Şimdi Ara

sisitem yardımı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
0
Favori
309
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • ardaşlar 3 boyutlu oyun oynamak için özellike call of duty ve Battlefield 3 tarzı oyunlar için aböle bir sistem toplamayı dşünüyorum tahminimce parclar uyumlu
    bide sizler bakarsanız sevinirim şimdiden teşkküler

CM Storm Enforcer Çift USB 3.0 Portlu 650W 80+ Plus Bronz Güç Kaynaklı Miditower Kasa

ASUS
    SABERTOOTH Intel X79 Soket 2011 DDR3 1866MHz SATA 3.0 USB 3.0 Anakart

INTEL
    Core i7 3820 Soket 2011 3.6GHz 10MB Önbellek İşlemci

Akasa Venom Voodoo 2x12cm PWM Fanlı Intel(LGA2011) / AMD(FM1) Uyumlu İşlemci Soğutucu

GSKILL
    16GB(2X8GB) Ares Orange Low Profile DDR3 1333MHz CL9 Dual Kit Ram

ZOTAC GTX580 GDDR5 3GB 384BIT NVIDIA GEFORCE DX11 EKRAN KARTI

Team Xtreem S2 120GB 550-500MB/sn SandForce Kontrolcülü 2.5" Sata3 SSD

ASUS
    27" VG278H 3D GENİŞ EKRAN LED MONİTÖR

parcların kasa ssd disk ve işlemci fanını teknobiyetikden öteki parcaları vatan bilgisayardan almayı düşünüyorum daha iyi bir site varsa tavsiye alabilrim

• Ram çok fazla. İnan 4gb dan yukarsını göremezsin. O yüzden 8 gb dual kit iyidir, candır
  • punkerland ram olayın kararsızıdım galiba 8 gb geri dönüş yapacam benim esas merak ettiğim güc kaynağını yeterli olup olmıyacağı
  • 700w lık al kafan rahat etsin
  • 8 gb yeter dostum
    imkanın varsa amerikadan evga getittir.
  • amerikadan getirtemem limitim 5 bin tl vatan gecen hafta yaptığı indirimi tekrara yapınca bütceme uyuyor kasa olarak CM Storm'a, Enforcer dahili 650 Watt psu almayı düşünüyorum bulabilirsem tabi bide ekran kartı 580 değil zotac 590 yapayım diyorum sizce nasıl olur tabi bütceyi ona göre ayar cekmek lazım
  • pardon yanlış yazmışım CM Storm'a, Enforcer dahili 750 Watt psu olacak onuda hepsiburada da buldum bide indirim varmış güzel oldu
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • bu sisteme 750w az bence.al 1000lik rahat et.sonucta sisteminde gtx580 var
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.