

Orjinalden alıntı: theph1ch

Başlat menüsü gitti sistem geri yükleme nasıl yapıcam

1. Sistem Geri Yükleme fonksiyonunu BAşLAT/YARDIM VE DESTEK\SİSTEM YAPILANDIRMA HİZMET PROGRAMI\SİSTEM YAPILANDIRMA HİZMET PROGRAMINI BAşLAT bağlantısına tıklayarak açabilirsiniz.

2. Burada bulunan SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ BAşLAT düğmesi uygulamayı çalıştırtacaktır. şimdi GERİ YÜKLEME NOKTASI OLUşTURUN seçeneğini işaretleyin ve İLERİ düğmesine tıklayın.

3. Ekrana gelen pencere üzerinde geri yükleme noktası için bir açıklama girin ve İLERİ düğmesine tıklayın. Windows bunun sonucunda eri yükleme noktasını oluşturacak ve son olarak geri yükleme noktasına ait bilgileri görüntüleyecektir

başlat menüsü için pc güvenli modda aç burda başlat göreceksin başlat denetim basası kulanıcı hesapları ordan yeni kulanıcı seçin PC yi yeniden başlatın SONUCA GİDERSEN YAZALIM

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ismailkesmen -- 19 Mart 2008; 14:14:03 >

• quote:

Orjinalden alıntı: ismailkesmen

quote:

Başlat menüsü gitti sistem geri yükleme nasıl yapıcam

1. Sistem Geri Yükleme fonksiyonunu BAşLAT/YARDIM VE DESTEK\SİSTEM YAPILANDIRMA HİZMET PROGRAMI\SİSTEM YAPILANDIRMA HİZMET PROGRAMINI BAşLAT bağlantısına tıklayarak açabilirsiniz.

2. Burada bulunan SİSTEM GERİ YÜKLEMEYİ BAşLAT düğmesi uygulamayı çalıştırtacaktır. şimdi GERİ YÜKLEME NOKTASI OLUşTURUN seçeneğini işaretleyin ve İLERİ düğmesine tıklayın.

3. Ekrana gelen pencere üzerinde geri yükleme noktası için bir açıklama girin ve İLERİ düğmesine tıklayın. Windows bunun sonucunda eri yükleme noktasını oluşturacak ve son olarak geri yükleme noktasına ait bilgileri görüntüleyecektir

Başlat yok dün yerel disc c den bişiler yaptım yanlışlıkla gitti yerel disc C deki hiç bir proğrama ulaşılamıyor girilmiyor

• Başlat menüsü gitmiş olsa da Klavyedeki Başlat (Start) tuşu ile başlat'a girebilirsin. Olmuyorsa Ctrl+Alt+Del Yapıp Görev yöneticisinden explorer.exe (iexplorer değil dikkat) işlemini sonlandır. Görev kısmından "Yeni görev"'i seçip explorer.exe yazmayı dene.

Bunlar Başlat menüsünü geri getirmezse restart at ve bios testlerinden itibaren F8 tuşuna basarak Tercihli başlangıç menüsünün gelmesini sağla. Burda güvenli kip seçeneğini seçerek güvenli kipte aç. Başlat menüsü gelecektir ve güvenli kipte sistem geri yükleme daha sağlıklı oluyor.

Elinde imkan varsa verilerini yedekle ve format at. Hem makina rahatlar hem de şu an bilgisayarında bulunan (emin ol var) spy ya da virüsler temizlenir.

Son olarak da internetten SpywareTerminator programını bulup indir ve gerekli taramaları yaptır.
  • Eskiden bir sunu hazırlamıştım bununla ilgili.Baktım bilgisayarımda hala duruyor.Upload edeyim dedim :
    http://www.turboupload.com/download/Gt9hJnOO0RZe/SistemiGeriYukleme.pps
  • quote:

Orjinalden alıntı: thunderwatcher

Başlat menüsü gitmiş olsa da Klavyedeki Başlat (Start) tuşu ile başlat'a girebilirsin. Olmuyorsa Ctrl+Alt+Del Yapıp Görev yöneticisinden explorer.exe (iexplorer değil dikkat) işlemini sonlandır. Görev kısmından "Yeni görev"'i seçip explorer.exe yazmayı dene.

Bunlar Başlat menüsünü geri getirmezse restart at ve bios testlerinden itibaren F8 tuşuna basarak Tercihli başlangıç menüsünün gelmesini sağla. Burda güvenli kip seçeneğini seçerek güvenli kipte aç. Başlat menüsü gelecektir ve güvenli kipte sistem geri yükleme daha sağlıklı oluyor.

Elinde imkan varsa verilerini yedekle ve format at. Hem makina rahatlar hem de şu an bilgisayarında bulunan (emin ol var) spy ya da virüsler temizlenir.

Son olarak da internetten SpywareTerminator programını bulup indir ve gerekli taramaları yaptır.

yok o tuşlada gelmiyor arkadaş dün yerel disc C de bişeyler yaptım başlat menüsü falan hepsi gitti C deki hiç bir proğram a ulaşılmıyor ayrıca CTRL ALT DEL de olmuyor o bile gelmiyor

• quote:

quote:

Başlat menüsü gitmiş olsa da Klavyedeki Başlat (Start) tuşu ile başlat'a girebilirsin. Olmuyorsa Ctrl+Alt+Del Yapıp Görev yöneticisinden explorer.exe (iexplorer değil dikkat) işlemini sonlandır. Görev kısmından "Yeni görev"'i seçip explorer.exe yazmayı dene.

yok o tuşlada gelmiyor arkadaş dün yerel disc C de bişeyler yaptım başlat menüsü falan hepsi gitti C deki hiç bir proğram a ulaşılmıyor ayrıca CTRL ALT DEL de olmuyor o bile gelmiyor

Arkadaşında dediği gibi güvenli kipte başlat menüsü gelecektir.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Sistem geri yükleme(xp)
    22 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Hiç bir şey download da edemiyorum bilgisayarın her şeyi göçtü sadece açılıyor hatta internet explolerede girmiyordu saatın olduğu yere sağ tıkladım araç çubuklarından adres i seçtim ordan internet exploler yaptımda girdim
  • quote:

Orjinalden alıntı: ßy Spécops.

quote:

quote:

Arkadaşında dediği gibi güvenli kipte başlat menüsü gelecektir.

güvenli kip te açılmıyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi theph1ch -- 19 Mart 2008; 14:51:09 >

• up
  • Windows cd'si ile boot edip windows'u onarmayı dene..
  • Önemli yedeklerin varsa pc de windowsun üstüne windows kur pc de iki tane işletim sistemi olur yedeklerini aldıkdan sonra komple formatla sistem geri yükleme yapsan bile kısa zamanda tekrar sorun çıkarır...
  • Arkadaşlar lütfen şu soruya cevap verin başlat yok ve acilen sistem geri yükleme yapmam lazım nasıl yaparım
  • Arkadaşlar dün yerel disk C den bişeyler yaptım sonra başlat menüsü falan hepsi gitti ayrıyetten yerel disc c deki hiç bir dosyaya ulaşılmıyor örneğin fifa 08 c de ama girilmiyor sistem geri yükleme yapıcam başlat yok
  • arkadaşım güvenli modda açtın mı?bu 4.ye yazılışı ama dayanamadım ben de yazacağım.güvenli modda açtın mı pcyi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: mesuthaksoy

arkadaşım güvenli modda açtın mı?bu 4.ye yazılışı ama dayanamadım ben de yazacağım.güvenli modda açtın mı pcyi?

Açılmıyor arkadaşım bak yukarda yazdım
  • quote:

quote:

arkadaşım güvenli modda açtın mı?bu 4.ye yazılışı ama dayanamadım ben de yazacağım.güvenli modda açtın mı pcyi?

afedersin.çok yorucu bir gündü,görmemişim.
    o zaman xp cdsini takıcaksın boot edeceksin ilk ekranda R ye basıp dosa düşeceksin.orada chkdsk /r komutunu yazıp enterlıcan.bu işlem bitince baştan başlat düzelirse ne ala.düzelmezse format atmadan üstüne kurulum yaparak onarman gerekecek

• quote:

quote:

quote:

afedersin.çok yorucu bir gündü,görmemişim.
    o zaman xp cdsini takıcaksın boot edeceksin ilk ekranda R ye basıp dosa düşeceksin.orada chkdsk /r komutunu yazıp enterlıcan.bu işlem bitince baştan başlat düzelirse ne ala.düzelmezse format atmadan üstüne kurulum yaparak onarman gerekecek

Arkadaşımın biri C:Windows falan bi linkler verdi tıklayınca oluyor güncelleştirme ama ayın 19 u seçili ben onu 17 ye nasıl getireceğim bir bilgin varmı?

• Evet arkadaşlar bi ark bi link verdi onu herhangi bir araç çubuğuna yazınca çıkıyor sistem geri yükleme ama 19 marttan hareket etmiyor kalmış öyle nasıl 17 mart yapacam onu?
  • Bence bu verimsiz işlemlerle uğraşmayın. Acronis True Image yi deneyin!!!
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.